canım bir atasözü vardır hani davul bile dengi dengine. istese senin yaşında kızı olurmuş. şimdi iyi hoş desek, 10 sene geçince sen 35 en güzel yaşında o 55 andropozun kollarında... herşey aşkla bitmez ki uyum da gerek. tabi gönül senin, akıl senin ne desek boş. herşey gönlünce olur umarım...
işte ilk ilişkimi bitiren bu mantık oldu..10-20 sene sonrasını düşünmek. değil 10 sene 1 sene bile yaşayacağımın garantisini veremem. buna göre de yaşayamam..
bu yorumlara maruz kalmadan önce gayet mutluyduk, sorun etmiyorduk.
işte korkum bu benim o yüzden kızıyorum kendime ondan hoşlandığım için, onu istediğim için.
bu yüzden imkansız geliyor bana durum
arkadaşım yanlış anlama sana değil tepkim sadece örnek verdim
kesınlıkle her erkek yatag atmak ıcın bırlıkde degıldır canım..bekar olduğundan da derdinin beni yatağa atmak olmadığından da eminim...
emin olmadığım şey yine kaçamayacağımız çevresel etkenler.. rkadaş çevresine ve aileye girince hep aynı şeyi söylüyorlar. çok genç çok güzel aranızdaki yaş farkı çok,sen yaşlanacaksın o genç kalacak, aldatacak seni
bunlara ilk başta kulak tıkıyorsun ama sonra adamında kafasına işleniyor kurmaya başlıyor,en ufak şeyden şüpheleniyor vs vs
bilmiyorum bir erkeğe nasıl güvenebilirim artık bilmiyorum
bana şunu şunu yapsa güvenirim diyebileceğim birşey de yok..
kesınlıkle her erkek yatag atmak ıcın bırlıkde degıldır canım..
ama sunu unutma yasın dengın bırı dahıl olsa gene cevren konuscak ılıskıde cevreye kulak tıkamalısın yoksa mutlu olamazsın kı..
tabbıkıde dusuncenı soylıyceksın arkadasım..kesinlikle her erkeğin aklının bir köşesinde yatağa atma fikri vardır....bunun aksi olduğunu kimse ispatlamaya çalışmaz çalışmasında
haksızda değiller,insan seviyorsa elbette sevdiğiyle sevişmek isticek yeterki ahlaklıca olsun
neyse bu konu uzar gider sadece fikrimi söylemek istedim kusura bakmayın
Bademella,eğer özel hayatına girmiş saymazsan babanla aranda bir problem mi var?
ya da hayatta mı baban?
bunu merak ettimfisfisfis
hayır babamla aramız gayet iyidir ve hiç bir problemimiz yoktur.
yani çocukluğumda yaşadığım bir sorun yüzünden ya da maddesel bir sebepten dolayı olgun erkeklere meraklı olan biri değilim
zaten ikisiylede aramda 20 yaş olmasına rağmen yanyana durduğumuzda en fazla 35 gibi gözüküyorlar.beni de zaten gören 30 yaşında falan sandığı için garip gözükmüyor.
ancak insanlar yaşımı sorduğunda 30 diyemiyorum o da 35 diyemiyor bu yüzden zaten kurgular başlıyor.
benim cevremde bunun örnekleri var kuzenim evlendi 17 yas fark vardı adam çöktü gitti 5 sene sonra ve bakıyordum kadın cıvıl cıvıl adam öyle kösesinde tv seyrediyor bir nevi ömür törpüsü birde bunun cinsel yönü var şimdi yeter ama 10 sene sonrası? evlilik dediğin 3-5 yıl değil ki bir ömür ya da çocuk yaptıgınızı düşünün baba ile cocuk arasındaki yas farkına bak en az 50 ucurum değil mi sizce ama bütün bunlar benim kişisel fikrim sanat dünyasınada bakarsan kayahan esiyle cok mutlu görünüyor işte karar sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?