Birine anlatmazsam çatlayacağım

bekar olduğundan da derdinin beni yatağa atmak olmadığından da eminim...
emin olmadığım şey yine kaçamayacağımız çevresel etkenler.. rkadaş çevresine ve aileye girince hep aynı şeyi söylüyorlar. çok genç çok güzel aranızdaki yaş farkı çok,sen yaşlanacaksın o genç kalacak, aldatacak seni
bunlara ilk başta kulak tıkıyorsun ama sonra adamında kafasına işleniyor kurmaya başlıyor,en ufak şeyden şüpheleniyor vs vs
bilmiyorum bir erkeğe nasıl güvenebilirim artık bilmiyorum
bana şunu şunu yapsa güvenirim diyebileceğim birşey de yok..

Aşk engel tanımıyor elbet

Yalnız şu da var ki insan olarak hele de bayan olarak

kendimizden biraz daha üst seviyede birini görünce ilgimiz ona yöneliyor.

Senin aşk sandığın böyle bir şey de olabilir.

siz 25 o 45 .. ve diger iliskinizin hüsranlıgı .. kendinizden 1-2 yas büyük düzgün birini pekala bulabilirsiniz .. 1-2 yas büyük olup adam olamayanları demiyorum ...

benim derdim birini arayıp bulmak değil. bu durumda zaten beklediğim bir şey değildi.
yalnız olmaktan gayet memnunum ve hayatımda birinin eksikliğini duyacak kadar zamanım yok.
birine ilgi duyup duymamak elimizde olan birşey değil, eğer ısmarlama olsa herkes mutlu olurdu..
ben sadece kimseyle paylaşamadığım bu durumu bir şekilde dışavurup rahatlamak istedim, çünkü kendime bile yeni itiraf ettim bunu

canım bir atasözü vardır hani davul bile dengi dengine. istese senin yaşında kızı olurmuş. şimdi iyi hoş desek, 10 sene geçince sen 35 en güzel yaşında o 55 andropozun kollarında... herşey aşkla bitmez ki uyum da gerek. tabi gönül senin, akıl senin ne desek boş. herşey gönlünce olur umarım...

işte ilk ilişkimi bitiren bu mantık oldu..10-20 sene sonrasını düşünmek. değil 10 sene 1 sene bile yaşayacağımın garantisini veremem. buna göre de yaşayamam..
bu yorumlara maruz kalmadan önce gayet mutluyduk, sorun etmiyorduk.
işte korkum bu benim o yüzden kızıyorum kendime ondan hoşlandığım için, onu istediğim için.
bu yüzden imkansız geliyor bana durum

arkadaşım yanlış anlama sana değil tepkim sadece örnek verdim

yoo hiç yanlış anlamadım canım. sen aşıksın çünkü. senin kalbin konuşur, ben dışardan biri olarak mantığımı konuşturdum. seçim senin bademcim, çünkü hayat senin. mutlu olacağına inanıyorsan yaşa doya doya ama bir takım gerçekleri ne kadar göz ardı edebilirsin ki...

dilerim mutlu olursun :asigim:

kesınlıkle her erkek yatag atmak ıcın bırlıkde degıldır canım..
ama sunu unutma yasın dengın bırı dahıl olsa gene cevren konuscak ılıskıde cevreye kulak tıkamalısın yoksa mutlu olamazsın kı..

aşık olsam onunla olurdum değilim ama bu gidişat olacağımı gösteriyor
ben sadece mantığımı dinlemeye çalışıp ondan uzak durmaya çlışıyorum. dürüst davrandığım için problemimi onada söylüyorum ancak bir arap için arabistanı yakıyorsun diyor..
o da mantıklı konuşuyor ancak ben saçmaca korkuyorum işte

aslında seviyorum demekle bitirmiş sen kafanda..
çevre,yine çevre...o çevre dediğin şey sen yaşına uygun birini bulduğunda anlaşamadığında,ayrıldığında sana dul kadın nolucak,damgasını vurabilen çevre değilmi,neden bu çevre denilen illet hep kötü şeylerde karşımızda anlamıyorum,hoş senin durumun bana göre kötü bir durum değil..
sevmek.ya varmı ötesi arkadaşım,sen olgun düşünüyor olabilirsin,sen ilerde onu mutlu edebileceksen oda aynı şekilde seni,neden o çevreye kulak asasınızki
kim ne derse desin o çevre önce kendine bakmalı neleri,kimleri sineye çekebiliyorlar
paran varsa muhteşem zenginsen herşeyin iyisi sana layıktır herkes aferin adama almış çıtırı yanına,kadına bak bulmuş zengin adamı.....bunları hiçmi duymadınız
bir kerede desinler yaa ne kadar iyi anlaşıyorlar allah ayırmasın,ilk başta yadırgadık ama bizi yaılttılar...
yokkk illa konuşacaklar kendi dedikleri olacak ayrılacaklar,biz demiştik zaten olucak
boşver onu seviyorsan ve inanıyorsan,bakma arkana ve kimseyi kimseyle kıyaslama
önceki öyle oldu diye şimdikinide harcama......
umarım hakkında hayırlısı olur

kesinlikle her erkeğin aklının bir köşesinde yatağa atma fikri vardır....bunun aksi olduğunu kimse ispatlamaya çalışmaz çalışmasında
haksızda değiller,insan seviyorsa elbette sevdiğiyle sevişmek isticek yeterki ahlaklıca olsun
neyse bu konu uzar gider sadece fikrimi söylemek istedim kusura bakmayın

haklısın karamel aynen dediğin gibi herşey..
ama ben önceki olaydan sonra hem kendime güvenimi yitirdim hem de erkeklerin hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım.
dışardan baktığımda evet gencim güzelim allaha şükür bir işim var o da aynı şekilde tek farkı 45 yaşında olması ve kendi dediği gibi senden 20 sne önce doğmak benim suçum değil diye düşünmesi..
ben artık elinden tutup aileme göstereceğim adamla sonuna kadar birlikte olmak istiyorum, hele ki önceki olayda evliliğin eşiğinden döndüm ve ailemde çok üzüldü..
o zamanlar ünv son sonıfta olduğumdan bir kariyerim de yoktu ve karamelin dediğii gibi adam doktor kız genç parası için onunla birlikte zırvaları...
bunlar ailemin kulağına gidince nasıl üzüldüler tahmin edersiniz..
o yüzden temkinliyim ve korkuyorum evet duygularım yoğun ancak ondan nasıl emin olabilirim bilmiyorum o kadar

Bademella,eğer özel hayatına girmiş saymazsan babanla aranda bir problem mi var?
ya da hayatta mı baban?
bunu merak ettimfisfisfis

tabbıkıde dusuncenı soylıyceksın arkadasım..
ama bı kızla cıkıyosa ıkıncı gunu yatag atıcagnı dusunmuyorum ben..
akıllarının kosesınde olabılır bunu bılemem ama tanıdıkları her kız ıcınde bunu dusunceklerını sanmıyorum kesınlıkle..
ve bı erkegın sevdıg ınsanla sevısmesı ıse tabıkıde ıstıyeceg bısıydır..

Bademella,eğer özel hayatına girmiş saymazsan babanla aranda bir problem mi var?
ya da hayatta mı baban?
bunu merak ettimfisfisfis

hayır babamla aramız gayet iyidir ve hiç bir problemimiz yoktur.
yani çocukluğumda yaşadığım bir sorun yüzünden ya da maddesel bir sebepten dolayı olgun erkeklere meraklı olan biri değilim
zaten ikisiylede aramda 20 yaş olmasına rağmen yanyana durduğumuzda en fazla 35 gibi gözüküyorlar.beni de zaten gören 30 yaşında falan sandığı için garip gözükmüyor.
ancak insanlar yaşımı sorduğunda 30 diyemiyorum o da 35 diyemiyor bu yüzden zaten kurgular başlıyor.

benim cevremde bunun örnekleri var kuzenim evlendi 17 yas fark vardı adam çöktü gitti 5 sene sonra ve bakıyordum kadın cıvıl cıvıl adam öyle kösesinde tv seyrediyor bir nevi ömür törpüsü birde bunun cinsel yönü var şimdi yeter ama 10 sene sonrası? evlilik dediğin 3-5 yıl değil ki bir ömür ya da çocuk yaptıgınızı düşünün baba ile cocuk arasındaki yas farkına bak en az 50 ucurum değil mi sizce ama bütün bunlar benim kişisel fikrim sanat dünyasınada bakarsan kayahan esiyle cok mutlu görünüyor işte karar sizin

Neden insanlar her onune gelen cifte yasinimi soruyor?

konuna gelince seninde yasin kucuk degil 25 yasindasin ve olgunsun neyi isteyip neyi istemedigini bilirsin, sadece sunu yapmalisin basini eleriyin arasina al ve sunu dusun ve karar ver " ben bu adam 60 yasinda oldugunda o adamla beraber yasamak istermiyim istemezmiyim diye!!" , bugun cok yakisikli, cekici, kariyerli, vs. vs olabilir ama yarin senin kocan olunca bunlarin hepsi kaybolacak ve karsinda bir insan goreceksin sorunlariniz olacak her evlilikde olan sorunlar gibi buyuklu kucuklu !, olsun ben onlarin hepsini cekerim ya seviyorum diye biliyorsan cevreyi hic takma derim cevre bugun konusur yarin baska konu bulur onu konusur :1closedeyes: sen kendi dusuncelerinden emin ol canim...

ay bu cok guzeldi yaa :roflol: allah iyiligini versin :roflol:

kiz ilk basda cok guzel gitdin cocukla baba arasinda 50 yas olmasi buyuk problem ama kayahan kopardi beni :roflol::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…