Birine anlatmazsam çatlayacağım

içinde bulunduğumuz çevrede herkes yaşımızı biliyor doğal olarak.. ben bunun için yorum yapamam henüz ancak ilk ilişkimde seks yapamayacak bile olsa,çocuğumuz olmayacak bile olsa onunla olacağıma sevmeye devam edeceğime emindim. çok sevdim onu ama benim kadar direnemedi, güçlü değildi ve onu affedemeyeceğim şeyler yaptı bana..

korkularımı az da olsa hafiflettiniz çevre konusundaki.. doğru ben kendi yaşlarımda genç yakışıklı biriyle evlensem sonra ayrılsam arkamdan demediklerini bırakmayacaklar..
demek her durumda aynı sorun yaşanıyor

ahh canım ya 20 yaş çok büyük bi yaş farkı.. ama kendi açımdan konusmak gerekirse aşık olursam sonuna kadar giderdim.. hıı hayatı bana zindan etmeye başladıysa bitirirdim sonunda keşke deme ihtimalim olmazdı..

Eğer bi ilişki başından olmayacağı belliyse sakın başlama
Heyecan için yaşadığın duyguların için bu yola sürüklenip gitme üzülen sen olursun
Heleki yirmi yaş var
Bak olcak bişey değil işte bu
Olan sana olur cnm

siz olgun yaşını almış erkeklerden hoşlanıyorsunuz sanırım

bunun ilerisinide düşünmeniz gerekiyor

şuan size çekici gelen ileride itici gelecektir

iyi düşünün

20yaş azda değil hani

esas önemli olan duyguların

arkadaşımın eşiyle arasında 20 yaş var 21-43 idi tanıştıklarında 29 da evlendi 10 -11 yıldır da çok mutlu.

Evet görüntü olarak hoş durmuyor. Çoğu yerde " siz geçen babanızla gelmiştiniz" yada " babanız" vs oluyor. Arkadaşım minyon çıtı pıtı ancak eşi son derece bakımsız, pasaklı biri , mutlu olduğu için biz söz düşmüyor.

Çocuk olmasa falan demişsin erkeğin yaşındanmı dedin yokda istemez diyemi, yaşsa sorun etme o yaşlar sana yaşlı gibi gelsede erkeğin güzel bir yaşı.

Ama asla bebek istemiyorsa evlilik falan düşünme çünkü o tipler kendine eş değil hastabakıcı arar.

öyle korkuyla başlama hiçbişeye.ne kadar planlarsak planlayalım,eğer yaşanacaksa yaşanıyor bazı olumsuzluklar.ilkde öyle oldu diye bu da aynı olcak diye düşünme.ben olsam düşünmezdim.sevmek ve sevilmek güzel duygular.yaş farkının çok önemi yok bence.yılı bırakın ömrünüzde geçirdiğiniz güzel bir güğn bile bir ömre bedeldir.mutluluğu bulmuşken kaçırmaa.herkesin sözüne kulaklarını tıka.madem evlenmek istiyo niye bekliyosun ki.eşeğin kulağına su kaçırmadan hayatını yaşa.önceki şöyle yapmıştı sen de yaparmısın diye sorarsan,adamın aklında olmayan şeyleri de getirirsin aklına.bırak düşünmeyi ve mutlu olmaya bak.

bi sürü hayta var ortada dolanan.ya evleneceklerini vadedip kaçıyolar,ya işsiz güçsüz bi evi geçindirecek sorumluluk yok,ya da bazısı kendinden emin olmadan evlenip evliliği ağır bulup ayrılıyor eşinden.bence olgun erkek çok daha iyi.hayatı görmüş,neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi bilir

ya canım senden 20 yaş büyük biriylede bi süre sonra sıkılacaksın çok fark var yaa nerdeyse baban yaşında sen 35 yaşında genç çağında adam 55 yaşında yaşlı biri olacak düşünsene yolda giderken sen hızlı yürüyeceksin ada arkandan bağıracak azcık yavaş ol yetişemiyroum sana. sonra çocuğunuz olacak soracaklar dedenmi diye hayır babam diyecek.. sen 45 yaşında adam 65 yaşında şimdi insanlar 65 i zor görüyor adam ölüp gidecek sende tek kalacaksın. yaşayacaklarını dahada yumuşatarak anlattm sana daha kimbilir neler yaşayacksın.....kızma bana:))))

Eşimle aramda 5 yaş olduğu halde ben 5 yaş küçük o on yaş büyük gösterdiği için evlendiğimde çevrede aradaki yaş farkıyla mutlu olurlar inşallah diyenler varmışnaniknanik
Yolda da mendil satan bir kız eşime arabanın camından daha küçüğünü bulamadın mı demişti:roflol:
Eşim ve ben sadece bir örnek.Milletin ağzı var konuşuyor,yaş olmazsa tip,tip olmazsa para...Mutlaka eleştirecek şeyler buluyorlar.
Sen çevrenle değil,onunla birlikte olacaksın,senin saçını çevren değil o okşayacak.Dur ve düşün,izle onu,emin olursan yaşa aşkını.
Bir de şu yönden bak olaya,sen kendinden emin misin:a015:
Çünkü yaş farkı milleti değil,seni etkileyecek,belki o değil,sen rahatsız olacaksın ileride

Son düzenleme:
olayın cazip görünen çok yönü var: aşk engelleri sever. yaş farkının haricinde, hocan olması da önemli burada. ulaşılamayanı, herkesin elde edemeyeceği şeyleri tercih eden biriysen normal hayatında, aşkta da aynısını yapmaya çalışırsın. arada yaş farkı olan biriyle ve hocanla olmak...çoğu kişinin tercih edebileceği bir ilişki değil ve bu yüzden cazip.

bu, olayın senin cephenden göünen yönü... bir de onun cephesinden bakalım.

anlattıklarına göre senin eski ilişkini biliyor ve kendisi de eski kahramanın(eski sevgilinin) yerine geçmeye ve ondan daha başarılı olmaya çabalıyor. bir nevi kendini ispat denebilir.

ikiniz de iddialı tiplersiniz anladığım kadarıyla. ve bu ilişkiyi kursam mı kurmasam mı diye düşüneceğin aşamayı çoktan geçmişsin, seçimini ondan yana yapmışsın bence, satır aralarından anlaşılıyor bu.

çok mu psikoljik bir tahlil oldu bilemiyorum ama böyle düşünüyorum.

kullanılmaman ve gerçek bir aşk yaşaman dileğiyle, sevgiler...

Son düzenleme:
badem işin hiç kolay değil,sen ilk başta güven konusunu aşmalısın gerisini boşver,sevebilirsen ve en önemlisi GÜVENEBıLıRSEN,hepsi yaşadığın mutluluğun içinde kaybolup gidecektir..
düşünsene evine geliyorsun uzun ve yoğun bir iş gününden sonra...evde seni seven,sana değer veren bir erkekler kalan gününü geçiriyorsun,günün bütün gerginliğini atabiliyorsan ve allahım sana çok şükür ne kadar mutluyum,diyebiliyorsan gerisi kapının dışında kalır...
evet kapıdan her çıktığında dışarda bekleyen düşüncelerle karşılaşsanda,eve girdiğinde unutabiliyorsan inan buna değer...
yaşıtın olan biriyle evin içinde mutlu olamıyorsan neye yarar,tabiki mutluda olabilirsin mutsuzda bunu ancak yaşayarak görebilirsin ama bazen daha başından bellidir işin sonu ......

20 yaş

5 sene sonra dede torun olursunuz siz:umursamaz:

10 değil 13 değil tam 20 yaş biraz fazla değil mi?
Şu an gözüne çok karizmatik gelebilir..Bilemiyorum karar sana ait..
Sen de 30 lu yaşlarında olsan bir nebze..

üniversitede okurken bir hocamız bizim gibi öğrencilerden biriyle evlendi....20 yaş değil ama 15 yaş rahat vardı aralarında....başka bir tanıdığımız hatta benim bebekliğimi bilen bir tanıdık benden küçük kızla evlendi....45 yaşlarında falandı o da...kız 85limi ne....

olabiliyor yani...bende 28im şuanda büyük konuşmuyorum....kısmet bu işler....ama tabi güven sorunu önemli...adam kendinden eminse sende duygularından eminsen neden olmasın?

bence şuan fazla kasma....zamana bırak biraz bakalım....adamın kendinden eminliğini iyi ölç tart....gerekirse açıkça konuş....

herkesin dediği gibi kalbinin sesini dinle canım
bana kalırsa yaş farkı çok önemli değil buna ait konumda var ama 20 yaş:bbo:biraz fazla sanki
ama aşkı yaşayacak olan sensin kalbinin sesini dinle zaten kalbine engel olamayacaksındır
kendii nasıl mtlu hissedeceksen öyle yaşamaya çalış
güven konusuna gelince her erkek aynı değildir
eğer seni seviğine inanıyosan gözü dışarda olmaz...

güzel sanatlar alanındaymışsın ve kişinin hocan olduğunu yazmışsın.. ben de güzel sanatlar mezunu biri olarak bu tür ilişkileri çok iyi biliyorum.. sanatla uğraşan insanlarda özellikle hocaların çoğunda böyle her şeyi kendine mübah görme özürü var.. özür diyorum çünkü 45 yaşında bi insan olarak sana yaklaşmaya çalışması onun hatası.ondan ilgi görmesen dikkatini çekmiş olmasa şuan bu karmaşanın içinde olmazdın. yaşlarından dolayı bi kadının ilgisini çekmeyi de iyi biliyolar sinsi bi şekilde ve dediğim gibi bunu yapmayı kendilerine hak görüyolar.
kendine hoşlandığını itiraf etmeden önce ona gereken sert tavrı koysaydın da senden çoktan ümidi kesmiş olurdu ve şuan daha iyi hissediyor olurdun.. bence ilerde acı çekeceğini bile bile böyle bişeye girme.. ama yok dayanamıyorum diyorsan da gir gör ama o zaman dayanmak zorunda olacaklarını da göze al..

selam kızlar,

09/09/09 tarihinde evlenmeye karar verdik..

son kez kalbimin sesini dinlemek istedim...teşekkür ederim hepinize

Cnm benim ne olursa olsun lütfen başlama bu ilişkiye..Başta güzel gelir olgun bir erkek her zmn iyidr ama yetmeyeceği şeyler de olacaktır inan bana sonrası felaket olur yaşıtlarınla yaşamak istediğini yaşamak isteyeceksin sen ve bunlar çok güzel gidiyo dediğin zamanlarda olacak çevre önemli bi faktör her şeyi bırak bir süre sonra beklentilerine cvp veremeyecek. Gençliğine yazık etme sen bilirsin ama pişman olmanı istemem cnm benim.. Bu arada anlamadığım bişi profilinde nişanlı yazıo???

Bu kadar gel-git in arasinda ne ara nisanlandin da ne ara evlenmeye karar verdinizsositososito Biraz durumlar hizli gelismis ama ben mutlu olacagina inaniyorum, etraftaki olumsuz bakislara aldirma sen. Bu senin hayatin cunku. Dilerim cok mutlu olursun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…