Birine bağlanamıyorum yardım edin!

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Kızlar merhabalar. 4-5 yıl önce birinden aşk anlamında kazık yedim. Yediğim kazıktan 1 sene sonra yavaş yavaş kendime gelince başka biriyle ilişkiye başlamayı denedim fakat sadece biri değil, kiminle görüşmeye başlasak ilişkiyi başka anlama getirmeye çalışıyorlar. Daha açık olmam gerekirse cinselliğe çekiyorlar. Her erkeğin kızları tavlama şekli aynı geliyor artık. Erkeklere güvenim kalmadı. Ben mi bu konuda şanssızım diye düşünmeye başladım. Yeni tanıştığım insanların beni ilk günden eve çağırması sizce normal mi yoksa ev davetlerini kabul etmeyip kestirip attığım için ben mi çok feministim lütfen bi yol gösterin ya da sizce bi ilişki nasıl olmalı fikrinizi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Öpüyorum hepinizi.

Bende kimseye bağlanamıyorum eski eşimden sonra ne yaparsam yapayım olmuyor ne onsuz ne de onunla .... ama ilk günden bir erkek beni eve çağırsa ben bir daha o erkekle asla görüşmezdim amacı belli kesinlikle :((

Birii feministt mii dediii? Hemenn geldimmm.

Canim bahsettigin seylerin feministlikle uzaktan yakindan alakasi yok. He feministsindir ama insanlar seni eve cagirdigi icin degil.

Her insanin basina gelmistir bu eve cagirma muhabbetleri veya muhabbeti cinsellige cekmek. Ama hoslanmaz istemezsen konuyu kapatir veya gorusmeyi kesersin. Bunu yapabildigin icin sanslisin, duygularin uzerinden istedigini yaptirmaya calisan adamlardan uzaklastigin icin sansli say kendini.

Boyle adamlara da baglanma zaten gerek yok.

evine çağrılanların evine gitmemekle feminizm ne alakaysa bağlanamama sorunuyla konu o alaka gerçekten
eve gitme mevzusunun feministlikle bi alakası yok giden gidiyordur kimseyi eleştirmem ama her görüştüğümle aynı muhabbet olunca erkeklere bağlanamıyorum güvenemiyorum sadece ne yapmam gerektiğiyle alakalı yardım istemiştim

biri sizi evine davet ediyorsa ve siz de sevişmek istiyorsanız gider sevişirsiniz bunun feminizmle hiç alakası yok.
ama yok ben günlük ilişkilerin insanı değilim diyorsanız bu tarz teklifleri geri çevirir ve sizin gibi daha ileriye dönük düşünen, daha ağırdan alan birileriyle görüşürsünüz.

Birii feministt mii dediii? Hemenn geldimmm.

Canim bahsettigin seylerin feministlikle uzaktan yakindan alakasi yok. He feministsindir ama insanlar seni eve cagirdigi icin degil.

Her insanin basina gelmistir bu eve cagirma muhabbetleri veya muhabbeti cinsellige cekmek. Ama hoslanmaz istemezsen konuyu kapatir veya gorusmeyi kesersin. Bunu yapabildigin icin sanslisin, duygularin uzerinden istedigini yaptirmaya calisan adamlardan uzaklastigin icin sansli say kendini.

Boyle adamlara da baglanma zaten gerek yok.
Hoşgeldinnn:) Bende onu dedim biraz önce canım eve gitmekle bi alakası yok tabi feministliğin ama arkadaşlarıma kuzenlerime bakıyorum erkek arkadaşlarının evlerine gidebiliyorlar. Ben yapamıyorum. Konuştuğum insanlarda hep aynı mevzuya gelince kimseye bağlanamıyorum, güven problemide yaşıyorum bu sebepten.. Bana tuhaf gözle bakıyorlar artık uzun zamandır hayatımda kimse yok diye

Her tanıştığınız erkek sizi ilk günden eve mi çağırıyor? Yeterince iyi seçmiyorsunuz sanırım konuşacağınız erkekleri, nereden tanışıyorsunuz internetten mi?

Kızlar merhabalar. 4-5 yıl önce birinden aşk anlamında kazık yedim. Yediğim kazıktan 1 sene sonra yavaş yavaş kendime gelince başka biriyle ilişkiye başlamayı denedim fakat sadece biri değil, kiminle görüşmeye başlasak ilişkiyi başka anlama getirmeye çalışıyorlar. Daha açık olmam gerekirse cinselliğe çekiyorlar. Her erkeğin kızları tavlama şekli aynı geliyor artık. Erkeklere güvenim kalmadı. Ben mi bu konuda şanssızım diye düşünmeye başladım. Yeni tanıştığım insanların beni ilk günden eve çağırması sizce normal mi yoksa ev davetlerini kabul etmeyip kestirip attığım için ben mi çok feministim lütfen bi yol gösterin ya da sizce bi ilişki nasıl olmalı fikrinizi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Öpüyorum hepinizi.
Canım ciddi bir ilişki istemiyorsan zaten konuşma salla ama yani ilk tanistigin kişisi seni eve çağırması sana karşı cinsel birşey isticek anlamına gelir bana göre yanlış birşey yapma

Her tanıştığınız erkek sizi ilk günden eve mi çağırıyor? Yeterince iyi seçmiyorsunuz sanırım konuşacağınız erkekleri, nereden tanışıyorsunuz internetten mi?
Tuhaf olanda bu aslında geneli arkadaş aracılığıyla oluyor, internet muhabbetine hiç girmem. Bende mi bir terslik var diyorum ama gayet kendi halimde bir insanım. Deniyorlardır diyorum, o da değil.. Erkekler tuhaf

Hoşgeldinnn:) Bende onu dedim biraz önce canım eve gitmekle bi alakası yok tabi feministliğin ama arkadaşlarıma kuzenlerime bakıyorum erkek arkadaşlarının evlerine gidebiliyorlar. Ben yapamıyorum. Konuştuğum insanlarda hep aynı mevzuya gelince kimseye bağlanamıyorum, güven problemide yaşıyorum bu sebepten.. Bana tuhaf gözle bakıyorlar artık uzun zamandır hayatımda kimse yok diye

En son gorustugum kisiye aramizda cinsel anlamda birsey olmayacagini soyledim ve kendini geri cekti. Kendinden cok hoslaniyordum ama kendi cizgilerimi gecmedim. Herkesin cizgisi farkli. Senin de cizgin boyleyse bunun getirdigi sonuclar senin icin problem olmamali. Elbet karsina bunlari sen istemedigin veya sevmedigin icin zorlamayacak birisi cikar. Cok takmamak lazim.

sadece senin başına gelen birşey degil. o kişiler bir şekilde karşınıza cıkar ve siz onları def ede ede dogruyu bulursunuz...
hepsi aynıdır diyemem ama genelde tavlama şekilleri aynı.

Back
X