ben olsam disari diye cikarim esim de diskoya kadina kiza gidecekse ben yokum diye
onu takip eder orda yakalar foto cekerim kamera kaydi yaparm ona cektirim
ama var ya elim ayagm titrer sevgm nefret olur kafam kazan olur komsuna da de bilsin yani[/QUOTE
ben olsam disari diye cikarim esim de diskoya kadina kiza gidecekse ben yokum diye
onu takip eder orda yakalar foto cekerim kamera kaydi yaparm ona cektirim
ama var ya elim ayagm titrer sevgm nefret olur kafam kazan olur komsuna da de bilsin yani
bunu bilipte eşinize bir şey demeden nasıl durabilceksiniz.ben olsam daha nefes almadan sorardım bu ne demek böyle diye.
iyiki görmüşsün. adam baya baya yüzsüz yalancı pislik. yerinde olsam büyük bi cingar çıkarırım bagır çagır koyardım evden git rahat elle milleti diye. ne igrenc insanlar var allahım. komşuna da söyle tabi ki saklama.
Icim icimi yedigi icin buraya yazdim ne yapcagimi bilmiyorum .. cok sorunlarimiz oldu ailemle esimin arasinda cok kaldim 5ay kadar ayrilikta yasadik cok sey yapti bana siddet dahi ama bn gercekten bi bunu beklemezdim .. bi söz vardir kim ahlak ve namus sovalyeligi yapiorsa bilinki en namussuzu odur diye cook dogruymus cok !bize anlattığın gibi ona konuşup neden böyle birşey yaptığını sorsan?
Yazık günah ya..
Allah akıl fikir versin eşine. .
Açık ve sert bir şekilde konuş ..
Bende discoya gidip erkeklerle de..
Şiddet uygulayan adamın aldatmasını mı beklemiyordun yani. İyiymiş :)Icim icimi yedigi icin buraya yazdim ne yapcagimi bilmiyorum .. cok sorunlarimiz oldu ailemle esimin arasinda cok kaldim 5ay kadar ayrilikta yasadik cok sey yapti bana siddet dahi ama bn gercekten bi bunu beklemezdim .. bi söz vardir kim ahlak ve namus sovalyeligi yapiorsa bilinki en namussuzu odur diye cook dogruymus cok !
Şiddet uygulayan adamın aldatmasını mı beklemiyordun yani. İyiymiş :)
Esin ilerisi icin hic iyi seyler vadetmiyor valla..büyük ihtimal belki bilmedigin baska seyler de var..takipte kal bence..
Ne varmis falan diyecek diskoya gittiysem diyecek..yüzsüzlüge vuracak..bi yandan da calismak icin yollar arastirmaya basla..
Ama bu cok kotu...
neden susmayi tercih ediyorsun? Aklinda bir plan yapmak var mi?
Ya bildigin yalanci kocan
aldatmis da...soktamisin ondan mi bu suskunlugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?