Birine ihtiyac duymak :(

Silam_58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
19
9
86
31
Selamlar ..
Ben 2yillik evliyim 7aylik oğlumuz var. Eşim geçen hafta komşumuzla komşunun iş yemeğine akşam beraber gitti. sadece erkeklerin caliştigi bi iş yeri. yemeğinde iş yerinde olacağini söylediler. Bu 2sene içinde böyle birşeyle karşilaşmadim. Bugün eşimin yakin bi arkadaşiyla yazişmasini okudum ve eşimin o yemeğe gidiyoruz diye ciktiklarinda diskoya gittiklerini afedersiniz orda sadece bayanlari elliyebildiklerini ve ben biyere gittiğimde tekrar gideceğini belirtmiş. Çok kötü oldum ne ona bunu söyledim nede komşuma eşlerimizin bu halti yediğini söyliyebiliyorum. Icim çok daraliyo sanki ben yapmişim gbi eşimin yüzüne bakamiyorum. sizce ne yapmaliyim komsumlada cok iyiz onunla herseyi paylasiyoruz bunu ona nasil söylerim onunda 1bucuk yasinda bi oğlu var . Hiç görmemek isterdim o yazişmayi. Cok kötüyüm. Ne yapmaliyim ?

ben olsam disari diye cikarim esim de diskoya kadina kiza gidecekse ben yokum diye
onu takip eder orda yakalar foto cekerim kamera kaydi yaparm ona cektirim
ama var ya elim ayagm titrer sevgm nefret olur kafam kazan olur komsuna da de bilsin yani

iyiki görmüşsün. adam baya baya yüzsüz yalancı pislik. yerinde olsam büyük bi cingar çıkarırım bagır çagır koyardım evden git rahat elle milleti diye. ne igrenc insanlar var allahım. komşuna da söyle tabi ki saklama.

bize anlattığın gibi ona konuşup neden böyle birşey yaptığını sorsan?

bunu bilipte eşinize bir şey demeden nasıl durabilceksiniz.ben olsam daha nefes almadan sorardım bu ne demek böyle diye.

ben olsam disari diye cikarim esim de diskoya kadina kiza gidecekse ben yokum diye
onu takip eder orda yakalar foto cekerim kamera kaydi yaparm ona cektirim
ama var ya elim ayagm titrer sevgm nefret olur kafam kazan olur komsuna da de bilsin yani

Öyle bi iki saatline olacak birsey degil ben avusturyadanim belki ocak ayinda belki türkiye gitme planim vardi oda onu kastetmis sanirim yani ben türkiyeye gittigimde yine gidermis

bunu bilipte eşinize bir şey demeden nasıl durabilceksiniz.ben olsam daha nefes almadan sorardım bu ne demek böyle diye.

Zor duruOrum icim icimi yiyor ona baktikca onu bogasim gelio ama söyLersem suan eminim telefon sifresini degistirir bu ilk bundan önce hic bi sekilde böle birseY olmadi fazla disari cikan biride degildi. Ya ona bakinca sorasim gelio disko nasildi fln o yüz ifadesini ve cevabini cok merak ediorum ama soramiorum. ..

Sanki ben yapmışım gibi yüzüne bakamıyorum ne demek ya. Hesap sorsana. Ne diye bu kadar çekiniyorsun?

Yani yapmam lazim galiba bunda susarsam devamini getirir daha kötüleri olabilir .. ama komsuma nasil söylicem ki cok iyiz oda kaynanasindan yeni ayrildi sorunlari vardi esiyle yeni yeni iyi olma firsatini yakaladi yuvasini bozmak istemiorum. Bn iyi olurum belki o olmaz.

Yazık günah ya..
Allah akıl fikir versin eşine. .
Açık ve sert bir şekilde konuş ..
Bende discoya gidip erkeklerle de..

bize anlattığın gibi ona konuşup neden böyle birşey yaptığını sorsan?
Icim icimi yedigi icin buraya yazdim ne yapcagimi bilmiyorum .. cok sorunlarimiz oldu ailemle esimin arasinda cok kaldim 5ay kadar ayrilikta yasadik cok sey yapti bana siddet dahi ama bn gercekten bi bunu beklemezdim .. bi söz vardir kim ahlak ve namus sovalyeligi yapiorsa bilinki en namussuzu odur diye cook dogruymus cok !

Ama bu cok kotu...
neden susmayi tercih ediyorsun? Aklinda bir plan yapmak var mi?
Ya bildigin yalanci kocan
aldatmis da...soktamisin ondan mi bu suskunlugun?

Yazık günah ya..
Allah akıl fikir versin eşine. .
Açık ve sert bir şekilde konuş ..
Bende discoya gidip erkeklerle de..

Sonucdan korkuyorum belki aileme cok mahcubum okdr sey yapti bn yine ona sans verdim ailem hic istemedi ayrilmami istiolardi ama bn salaklik yaptim ve hala da yapiyorun iste.

Şiddet uygulayan adamın aldatmasını mı beklemiyordun yani. İyiymiş :)

Valla pesin pesin soyliyim. Boyle birsey bosanma sebebi degil devam ederim derseniz unutun gitsin. Yoksa yuz goz olacaksiniz sadece.

Şiddet uygulayan adamın aldatmasını mı beklemiyordun yani. İyiymiş :)

Evet ya biraz sacma geliyo .. amcamla beraber calisio ayni gidip ayni geliolar evden ise isten eveydi herzaman. telfonunda hic birsey de görmedim. O yönden cok güveniodum . Evlilikten önce 3sene birliktelimiz oldu .

Esin ilerisi icin hic iyi seyler vadetmiyor valla..büyük ihtimal belki bilmedigin baska seyler de var..takipte kal bence..

Ne varmis falan diyecek diskoya gittiysem diyecek..yüzsüzlüge vuracak..bi yandan da calismak icin yollar arastirmaya basla..

Bende takipte kalip daha cok delil toplamak istiorum yani gercekten bundan öncesi yada sonrasi varmi olacakmi yoksa bikerelik cahillikmiydi .. ona göre hareket etmek istiOrum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…