amantakma Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 106 97 23 26 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Silam_58 #41 Bence ayrılmaya karar verdiysen bağırıp çağırmadan anlat yediği haltlardan haberdar olduğunu. Ama ayrılmayacaksan anlatman daha kötü. Olayı normalleştirirsin ve ayrılmadığını görünce o haltları yemeye devam eder.
Bence ayrılmaya karar verdiysen bağırıp çağırmadan anlat yediği haltlardan haberdar olduğunu. Ama ayrılmayacaksan anlatman daha kötü. Olayı normalleştirirsin ve ayrılmadığını görünce o haltları yemeye devam eder.
E emebe La Tahzen İnnallahe Meassabirin.. Kayıtlı Üye 12 Kasım 2015 676 1.247 113 26 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Silam_58 #42 Bencede ayrilmak istiyorsan hemen konus istemiyorsan komsunla gorusmesini bir sekilde engel olman gerek
Bencede ayrilmak istiyorsan hemen konus istemiyorsan komsunla gorusmesini bir sekilde engel olman gerek