Birine ihtiyac duymak :(

Bende takipte kalip daha cok delil toplamak istiorum yani gercekten bundan öncesi yada sonrasi varmi olacakmi yoksa bikerelik cahillikmiydi .. ona göre hareket etmek istiOrum ..

Bi kerelik cahillik gibi gelmedi..mesaj cünkü kaba bi mesaj..bi kerelik olsa bile bi sonraki firsati degerlendirecek gibi..yeter ki firsat olsun..cahillik gibi gelmedi bana..siz takipta kalin yani..ona göre karar verirsiniz..

Siddet de oldu demissiniz..mayam bozuk diye bagiriyor yani..temkinli ve sogukkanli olun
..bi yandan da kendi ayaklarinizn üstünde durmak icin arastirmada olun

Evet mayasi bozuk en bastan bagrioduu mayam bozuk diye cahil olan bendim galiba ..

Sonucdan korkuyorum belki aileme cok mahcubum okdr sey yapti bn yine ona sans verdim ailem hic istemedi ayrilmami istiolardi ama bn salaklik yaptim ve hala da yapiyorun iste.

Olsun yinede eşine ondan ayrılabileceğini dile getir. .
Onurunu kırdı ..
Aileleri dilemeli genç kızlarımız. .

illa kadınla yatakta basmayı mı bekliyosun. belli ki derdi oymuş da oraya giderken yapamamış. fırsat kolluyor kocan anladın mı seni biyere postaladıgı an boynuzu takacak.

komşunla kocası yeni iyi olma fırsatı bulmuş demişsin ama bence bulamamışlar o fırsatı arasını düzeltmek isteyen adam gidip karısını aldatmaz canım. kesinlikle git söyle affedip affetmemek ona kalsın.

Cok
Cok haklisiniz gercekten biliyorum tabikide ama kndim esime sölesemde komsuma nasil söylerim ya bilmiýorum hep gözümün önünde yani onlari diskoda düsünüyorum fln ..

Tabii ki söyleyeceksin ! Iyiki de görmüşsün benim de bebeğim var. Iyiki boşanmışım, Bebeğim için de hayırlısı buydu. Bebeği olup hamile olup boşanan çok ben sana boşan demiyorum ama ben kesinlikle taviz vermez herşeyi komşuma söyler onunla beraber bi komplo hazırlardım

Ah canimm canimmm.hic uzulmedim haline.ayiplamiyorum.kinamiyorum.asla.ama sen siddete goz yumarsan diskoya gider.bunada goz yumacaksin ve daha beteri olacak.nyse ikinci cocuguda yap duzelir esin.

Ah canimm canimmm.hic uzulmedim haline.ayiplamiyorum.kinamiyorum.asla.ama sen siddete goz yumarsan diskoya gider.bunada goz yumacaksin ve daha beteri olacak.nyse ikinci cocuguda yap duzelir esin.

SIDDET oldu ayrildim 5ay kadar ayri kaldik bosanma davasi acacakken geri yalvardi yakardi sans vermistim ..

Kardeşim Allah yardimcin olsun evet zor durum. Buda senin ve eşinin sınavı. Şu nefs herşeyi yaptıriyo insanlara. Al karşına güzelce konuş öyle güzel konuş ki o yaptığı yapacağı ve senin bilmediğin herşey için milyon kez pişman olsun. Yawrumuz var ben varım de ben sana Allahin emanetiyim de bunların hesabını nasıl verirsin Dr üzülüyorum senin için bizim için de biz bunu hak etmiyoruz sana bunları yakistirmiyorum de. Ama mutlaka ve mutlaka biraz mesafe koy. Hemen boşanma gibi şeyleri düşünme. Ama yaptığı ağır bisi. Kendi bacısı varsa ona yapıldığı taktirde ne tepki verir bunları sor. Dik dur güçlü ol ve bunlara verecegi cevabı sonucu paylaş tekrar bizimle

ALLAH senden razi olsun .. en cok icime isleyen yorum senden geldi cok saol .. konusmayi deniycem bundan önce kendimi hszrlamam lazim

ben olsam disari diye cikarim esim de diskoya kadina kiza gidecekse ben yokum diye
onu takip eder orda yakalar foto cekerim kamera kaydi yaparm ona cektirim
ama var ya elim ayagm titrer sevgm nefret olur kafam kazan olur komsuna da de bilsin yani

Çok güzel hareket. Ve o yazışmayı mutlaka kaydet.

ALLAH senden razi olsun .. en cok icime isleyen yorum senden geldi cok saol .. konusmayi deniycem bundan önce kendimi hszrlamam lazim
Allah senden de razı olsun kardeşim. Dermansız dert yok. Rabbim her sıkıntının arkasina bi hediyesini yerlestirmistir önemli olan o sınavı geçebilmek. Sabırlı ol öfkelenme sakin düşün. Bugünü değil sadece beş on yıl sonrani düşün. Allah yarcimcin olsun. Ne zMan isterden özelden de yaz bana. Yanında olmaya çalışirim elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…