- 30 Haziran 2024
- 49
- 2
- 3
- Konu Sahibi the_orange
Kendinden şüphe ettiğimi zanneder diye sormuyorumBen de merak eder açıkça da sorardım. Niye sormuyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinden şüphe ettiğimi zanneder diye sormuyorumBen de merak eder açıkça da sorardım. Niye sormuyorsunuz
Zannetsin sor gitsinKendinden şüphe ettiğimi zanneder diye sormuyorum
Ayy ınanmıyorum pislik insan mahkemeye verirsiniz topluca umarımSabah iş yerinde müşterimiz olan biri bize ana bacı, kundaktaki bebeğimize kadar küfrettiği bi mail atmış. Merak edip kim bu diye arattım. Yani her aratılana arzu duymuyoruz, öyle düşünüyorsanız düşünmeyin ama sorun tabii
Valla şuraya bi atmak istedim de midem almadı, yazık okuyana. Avukata yönlendirdik mailiAyy ınanmıyorum pislik insan mahkemeye verirsiniz topluca umarım![]()
Etmiyosunuz yani? PekiKendinden şüphe ettiğimi zanneder diye sormuyorum
Sorun tabii ki. Düşünüp kendi kendinizi yemeyin.Eşim sosyal medyada bi isim aratmış. Kaç gundür soracak oluyorum kendime engel oldum. Sizce sorayim mi kim bu diye
Isim ve soyisim şeklindeKadını siz de arayın bakalım kimmiş? Absürt teşhirci bir tip değilse sıkıntı yok lafı geçmiştir bir şey olmuştur aratmıştır. Ama arama şekli de önemli ayşe fatma kimdi şeklinde mi, ifşa görüntileri şeklinde mi?
Dediğiniz gibi varsa eğer inkar ederEle vermeyin takip de kalın bidaha bişeye kalkışırsa temkinli olup başka yollar bulur çok net. Erkekler inkar etmeyi sever malesef
Bence de ele vermemek en iyisiDüşündüğünüz gibiyse sorunca dürüst davranacak mi sizce. Bu duruma bulunacak bir sürü kılıf var. Madem bu kadar şüpheleniyorsunuz uyandırmadan takip etmeye devam edin madem
E ediyorsunKendinden şüphe ettiğimi zanneder diye sormuyorum
Ya geçen ben de bir erkek kpss hocasını arattım nasıl biri adını ilk defa duydum zaman kaybı olur mu iyi mi merak ettim ama siz de bakın o kişi kimmiş, abuk biri değilse normal biriyse no problem, bir süre sessiz bakın tekrar tekrar ararsa veya başka isimleri falan o zman sorun şimdi sormayın çünkü sorarsanız aramalarını silecektir. Bir yakınım, kocasının telefonunda birkaç kadının ifşalarını arattığını görmüş. Bir değil iki değil derken bi de ifşa görüntüler aramış herif .Kadın artık yetoo diyip sormuş adam ben aramadım bilmiyorum falan demiş. Şimdi tertemiz siliyor muhtemelen.Isim ve soyisim şeklinde
Evet olabiliyor öyle şeyler. eşim de birini öylesine merak etti gibi geliyor masum bence . Ama yine de temkinli olayım :))))Ya geçen ben de bir erkek kpss hocasını arattım nasıl biri adını ilk defa duydum zaman kaybı olur mu iyi mi merak ettim ama siz de bakın o kişi kimmiş, abuk biri değilse normal biriyse no problem, bir süre sessiz bakın tekrar tekrar ararsa veya başka isimleri falan o zman sorun şimdi sormayın çünkü sorarsanız aramalarını silecektir. Bir yakınım, kocasının telefonunda birkaç kadının ifşalarını arattığını görmüş. Bir değil iki değil derken bi de ifşa görüntüler aramış herif .Kadın artık yetoo diyip sormuş adam ben aramadım bilmiyorum falan demiş. Şimdi tertemiz siliyor muhtemelen.
Anlıyorum sizi probleminiz büyük . Bkz. Kişilik bozukluğu ?Yine dalga geçtiğimi dusuneceksiniz ama esiniz sosyal medyada isim degistirme huyunuzu biliyorsa belki de siz oldugunuzdan suphelenip bakmistir?
Eşiniz sosyal medyayı aktif kullanıyor mu? Ben kullandığım için bakarım çok bakarım yani tanımadığım kişi de olsa bazen yorumlarda iyi bi şey yazmışsa gezdiği yerleri yazılarını falan bakıyorum. Ama eşim hiç kullanamıyor girip birini aratsa altında bi şey ararım çünkü cidden hiç kullanmaz. Yani öylesine aratmışta olabilir altından bi şey de çıkabilir.Eşim sosyal medyada bi isim aratmış. Kaç gundür soracak oluyorum kendime engel oldum. Sizce sorayim mi kim bu diye
Eşimin de bugüne kadar hiç bayan ismi arattığını görmemiştimEşiniz sosyal medyayı aktif kullanıyor mu? Ben kullandığım için bakarım çok bakarım yani tanımadığım kişi de olsa bazen yorumlarda iyi bi şey yazmışsa gezdiği yerleri yazılarını falan bakıyorum. Ama eşim hiç kullanamıyor girip birini aratsa altında bi şey ararım çünkü cidden hiç kullanmaz. Yani öylesine aratmışta olabilir altından bi şey de çıkabilir.