Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım görünmüyor ama seninkileri görünür yaparım :)))))
hayatımdan çıkarmak istediğim birini yıllar önce çıkardım hayatımdan. yıllar önce ilk eşimdi.. ondan sonrası zaten Fasa fisö. Şimdi hayatımdan çıkarmak istemediğim kimse yok sükür .
ben bunu nasıl düşünemedim yaa :/ goha 2 kur kvalideliğe giriş dersi alacağım senden![]()
Seviyorum seni güzel kadınhelal olsun sana güçlü kadınallah bozmasın mutluluğunu
yavrularınla eşinle sevdiklerinle ( yani benlede :)) hep mutlu yaşa
![]()
Seviyorum seni güzel kadınhep yanımdasın . Sen ayrı bir yerdesin benim için hiç Real de karşılaşmasak bile
![]()
Hele bir kayınvalide seçeneğini işaretle derhal giderim memlekete, hele heleeee bak senin geline, bir salata yimeye nerelere gidiyi, al oğylunu diziyn dibine, ağam de paşam de, o gelini de yolla tarlada çapa yapsın, boyalı elleri nasır bağlasın, toprak kokusu nedir biliy mi, bizim melmeketin torpağından çıkanı yimez, elin hindikli yeşilliğini yer derimahahhahhaha ahhahahha yok aney sakın yapma tanınan üyeyim tezden vururlar kellemi![]()
İşte benim cevabımHerkesi oğlum hariç![]()
Kk da tanistigin en güzel insan seçeneği sen olurdun benim icin , ama konu bu değilbu yaz inşallah şartları uyduracağız beybi ; seviyorum seni
![]()
Bu ne kadar uzuuuuun bir cümle ağızına sağlıkHele bir kayınvalide seçeneğini işaretle derhal giderim memlekete, hele heleeee bak senin geline, bir salata yimeye nerelere gidiyi, al oğylunu diziyn dibine, ağam de paşam de, o gelini de yolla tarlada çapa yapsın, boyalı elleri nasır bağlasın, toprak kokusu nedir biliy mi, bizim melmeketin torpağından çıkanı yimez, elin hindikli yeşilliğini yer derim![]()
Ne yazıkli ::)
Kk da tanistigin en güzel insan seçeneği sen olurdun benim icin , ama konu bu değil![]()