- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi ince bilek
Eşimin halasını. Sağolsun kaynanamdan daha çok kaynanalık yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst komşu
Yıldım resmen![]()
Çok dertlisin bacım3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Kendi saf ve temiz ailem hariç herkesi!
Nasıl yapacağımı bulamadım tarif ederseniz yaparım
Esi cikartirsam 3 kisiyi goturur direk zaten elti,gorumce,kaynana bir tasla 4 kus
Yahu kp niye yok.
Hepinizin kp melek anlaşılan.
Talih kuşu bana konmuş![]()
3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Kendi saf ve temiz ailem hariç herkesi!
En son gece 03:00 de derz kaziyip elektrik supurgesine cekti mesela saate bakmadan esya cekip itme (gece 2,3,4)kestigi tirnaklari killari camdan atip acik camimdan iceri doldurma (epilasyin mak tras mak ne oldugunuda kestiremedim)sofra beziyle biber koku zeytin cekirdegini saymam bile onlar igrenc gelmio artik,sabah 5 son ses tv gece 11 de matkap tamir vb vb vb uzarrr giderNe yapıyor komşu