- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 31
- Konu Sahibi ince bilek
Kendimi cikarsam herkes rahat eder herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taze fasülye diyorsun![]()
Burası birbirini hayatından çıkartma yeri değil miydi :))) bu kadar sevgi öpücükler falan, yanlış topikte miyim, sağdan ilk kapı demişlerdi ama
Diğer: KK arkadaslari![]()
Ee cikardik bittiler mudurem kalanlarla pek mutlu olduk herhalde hahahahaBurası birbirini hayatından çıkartma yeri değil miydi :))) bu kadar sevgi öpücükler falan, yanlış topikte miyim, sağdan ilk kapı demişlerdi ama![]()
Dikilmeliydin karsisinaNeler çekti bu goha behatırlatma beybi
![]()
Sitede sevgi dolu sözlere alışık değilim, bünyeme ağır geldi sanırımEe cikardik bittiler mudurem kalanlarla pek mutlu olduk herhalde hahahaha
Asiri dozda bdv oSitede sevgi dolu sözlere alışık değilim, bünyeme ağır geldi sanırımkalp öpücük derken nasıl bir yerdeyim diye düşündüm bir an
![]()
Daha sıpalar küçük ama gelini seçebiliyor muyuz?
Pis gelinler![]()
Baktım görünmüyor ama seninkileri görünür yaparım :)))))Çok var ya hayatımdan çıkarmak istetiğim :)) bu oylar görülüyor mu ? Sonra bize yol su döönmesin :)))))
Ben de tüm şıklar üzerinde tek tek düşündüm, çıkmalarına kıyamadım. Sonra geri döndün acaba kim olmasa daha güzel olurdu diye, onu da bulamadım. Sanırım iyisiyle kötüsüyle herkesi seviyorum hayatımda, evet hoşlanmadığım insanlarla da karşılaştım ama hayatımda yer edinemediler.İyide bisey diyecegim, iatemefiklerimin zaten hayatimda yeri yok, oyum yok :)