Birini hayatınızdan nasıl çıkarıyorsunuz?

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Selam,

Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Yoksa hiçbir şey demeden sessiz sedasız görüşmeyi mi kesiyorsunuz.
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Zaten iş o aşamaya gelene kadar n tane şey olmuştur ve hepsinde tepkimi koymuşumdur, iletişimde buna göre kopmuştur. Hoşunuza gitmeyen şeyler karşısında casper gibi durup, bir anda ortadan kaybolursanız derler tabi deli mi ne diye.
Olay anında elbette ki rahatsız olduğum şeylerde tepkimi koyuyorum. Sonrasında da bir kaç kere şöyle oldu ve kırıldım demişliğim var. Düzelmediğini gördüm iletişimi kesmek istiyorum ama karşımdaki anlamamazlığa veriyor.
Ki tek bir olaya da tepkili olabiliriz. Karşımızdakinin de bunu anlaması gerekmez mi?
İlla bak böyle böyle oldu konuşmayalım artık demek mi lazım bilemiyorum.

Selam,

Biriyle artık görüşmek istemiyorsanız ne yapıyorsunuz merak ediyorum, oturup açık açık şöyle şöyle yaptın kırıldım artık diye konuşuyor musunuz?
Bunu şu yüzden merak ediyorum, ben artık kendimi yormamak adına konuşmuyorum sessizce uzaklaşıyorum insanlardan ancak uzaklaşmak istediğim kişi galiba bunu anlamıyor. İletişime geçiyor. Ama tabi ki nasılsın iyi misin diye değil, kendi hayatında olup biteni anlatmak için mesaj atıyor hiçbir şey olmamış gibi. E cevap vermeyince de karşımdakine göre zaten sorun yok “deli mi ne” pozisyonuna düşüyorum galiba.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
konuya ve kım olduguna baglı
eşim ,samımı arkadasım,en yakınımsa dümdüz ben sana kırıldım dıyorum boyle soyledın veya yaptın bana ters geldı dıyorum

eger ortamlarda denk geldıgım hayatımın onemlı bır yerınde olmayan bırıyse tamamen gorusmeyı kessemde karsılasma ıhtımalımın oldugu bırıyse mesajlarına gecc cevap vermeye ve bakmamaya baslıyorum o kendılıgınden cekılıyor benı ıten bır davranısı oldugu an yapıyorum bunu bır anda mesafe koyuyorum

gamsız kendınden baskasını dusunmeyen bır arkadas ıse ve bu arkadaslıgın bana hıc faydası yoksa benı sadece yoruyorsa onda dırekt mesajları okumamaya baslıyorum neyın var dıye bana dondugunde mesgulum dıyorum o tavrımdan anlıyor ve karsılıklı soguklugumuzla gorusmeyı bıtırıyoruz

ne kadar tepkısız kalsanızda umursamayan yıne de yazan bır tıpse dırekt engellıyorum

Fazla açık sözlüyüm galiba, şu şu şu şartlarda bu ilişkiye devam edemem diyorum. Genelde de şartlar değişmiyor değişecek olsa önceki sinyallerde değişir zaten. Haliyle sözümü yemiyorum bitiriyorum. Karşı taraf da sinirli olabiliyor o konuşmamdan dolayı. Çünkü kimse hatası yüzüne vurulsun istemez. Bu yakın bir ilişkiyse böyle ama. Uzaksa aramama sormamayla da kopar.

gamsız kendınden baskasını dusunmeyen bır arkadas ıse ve bu arkadaslıgın bana hıc faydası yoksa benı sadece yoruyorsa onda dırekt mesajları okumamaya baslıyorum neyın var dıye bana dondugunde mesgulum dıyorum o tavrımdan anlıyor ve karsılıklı soguklugumuzla gorusmeyı bıtırıyoruz
Benim sorunum tam olarak bu.
Sadece kendi hayatı kendi yaşantısıyla ilgilenen birisi. Konuştum olmadı, söyledim olmadı. Şimdi iletişim kurmaya devam ediyor mesajlarına cevap vermiyorum açıkcası. Ben de diyorum ki ona göre sorun yok ki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ben böyle yaparak saçma bir şekilde mi davranmış oluyorum illa açık açık mı konuşmalıyım?

Selam,

Siz nasıl yapıyorsunuz?
Değişir
Akrabaysa resti pat pat çekiyorum
Arkadaşsa sessiz sedasız bitiriyorum
Komşuysa selamlasmiyorum yolumu çeviriyorum artık , ve anlıyor
Yani anladı 😂😂😂böyleyimdir hep

Sadece kendi hayatı kendi yaşantısıyla ilgilenen birisi. Konuştum olmadı, söyledim olmadı. Şimdi iletişim kurmaya devam ediyor mesajlarına cevap vermiyorum açıkcası. Ben de diyorum ki ona göre sorun yok ki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ben böyle yaparak saçma bir şekilde mi davranmış oluyorum illa açık açık mı konuşmalıyım?
sız tavır koymussunuz ama anlamamıs acık konussanız ya kavga eder ya anlamamazlıga vurur bu tıpler oyle oluyor cunku
en dogrusunu yapıyorsunuz cevap vermeyın bır sure daha
ınsallah jetonu dusecektır

Fazla açık sözlüyüm galiba, şu şu şu şartlarda bu ilişkiye devam edemem diyorum. Genelde de şartlar değişmiyor değişecek olsa önceki sinyallerde değişir zaten. Haliyle sözümü yemiyorum bitiriyorum. Karşı taraf da sinirli olabiliyor o konuşmamdan dolayı. Çünkü kimse hatası yüzüne vurulsun istemez. Bu yakın bir ilişkiyse böyle ama. Uzaksa aramama sormamayla da kopar.
Bende şeyde oluyor biriyle samimilestik ya
Uff bı daral geliyor bana hemen yollar arıyorum nasıl yakamdan düşse diye .
İlk başta bende istiyorken bakıyorum ki iiih hergun hergun enerjim yetmiyormuş

Siz sessizce uzaklaşmissiniz ancak karşı taraf hala gelip derdini anlatabiliyorsa demekki hareketlerinizden bir anlam çıkarmamış demektir. Bence bu kişiye artık konusmak istemediginizi söyleyin..
Evet uzaklaştım ama sormuyor bile.
Biri size normalin dışında davransa sormaz mısınız neden böyle oldu hayırdır falan diye ki zaten yakınız? Hayır durup düşünmüyor bile hala iletişime devam ediyor hem de kendiyle ilgili.
Aylardır görüşmüyoruz attığı mesaj şöyle şöyle oldu biliyor musun oldu.
İnsan bi nasılsın iyi misin der o da yok. Ben de fikir almak istedim açıkcası, ne yapmalıyım diye kararsız kaldım.

Evet uzaklaştım ama sormuyor bile.
Biri size normalin dışında davransa sormaz mısınız neden böyle oldu hayırdır falan diye ki zaten yakınız? Hayır durup düşünmüyor bile hala iletişime devam ediyor hem de kendiyle ilgili.
Aylardır görüşmüyoruz attığı mesaj şöyle şöyle oldu biliyor musun oldu.
İnsan bi nasılsın iyi misin der o da yok. Ben de fikir almak istedim açıkcası, ne yapmalıyım diye kararsız kaldım.
Yakın arkadaşımsa tabiki de sorarım. Bence onunla neden görüşmek istemediginizi açıklayın ve istemiyorsaniz artık konuşmayalım gibi bir sey diyin.

Ben biraz fazla kendimden verdim galiba zaten ona da ayrı üzülüyorum
Belli bi yaştan sonra artık çıkar doğrultusunda ilerliyoruz yani "yanında tut yüz verme" cok yakinlasinca tadı kacar , mesajlaşmayı hayatımdan çıkardım sadece aramalara cevap veriyorum o da saatler sonra isime gelen biriyse oluyor . Baştan tavır koymak çizgiyi belirlemek en sağlıklısı konuşacak konular da bu sayede daha kaliteli oluyor gereksiz bilgi kirliliği yersiz gülüşmeler ortadan kalkıyor.

Yakın arkadaşımsa tabiki de sorarım. Bence onunla neden görüşmek istemediginizi açıklayın ve istemiyorsaniz artık konuşmayalım gibi bir sey diyin.
sız tavır koymussunuz ama anlamamıs acık konussanız ya kavga eder ya anlamamazlıga vurur bu tıpler oyle oluyor cunku
en dogrusunu yapıyorsunuz cevap vermeyın bır sure daha
ınsallah jetonu dusecektır
Konu sahibi diger yorumları şimdi okudum ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum olmadi bir süre daha böyle cevap vermeden devam edin çünkü çirkefleşebilir gibi geldi

Konu sahibi diger yorumları şimdi okudum ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum olmadi bir süre daha böyle cevap vermeden devam edin çünkü çirkefleşebilir gibi geldi
İşte ben de öyle bir şey olmasını istemediğim için sessiz kaldım. Ama böyle de anlamamazlığa yatıp mesaj attıkça sinirleniyorum. Ama galiba bir süre daha sessiz kalacağım.

Ben acikca soyleme taraftariyim
Sessizlik şu manaya da gelebilir
Yogun/musait degil ya da morali bozuk, kendini iyi hissedince konuşuruz
Çünkü sessiz kalmak netlik icermez, biraz küsmek gibi bir sey.
Havada kalmislik hissi veriyor
Ben kirildim.dediysem ve karsi taraf buna özür dileme zahmetinde bulunmayip sessiz kalmayı tercih ediyorsa bu saygisizliktir zaten gozumde. En azindan seni kirdigim icin ozur dilerim ama görüşmek istemiyorum denmesi daha dürüstçe olur.
Karşı taraf sizin aklinizdan geçeni okuyamayacagina gore sessiz kalmanizdan gorusmek istememe durumu anlasilamaz

Back
X