- Konu Sahibi cokkotuoldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum çok vahim_Sitare_ tam tahmın ettıgımız gıbı
Kocanız kaç yaşında ne iş yapıyor
Yok artık ya ne yaptınızSiz kreste ne yaptiniz onu diyin dürüstce cocuk mu dövdünüz? Ben sirf öyle bir ruh hastasina denk gelirse cocugum bize anlatabilsin diye iiiyiiicee dillenmesini bekledim.sizde o piskopatlardansaniz en agir cezayi almanizi temenni ediyorum. Isler sarpa sarip o kayitlar ortaya cikson ve isten cikmak ile yaka kurtarilmasin.
Neden işten çıkarıldınız?Yok artık ya ne yaptınız
cnm boş yere kendinizi üzmeyin karşı tarafada yansıtmayın bunu
Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yokcnm boş yere kendinizi üzmeyin karşı tarafada yansıtmayın bunu
Eşiniz ne dedi bu durumaNeden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok![]()
Bak senin de bebegin olmuş anne olarak kres diyorsun ses kaydindan dolayi osten ciktim diyorsun.icerigi ne? Bir cocuga yapmaa dedin diye cikarmazlar kimseyi is buyumesin diye cikarir ortpas ederler dogal olarak cocuklara zarar verilme ihtimali akla geliyor oyle yaptin demiyorum ama oyle birsey varsa su cuma günü ortaya ciksim diye temennide bulunuyorum.Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok![]()
Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok![]()
ordan baktıgınızda bızı gercekten bu kadar saf gormenız yuregımı burktuNeden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok![]()
Yemin ediyorum yok öyle bir şeyordan baktıgınızda bızı gercekten bu kadar saf gormenız yuregımı burktu
cocuga yapma dedınız dıye kımse ısten cıkarmaz
artık nasıl bır ses kaydınız vardı kı gıdısınıze sebep olan
hadı bızı kandırdınız ınandık tamam magdursunuz
ay gercekten hıc bırseyden haberınız yok sızınYemin ediyorum yok öyle bir şey
ay deliricemBaşlıktaki istagram yazsını nasıl düzeltebilirim
Bisey yaptin arkasinda dur bari bisey cikmaz ciksada cekersin okadar ozur dileyip onun istedigini yapmissin yalvarmissim bide.
Görüntüler var demiştiniz. neyin görüntüleriydi? o görüntüler yüzünden çıkarmışlardı çünkü siziYemin ediyorum yok öyle bir şey