Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kreste ne yaptiniz onu diyin dürüstce cocuk mu dövdünüz? Ben sirf öyle bir ruh hastasina denk gelirse cocugum bize anlatabilsin diye iiiyiiicee dillenmesini bekledim.sizde o piskopatlardansaniz en agir cezayi almanizi temenni ediyorum. Isler sarpa sarip o kayitlar ortaya cikson ve isten cikmak ile yaka kurtarilmasin.

Siz kreste ne yaptiniz onu diyin dürüstce cocuk mu dövdünüz? Ben sirf öyle bir ruh hastasina denk gelirse cocugum bize anlatabilsin diye iiiyiiicee dillenmesini bekledim.sizde o piskopatlardansaniz en agir cezayi almanizi temenni ediyorum. Isler sarpa sarip o kayitlar ortaya cikson ve isten cikmak ile yaka kurtarilmasin.
Yok artık ya ne yaptınız

Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok 😭😭
Bak senin de bebegin olmuş anne olarak kres diyorsun ses kaydindan dolayi osten ciktim diyorsun.icerigi ne? Bir cocuga yapmaa dedin diye cikarmazlar kimseyi is buyumesin diye cikarir ortpas ederler dogal olarak cocuklara zarar verilme ihtimali akla geliyor oyle yaptin demiyorum ama oyle birsey varsa su cuma günü ortaya ciksim diye temennide bulunuyorum.

Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok 😭😭
ordan baktıgınızda bızı gercekten bu kadar saf gormenız yuregımı burktu
cocuga yapma dedınız dıye kımse ısten cıkarmaz
artık nasıl bır ses kaydınız vardı kı gıdısınıze sebep olan
hadı bızı kandırdınız ınandık tamam magdursunuz

ordan baktıgınızda bızı gercekten bu kadar saf gormenız yuregımı burktu
cocuga yapma dedınız dıye kımse ısten cıkarmaz
artık nasıl bır ses kaydınız vardı kı gıdısınıze sebep olan
hadı bızı kandırdınız ınandık tamam magdursunuz
Yemin ediyorum yok öyle bir şey

Yemin ediyorum yok öyle bir şey
ay gercekten hıc bırseyden haberınız yok sızın
yahu bır kere kımse kımseyı haksız yere ısten cıkaramaz ıs hukuku dıye bırsey var
yapmıssınız bır sey kı gıtmıssınız yoksa nıye cıkasınız
nasıl bır sey yaptınız mahcup oldunuz da bu kadar hırslandınız bu kız gun yuzune cıkardı dıye
akıl var mantık var yapmayın sunu ya içim şişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X