Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok 😭😭
sakin olun lütfen inanın konunun sadece başlığını okuyabildim.(çalışıyorum)ama konu her neyse akışına bırakın duruma göre müdahale edersiniz.

Bilen beni aydınlatabilir mi gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kreşte çocukların sınıfında olmak için ne mezunu olmak lazım? Kız meslek lisesi mezunu olan, onlisans çocuk gelişimi mezunu, lisans çocuk gelişimi mezunu hangi unvanlarla görev yapıyor? Bu arkadaş yardımcı abla ise en aşağı lise mezunudur di mi? 🙄 Elde olmayan bir görüntü veya ses kaydı yüzünden işten çıkarılacağına inanıyor olabilir mi en aşağı lise mezunu biri gerçekten? Yoksa toptan salak yerine mi konuyoruz şuan?

Tdk'da bu kelime yer almaz.
Bir tek bu kelime hatalı olsa başım gözüm üstüne, başlığın bile %90'ı yazım hatalarıyla dolu.
Site kurallarında yazım kurallarına uyulması belirtiliyor.
Yazarken süre sınırlaması yok sonuçta hızlı yazarken hata yapıldıysa düzeltilebilir.
Buraya guneydogunun 50 yasinda 60 yasindaki sonradan okuma yazma ogrenen bir kadinida uye olmus olabilir. Herseyi net bilmiyoda olabilir. Nerden bilecek. Bir anda hepsini nasil bilecek. Benm teyzem suanda boyle yaziyo sonradan ogrendi okuyamamis ne yapayim rencidemi edelim

Bilen beni aydınlatabilir mi gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kreşte çalışmak için ne mezunu olmak lazım. Kız meslek lisesi mezunu olan, onlisans çocuk gelişimi mezunu, lisans çocuk gelişimi mezunu hangi unvanlarla görev yapıyor? Bu arkadaş yardımcı abla ise en aşağı lise mezunudur di mi? 🙄 Elde olmayan bir görüntü veya ses kaydı yüzünden işten çıkarılacağına inanıyor olabilir mi en aşağı lise mezunu biri gerçekten? Yoksa toptan salak yerine mi konuyoruz şuan?
eskıden kız meslek lısesınde cocuk gelısımı okumus olanlar da calısıyordu kreslerde
ama sımdı mutlaka en azından halk egıtımden cocuk gelısımı sertıfıkası da alınması beklenıyor
en az lıse mezunu yanı zaten daha fazla okuduguna benı ınandıramaz konu sahıbı
siber suc nedır dedı ya

Bilen beni aydınlatabilir mi gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kreşte çocukların sınıfında olmak için ne mezunu olmak lazım? Kız meslek lisesi mezunu olan, onlisans çocuk gelişimi mezunu, lisans çocuk gelişimi mezunu hangi unvanlarla görev yapıyor? Bu arkadaş yardımcı abla ise en aşağı lise mezunudur di mi? 🙄 Elde olmayan bir görüntü veya ses kaydı yüzünden işten çıkarılacağına inanıyor olabilir mi en aşağı lise mezunu biri gerçekten? Yoksa toptan salak yerine mi konuyoruz şuan?
İstigram yazısından sonra çok üzerinde durmamak lazım.
Çocuklarımızı verdiğimiz kreşlerde öğretmenlerin diplomalarına bakmamız lazım sanırım

Buraya guneydogunun 50 yasinda 60 yasindaki sonradan okuma yazma ogrenen bir kadinida uye olmus olabilir. Herseyi net bilmiyoda olabilir. Nerden bilecek. Bir anda hepsini nasil bilecek. Benm teyzem suanda boyle yaziyo sonradan ogrendi okuyamamis ne yapayim rencidemi edelim
Sizin de bir sürü yazım hatanız var şu mesajda pek teyze rencide edecek durumda değilsiniz bence zaten.

Konu sahibi 22 yaşında ve bu adını yazamadığı mecradan klavye delikanlılığına soyunmuş ondan bu tepki.

Kreşte çalışan birinden bunlara dikkat etmesini beklemek normal olan değil mi?

eskıden kız meslek lısesınde cocuk gelısımı okumus olanlar da calısıyordu kreslerde
ama sımdı mutlaka en azından halk egıtımden cocuk gelısımı sertıfıkası da alınması beklenıyor
en az lıse mezunu yanı zaten daha fazla okuduguna benı ınandıramaz konu sahıbı
siber suc nedır dedı ya
Halk eğitimden sertifika mı? 😱 Herkesin çocuk gelişimci olmasına şaşırmamak lazım desenize.
Komşumun kızı onlisans çocuk gelişimi mezunu, kendini yere göğe koyamıyor da şoklarda izliyorum onu. Velilerim geldi hocam kahvaltıya gidelim, hocam kahve içelim dediler falan diyordu bir ara. Çok görmeyeyim bari.

C cokkotuoldum lütfen bu konu başlığını daha fazla okuma ve yardım medet umma. kendine daha fazla zarar veriyosun haberin yok. Yazım yanlışınla bile dalga geçiliyor sen oturmuş tek tek cevap yazıyosun, ağlamalı emojiler atıyosun. Lohusaymışsın zaten, serin kanlı düşünemiyosun ona yoruyorum tamamen.

Konuna korkmamana dair bir çok yorum yapabilirim ama emin ol şu an anlayacak bir yapıda değilsin. İnterneti kapatıp eşin dışında kimseyle konuşmamanı tavsiye ederim. Yemeğini ye, bebeğine odaklan. Dikkate alıp almamak senin bileceğin iş güzel kardeşim.

O daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi

İşletiyor sizi, polis kimsenin bilgisini kimseye vermez. Şimdi bana kalsa içimden çok değişik şeyler çıkarda gerçekten şikayet ettiyse o işten birşey çıkmaz, karşılıklı husumet çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X