- 21 Nisan 2016
- 3.746
- 7.099
- 158
- 27
- Konu Sahibi cokkotuoldum
Ben de işime gelmeyince tartışmada Azer Bülbül falan söylüyorum bağıra bağıraBaşlıktaki istagram yazsını nasıl düzeltebilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de işime gelmeyince tartışmada Azer Bülbül falan söylüyorum bağıra bağıraBaşlıktaki istagram yazsını nasıl düzeltebilirim
EvetBenim anladığım stajyer kiz elimde ses kaydi var demis ama dinletmemiş yönetimine, çünkü konu sahibi benim ses kaydım olmadığına eminim ama korktum yazmış .
Tartismanin ortasinda dokunmayin cok fenayimmm diye bagiran biri geldi gozumun onuneBen de işime gelmeyince tartışmada Azer Bülbül falan söylüyorum bağıra bağıra![]()
Kotu bir sey yapmadiysaniz ve ses kaydiniz yoksa neyden korktunuz ki?
ben de aşk sakızı söylüyorum grup hepsiBen de işime gelmeyince tartışmada Azer Bülbül falan söylüyorum bağıra bağıra![]()
ısten cıkacak kadar ne korkusuymus bu boyle ?
Aynen öyle ahahahahTartismanin ortasinda dokunmayin cok fenayimmm diye bagiran biri geldi gozumun onune![]()
sakin olun lütfen inanın konunun sadece başlığını okuyabildim.(çalışıyorum)ama konu her neyse akışına bırakın duruma göre müdahale edersiniz.Neden kimse farklı tarafa cekiyor yemin ederim yazdıgımdan baska bişey yok![]()
Ahahahahahahahaha çok iyiben de aşk sakızı söylüyorum grup hepsi![]()
Buraya guneydogunun 50 yasinda 60 yasindaki sonradan okuma yazma ogrenen bir kadinida uye olmus olabilir. Herseyi net bilmiyoda olabilir. Nerden bilecek. Bir anda hepsini nasil bilecek. Benm teyzem suanda boyle yaziyo sonradan ogrendi okuyamamis ne yapayim rencidemi edelimTdk'da bu kelime yer almaz.
Bir tek bu kelime hatalı olsa başım gözüm üstüne, başlığın bile %90'ı yazım hatalarıyla dolu.
Site kurallarında yazım kurallarına uyulması belirtiliyor.
Yazarken süre sınırlaması yok sonuçta hızlı yazarken hata yapıldıysa düzeltilebilir.
eskıden kız meslek lısesınde cocuk gelısımı okumus olanlar da calısıyordu kreslerdeBilen beni aydınlatabilir mi gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kreşte çalışmak için ne mezunu olmak lazım. Kız meslek lisesi mezunu olan, onlisans çocuk gelişimi mezunu, lisans çocuk gelişimi mezunu hangi unvanlarla görev yapıyor? Bu arkadaş yardımcı abla ise en aşağı lise mezunudur di mi?Elde olmayan bir görüntü veya ses kaydı yüzünden işten çıkarılacağına inanıyor olabilir mi en aşağı lise mezunu biri gerçekten? Yoksa toptan salak yerine mi konuyoruz şuan?
İstigram yazısından sonra çok üzerinde durmamak lazım.Bilen beni aydınlatabilir mi gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kreşte çocukların sınıfında olmak için ne mezunu olmak lazım? Kız meslek lisesi mezunu olan, onlisans çocuk gelişimi mezunu, lisans çocuk gelişimi mezunu hangi unvanlarla görev yapıyor? Bu arkadaş yardımcı abla ise en aşağı lise mezunudur di mi?Elde olmayan bir görüntü veya ses kaydı yüzünden işten çıkarılacağına inanıyor olabilir mi en aşağı lise mezunu biri gerçekten? Yoksa toptan salak yerine mi konuyoruz şuan?
Sizin de bir sürü yazım hatanız var şu mesajda pek teyze rencide edecek durumda değilsiniz bence zaten.Buraya guneydogunun 50 yasinda 60 yasindaki sonradan okuma yazma ogrenen bir kadinida uye olmus olabilir. Herseyi net bilmiyoda olabilir. Nerden bilecek. Bir anda hepsini nasil bilecek. Benm teyzem suanda boyle yaziyo sonradan ogrendi okuyamamis ne yapayim rencidemi edelim
Kreşte çalışan birinden bunlara dikkat etmesini beklemek normal olan değil mi?Buraya guneydogunun 50 yasinda 60 yasindaki sonradan okuma yazma ogrenen bir kadinida uye olmus olabilir. Herseyi net bilmiyoda olabilir. Nerden bilecek. Bir anda hepsini nasil bilecek. Benm teyzem suanda boyle yaziyo sonradan ogrendi okuyamamis ne yapayim rencidemi edelim
Halk eğitimden sertifika mı?eskıden kız meslek lısesınde cocuk gelısımı okumus olanlar da calısıyordu kreslerde
ama sımdı mutlaka en azından halk egıtımden cocuk gelısımı sertıfıkası da alınması beklenıyor
en az lıse mezunu yanı zaten daha fazla okuduguna benı ınandıramaz konu sahıbı
siber suc nedır dedı ya
O daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi