- 15 Ekim 2020
- 44
- 32
- 38
- Konu Sahibi cokkotuoldum
-
En fazla ne cıkarÇok yanlış yapmışsınız. Siber suçlara giriyor. Hakaret var tehdit var. Çok birşey çıkacağını sanmıyorum ama bu korku da ders olur.
Şuan hiç bunları düşünmeBir anlık gafletle ağlamaktan helak oldum
Özel hayata girmiyormu ama ses kaydı calıştıgımız yerdeSiz isyerinizde ne konustunuz ki kaydini alip sizi korkudan isten ayrilacak hale getirdi? Bence sorun sizde
Ya inşallah bebegimle ilgilenemiyorum 3gundur yemek yiyemiyorumŞuan hiç bunları düşünme
Sosyal medya kullanma
Sadece bebeğine odaklan
En fazla ifadeye çağırırlar
Te allahım
Bir sucu baska turlu ispat etme snsiniz yoksa istisnai durumlarda kabul ediliyor. Ustelik o almamis kayitlariniz ama siz her ne yaptiysaniz o korkuyla isten ayrilmissinizÖzel hayata girmiyormu ama ses kaydı calıştıgımız yerde
Bakıyorum sürekli cok pişmanım keşke hiç bilgi vermeseydim ama ıp adresi flan dedi cok korktumKadın olta atmış siz de yutmuşsunuz. Siz olduğunuz hakkında tahmin yürütüp sonra da sizi konuşturmuş. Polis molis hikaye. Hakkınızda açılan dava var mı diye bir bakın e-devletten.
e sızde bende senı sıkayet edıcem bana santaj yaptıgın ıcın deseydınız ılk o sıze yapmıs sızde ona karsılık vermıssınızO daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi
istigramSelam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun daha önce bu kişiyle sorunum vardı birden bir sinir ve lohusalıgın verdiği gafletle psikolojiyle fake hesap acıp yazdım sonra korktum pişman olup sildim ama kız beni polise vermiş polis hakkımdaki tüm bilgileri ona vermiş ve bana aracıyla ulsştı uzalaşmak istedi bana eger sen isen dava buyumeden vazgececegini söyledi bende cok pişman oldugumu defalarca özür diledim bir gaflet anımda yazdıgmı dile getirdim ilk sorun yok tamamdr dedi bir gun sonra şikayetçi oldugunu ailesinin yanında destek oldugunu tehdit ve psikolojik baskının davasını hakim karsısında verırsın dedi
Benim ne yapmam lazım nasıl bir savunma ile ifade vermen lazımBir sucu baska turlu ispat etme snsiniz yoksa istisnai durumlarda kabul ediliyor. Ustelik o almamis kayitlariniz ama siz her ne yaptiysaniz o korkuyla isten ayrilmissiniz
Olayın gerçekliğine bağlı bu. Atıyor olabilir korkutmak için. Ama savcılığa verildiyse bişey çıkar da ne çıkar onu bilemem.En fazla ne cıkar
Kendisi söyledie sızde bende senı sıkayet edıcem bana santaj yaptıgın ıcın deseydınız ılk o sıze yapmıs sızde ona karsılık vermıssınız
laf saymak yerıne senı sımdı sıkayet edıcem deseydınız o aglaya aglaya helak olurdu
boyle seylerde sakın kalmaya calısın haklıyken kendınızı haksız duruma dusurmussunuz
savcı ıfadeye cagıracak dıye kım soyledı ?
Onu bir avukatla gorusup konusacaksiniz isteBenim ne yapmam lazım nasıl bir savunma ile ifade vermen lazım
Ne kadar aldıOlayın gerçekliğine bağlı bu. Atıyor olabilir korkutmak için. Ama savcılığa verildiyse bişey çıkar da ne çıkar onu bilemem.
Bir tanıdığımın başına gelmişti. Hakaret ve tehditle taciz olayı vardı sosyal medyadan. O mesela maddi tazminat almıştı.
Konuştuğun konuya bağlı bu. Başkası hakkında konuştuysan kullanılabilir.Özel hayata girmiyormu ama ses kaydı calıştıgımız yerde
amaaan yaa kadın dalga gecıyor sızleBakıyorum sürekli cok pişmanım keşke hiç bilgi vermeseydim ama ıp adresi flan dedi cok korktum
Avukatla görüştüm 5bin tl istedi hagb alırsınız 5 yıl sicilinizde görünür dedi ama ben maddı tazminata ceviririm dediOnu bir avukatla gorusup konusacaksiniz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?