Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın olta atmış siz de yutmuşsunuz. Siz olduğunuz hakkında tahmin yürütüp sonra da sizi konuşturmuş. Polis molis hikaye. Hakkınızda açılan dava var mı diye bir bakın e-devletten.
Bakıyorum sürekli cok pişmanım keşke hiç bilgi vermeseydim ama ıp adresi flan dedi cok korktum

e sızde bende senı sıkayet edıcem bana santaj yaptıgın ıcın deseydınız ılk o sıze yapmıs sızde ona karsılık vermıssınız
laf saymak yerıne senı sımdı sıkayet edıcem deseydınız o aglaya aglaya helak olurdu
boyle seylerde sakın kalmaya calısın haklıyken kendınızı haksız duruma dusurmussunuz

savcı ıfadeye cagıracak dıye kım soyledı ?

istigram

En fazla ne cıkar
Olayın gerçekliğine bağlı bu. Atıyor olabilir korkutmak için. Ama savcılığa verildiyse bişey çıkar da ne çıkar onu bilemem.

Bir tanıdığımın başına gelmişti. Hakaret ve tehditle taciz olayı vardı sosyal medyadan. O mesela maddi tazminat almıştı.

Kendisi söyledi

Ne kadar aldı

Bakıyorum sürekli cok pişmanım keşke hiç bilgi vermeseydim ama ıp adresi flan dedi cok korktum
amaaan yaa kadın dalga gecıyor sızle
aynen sunları soyledı degıl mı
senı sıkayet ettım hakkında davacıyım emnıyet ip adresınden senı tespıt ettı deyıp sızı korkuttu ozur dıletıp ego tatmın ettıkden sonra da affetmıyorum mahkemede gorusuruz dedı degıl mı
bır kere mahkeme surecınde olsa zaten sızınle muhattap olmazdı mahkemeye cagırılırdınız orda yuzlesırdı yalan soyluyor sızde bırdaha hakaret etmeyın ben olsam hakarete gercekten sıkayetcı olurum cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…