Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tazminat alıp işten ayrıldıysanız bir suçunuz yok demekki , niye çıktınız işten?
Ayrıca ne konuştunuz ki bu kadar tehdit ediyor sizi

Ya inşallah sadece ego tatmin etmektir ya

Konu sahibi, git bir düş al kendine gel bebeğinde ilgilen saçma sapan şeylere de kafana takma bebek demesen bunlarida yazmak istemezdim bisey çıkmaz merak etme millet cinayet işleyip sokaklarda fink atıyor, ayrıca yaptığın şeyin de arkasında dur savcı cagirirsa gidersin onlarda insan merak etme

senin ses ve görüntün neydi. işten atılacak kadar ne yaptın ki. tamam karşı tarafda suçlu özel hayatını kayıt altına almış. ama eksik birşeyler var.alenen açmışsın konunu.karşı tarfda haklı olabilir. ses ve görüntüde yine hakaret ve tehdit mi vardı mesela.öyle ise sen başlatmışsın gibi duruyor bilemedim.

O sizi tehdit edip işten attırdı ( bu nasıl olay hiç anlamadım) , siz de aynı yolla onu tehdit ettiniz. E fake hesaba ne gerek var zaten bağıra bağıra kimliğinizi ortaya dökmüşsünüz.
Karşınızdaki kişi sizinle dalga geçiyor, yanlış anlamayın da biraz bilgisiz birine benziyorsunuz. O size bunları söylediğinde siz niye oltaya gelip özürler diliyorsunuz? Siz de ona yüklenseydiniz? Aynı şeyi o da size yapmış işinizden olmuşsunuz, bunlarla onu dava edeceğinizi söylemişsiniz? Tavrınızı değiştirmezdeniz daha çok oynatır o kadın sizi.

Hayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmişti

Her yerden engelledim

Bebeğin varken niye sosyal medyada klavye delikanlılığına soyunırsun ki güzelim. Sonra da 3 gündür yemiyorum ağlıyorum bebeğimle ilgilenemiyorum diyorsun. Yazık değil mi ona da? Hiç lohusalığa da bağlama.

Üstelik önceki kayıt olayı hakkında da anlatmadığın birşeyler var belli. Haksızmışsın ya da korktuğun birşey var ki bu kadar panik halindesin.

Otur sakince bebeğinle ilgilen. Kendini yıpratma bu kadar sütün falan kesilmesin bir de..

Hayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmişti
ha sımdı anladım sız cocuklara bakan ablalardansınız sanırım
sesınızı yukselttınız cocuklara
bu da sızı yonetıcıye sıkayet ettı ısten cıkarıldınız cunku kız ıspatladı
ıyı yapmıs helal olsun kıza ben olsam bende sıkayet ederdım

sızde hıncınızı alamadınız ısten cıkarıldıgınızda buna ınstagramdan tehtıt ve hakaret ettınız
oda sıze sen mısın bana bunu yazan bende senden sıkayetcıyım dedı
yıne helal olsun kıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…