- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi cokkotuoldum
-
Zaten ip adresinden bulurlar hiç bilgi vermrsen bile.Bakıyorum sürekli cok pişmanım keşke hiç bilgi vermeseydim ama ıp adresi flan dedi cok korktum
Yok oyle dememistirAvukatla görüştüm 5bin tl istedi hagb alırsınız 5 yıl sicilinizde görünür dedi ama ben maddı tazminata ceviririm dedi
Ya inşallah sadece ego tatmin etmektir yaamaaan yaa kadın dalga gecıyor sızle
aynen sunları soyledı degıl mı
senı sıkayet ettım hakkında davacıyım emnıyet ip adresınden senı tespıt ettı deyıp sızı korkuttu ozur dıletıp ego tatmın ettıkden sonra da affetmıyorum mahkemede gorusuruz dedı degıl mı
bır kere mahkeme surecınde olsa zaten sızınle muhattap olmazdı mahkemeye cagırılırdınız orda yuzlesırdıyalan soyluyor sızde bırdaha hakaret etmeyın ben olsam hakarete gercekten sıkayetcı olurum cunku
Savcilik sorusturma asamasi e-devlette falan gorunmez. Yani verildiyse de birkac ay ifadeye cagirilana kadar haberi olmayacak konu sahibininınsanlar mahkemeye verıldıgını anlayamayacak kadar saf mı gercekten ya offf
Net bilmiyorum ama sanırım 5-6 bin gibi birşey..Ne kadar aldı
Evet synen ne yazdığımı bilmiyorumYok oyle dememistirpara cezasina ceviririm demistir
Savcilik sorusturma asamasi e-devlette falan gorunmez. Yani verildiyse de birkac ay ifadeye cagirilana kadar haberi olmayacak konu sahibinin
senin ses ve görüntün neydi. işten atılacak kadar ne yaptın ki. tamam karşı tarafda suçlu özel hayatını kayıt altına almış. ama eksik birşeyler var.alenen açmışsın konunu.karşı tarfda haklı olabilir. ses ve görüntüde yine hakaret ve tehdit mi vardı mesela.öyle ise sen başlatmışsın gibi duruyor bilemedim.O daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi
Son pismanlik genelde fayda etmez. Ben olsam ben de sikayetci olurdum sizden kusura bakmayin
Nasılınsanlar mahkemeye verıldıgını anlayamayacak kadar saf mı gercekten ya offf
Hayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmiştisenin ses ve görüntün neydi. işten atılacak kadar ne yaptın ki. tamam karşı tarafda suçlu özel hayatını kayıt altına almış. ama eksik birşeyler var.alenen açmışsın konunu.karşı tarfda haklı olabilir. ses ve görüntüde yine hakaret ve tehdit mi vardı mesela.öyle ise sen başlatmışsın gibi duruyor bilemedim.
Her yerden engelledimO sizi tehdit edip işten attırdı ( bu nasıl olay hiç anlamadım) , siz de aynı yolla onu tehdit ettiniz. E fake hesaba ne gerek var zaten bağıra bağıra kimliğinizi ortaya dökmüşsünüz.
Karşınızdaki kişi sizinle dalga geçiyor, yanlış anlamayın da biraz bilgisiz birine benziyorsunuz. O size bunları söylediğinde siz niye oltaya gelip özürler diliyorsunuz? Siz de ona yüklenseydiniz? Aynı şeyi o da size yapmış işinizden olmuşsunuz, bunlarla onu dava edeceğinizi söylemişsiniz? Tavrınızı değiştirmezdeniz daha çok oynatır o kadın sizi.
ha sımdı anladım sız cocuklara bakan ablalardansınız sanırımHayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?