- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.575
- 138
- Konu Sahibi cokkotuoldum
Tongaya dusmussun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla eğer öyleyseha sımdı anladım sız cocuklara bakan ablalardansınız sanırım
sesınızı yukselttınız cocuklara
bu da sızı yonetıcıye sıkayet ettı ısten cıkarıldınız cunku kız ıspatladı
ıyı yapmıs helal olsun kıza ben olsam bende sıkayet ederdım
sızde hıncınızı alamadınız ısten cıkarıldıgınızda buna ınstagramdan tehtıt ve hakaret ettınız
oda sıze sen mısın bana bunu yazan bende senden sıkayetcıyım dedı
yıne helal olsun kıza
suıadyuayuadadAvukatla görüştüm 5bin tl istedi hagb alırsınız 5 yıl sicilinizde görünür dedi ama ben maddı tazminata ceviririm dedi
Başkası vermemiş ki kimlik bilgilerini. Kendi açık etmiş.suıadyuayuadad
Seni iyi keklemişler.
İp bilgilerini seni şikayet edene vermezler.
Kimlik bilgilerini de vermezler.
Sende bir yerde çalışamayacaksın yalaka maymun sadece demişseniz ve bu kadar korkuyorsanızO daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi
Kk'nin sherlock holmes'i ❤ha sımdı anladım sız cocuklara bakan ablalardansınız sanırım
sesınızı yukselttınız cocuklara
bu da sızı yonetıcıye sıkayet ettı ısten cıkarıldınız cunku kız ıspatladı
ıyı yapmıs helal olsun kıza ben olsam bende sıkayet ederdım
sızde hıncınızı alamadınız ısten cıkarıldıgınızda buna ınstagramdan tehtıt ve hakaret ettınız
oda sıze sen mısın bana bunu yazan bende senden sıkayetcıyım dedı
yıne helal olsun kıza
bırde o kız kendını bızden ustun goruyordu dedı yaValla eğer öyleyse![]()
Ben de olayın tamamını anlatmadığını, haksız olduğu birşeyler olduğunu düşünüyorum.bırde o kız kendını bızden ustun goruyordu dedı ya
kız bellıkı basarılı ve yuksek enerjılı bırı
konu asahıbı de konudan da anlasıldıgı gıbı ne yapacagını nerde nasıl davranacagını bılemeyen bırı
bellıkı kompleks yapılmıs kendını benden nasıl ustun gorur dıye bır tavır alınmıs ısını de ıyı yapmamıs bagırmıs cagırmıs ısten cıkarılınca da ofke patlaması yasanmıs
yanı konu sahıbının yazdıklarından anafıkır bu cıkıyor
nerde çalışıyorsunuzBaşkası vermemiş ki kimlik bilgilerini. Kendi açık etmiş.
konu sahıbı kendısı dıyor cocuklara bagırmısız dıyeBen de olayın tamamını anlatmadığını, haksız olduğu birşeyler olduğunu düşünüyorum.
Valla eğer öyleyse karşı taraf sonuna kadar haklı. Ben daha bile ileri giderdim şayet konu buysa..konu sahıbı kendısı dıyor cocuklara bagırmısız dıye
hıc bır calısan yonetıme gıdıp su kısı cocuklara bagırıyor dedıkten hemen sonra ısten cıkarılmalar olmaz
bellıkı yonetıme kac kere sıkayet edılmıs o kızda konu sahıbının vıdeo ve ses kaydını alarak ıspatlamıs
ama konu sahıbı kendısı bagırdıgından haberı yok bagırmısım dıyorbak sen alla alla
Sabah sabah çok güldüm yanimda biri olsa delimi bu derkonu sahıbı kendısı dıyor cocuklara bagırmısız dıye
hıc bır calısan yonetıme gıdıp su kısı cocuklara bagırıyor dedıkten hemen sonra ısten cıkarılmalar olmaz
bellıkı yonetıme kac kere sıkayet edılmıs o kızda konu sahıbının vıdeo ve ses kaydını alarak ıspatlamıs
ama konu sahıbı kendısı bagırdıgından haberı yok bagırmısım dıyorbak sen alla alla