- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.691
- 108
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu kademe kademe oluyor birazı biraz bozuluyor, kalanı bi başka sefere bozuluyor, azıcık dibinde kalıyor onuda evlenince bozduruyor. Yani burda oral, anal, sürtünme yoluyla sevişipte hamile kalırmıyımları duyduktan sonra bunu Pek de anormal karşılayamadım.Kızlık zarının yarısının bozulması nasıl oluyor? Çeyreği bozuldu, yarısı bozuldu falan böyle bir şey var mı saçma geldi bana. Ya bozulmuştur ya bozulmamıştır, yarısı bozuldu ne yani sağlıkçı birileri varsa açıklayabilir mi merak ettim.
Bu saatten sonra yapacak birsey yok, biliyosun dimi?Her ikiside
Evet bu kademe kademe oluyor birazı biraz bozuluyor, kalanı bi başka sefere bozuluyor, azıcık dibinde kalıyor onuda evlenince bozduruyor. Yani burda oral, anal, sürtünme yoluyla sevişipte hamile kalırmıyımları duyduktan sonra bunu Pek de anormal karşılayamadım.
Ayrıca sağlıkçıyım, böyle bişey olamaz kanama olduysa bozulmuştur.
Acaba doktor kızlık zarın bozulmuş demeseydi de arayacakmıydı?O konuda haklisin, bu isin sonucunu kaldiramayacak kisi zaten o kadar ileri gitmesin.
Ama sanirim olay sadece cinsellik degil, duygusal boyutta var
Iyi yapmissin.. bu saatten sonra ne dusundugunun ne onemi varki o herifin? Bence bundan sonra yoluna bak birak ne hali varsa gorsunBakın kişinin başına gelmeden kimse bu caresizliği anlayamaz inanın o an ne yapacağımı bilemedğim için arama gereği duydum cünkü bunu anlatcak bsşka kimsem yoktu arkasında nasıl bi enkaz bıraktığını görenmesi gerekiyordu.
Biliyorum ben sadece dertimi anlatmak istedim yargılandım hepBu saatten sonra yapacak birsey yok, biliyosun dimi?
Duygusal bosluktan arayabilirdi, ama simdi krndisi yazmis o anki şok etkisiyle aramis.Acaba doktor kızlık zarın bozulmuş demeseydi de arayacakmıydı?
Bakın kişinin başına gelmeden kimse bu caresizliği anlayamaz inanın o an ne yapacağımı bilemedğim için arama gereği duydum cünkü bunu anlatcak bsşka kimsem yoktu arkasında nasıl bi enkaz bıraktığını görenmesi gerekiyordu.
Mesela kızlık zarı esnek olabiliyor, doğumda bile bozulana rastladım. Ama yarısı bozulmuş diyeni ilk defa gördüm. Neyse konu sahibi kalan yarısına dikkat etsin. Her erkeğede güvenmesin. Cinsel birlikte hazzın boyutu büyüyünce bilinç kayboluyor, umarım atlatır bu durumu.Hahsjsjs teşekkür ederim, bana da saçma gelmişti bir doktorun bunu söylemesi. Bir kısmı bozulmuş falan nedir ayol, ilişkiye girdiysen bitti işte yani bir de baskı dediği şey sanırım cinsel birlikteliği denemişler ama sonuca erememiş sanırım onu demek istiyor yoksa sürtünmeyle, baskıyla olacak iş değil. Kızlık zarı deyince soğan zarından hallice sanan kızlar var, konu sahibini tenzih edeyim polemik olmasın.
Herkese teşekkür ederim bazılarınız destek oldu bazılarınız yargıladı ama amaçım geri dönsün sırf bu durumdan ötürü falan istemiyorum ben yaşadıklarımı biliyorum zaten ben sadece birinin ahını alıp mutlu olur mu demiştim benimde bir gururum var kendime saygım var ama şuan duygusal boşluğun içindeyim
Ya zaten bunu söylemeye gerek var mi? Ne sacma.. lütfen kizlar sizi bunlarla yargilayan adamlara yol verin. Ben bakireydim ama kan gelmedi. Kocam ne sevgililik döneminde bakire misin diye sordu, ne de kan gelmeyince hesap sormaya kalkti. Mal degiliz biz, kimseye ait degiliz. Lütfen önce kendinize saygi duyun.Yani bakire olup olmadığın kesin değil fizyolojik olarak. Ama kızlık zarın bozulmamış da olsa bakire değilsin zaten, ne olursa olsun bir ilişki yaşamış oluyorsun. Bunu söylemek ya da söylememek vicdanına kalmış bir şey, bir de ilerideki ilişkinde bulacağın adamın hanzoluk seviyesine bağlı tabi.
Çok teşekkür ederimYa zaten bunu söylemeye gerek var mi? Ne sacma.. lütfen kizlar sizi bunlarla yargilayan adamlara yol verin. Ben bakireydim ama kan gelmedi. Kocam ne sevgililik döneminde bakire misin diye sordu, ne de kan gelmeyince hesap sormaya kalkti. Mal degiliz biz, kimseye ait degiliz. Lütfen önce kendinize saygi duyun.Astoria mesajini alintilayarak yazdim ama mesajim konu sahibine ve o zihniyetteki genc kizlara
![]()