Birini mutsuz edip diğeri ile mutlu olmak...

La fontaine den masallar. Bu aralar benzer konularda çoğaldı. He sizle sevisti, evlenmesi lazım. Zaten siz hiç istemediniz zorla yaptı. Sizden ayrıldıktan sonra nisanlandigi içinde kesin zamanında aldatmistir.

Sanki seni aldatmadan ayrilsa ve gitse sen yine onu haksiz goruceksin gibi geldi.

Iliskilerde bir taraf terketse diger taraf cok sevse haksizlik mi oluyor??

Bir de zara takilmissin madem takiliyorsun bu konuya hic girismeseydin.

Kızlık zarının yarısının bozulması nasıl oluyor? Çeyreği bozuldu, yarısı bozuldu falan böyle bir şey var mı saçma geldi bana. Ya bozulmuştur ya bozulmamıştır, yarısı bozuldu ne yani sağlıkçı birileri varsa açıklayabilir mi merak ettim.
Evet bu kademe kademe oluyor birazı biraz bozuluyor, kalanı bi başka sefere bozuluyor, azıcık dibinde kalıyor onuda evlenince bozduruyor. Yani burda oral, anal, sürtünme yoluyla sevişipte hamile kalırmıyımları duyduktan sonra bunu Pek de anormal karşılayamadım.
Ayrıca sağlıkçıyım, böyle bişey olamaz kanama olduysa bozulmuştur.

Bakın kişinin başına gelmeden kimse bu caresizliği anlayamaz inanın o an ne yapacağımı bilemedğim için arama gereği duydum cünkü bunu anlatcak bsşka kimsem yoktu arkasında nasıl bi enkaz bıraktığını görenmesi gerekiyordu.

Evet bu kademe kademe oluyor birazı biraz bozuluyor, kalanı bi başka sefere bozuluyor, azıcık dibinde kalıyor onuda evlenince bozduruyor. Yani burda oral, anal, sürtünme yoluyla sevişipte hamile kalırmıyımları duyduktan sonra bunu Pek de anormal karşılayamadım.
Ayrıca sağlıkçıyım, böyle bişey olamaz kanama olduysa bozulmuştur.

Hahsjsjs teşekkür ederim, bana da saçma gelmişti bir doktorun bunu söylemesi. Bir kısmı bozulmuş falan nedir ayol, ilişkiye girdiysen bitti işte yani bir de baskı dediği şey sanırım cinsel birlikteliği denemişler ama sonuca erememiş sanırım onu demek istiyor yoksa sürtünmeyle, baskıyla olacak iş değil. Kızlık zarı deyince soğan zarından hallice sanan kızlar var, konu sahibini tenzih edeyim polemik olmasın.

Bakın kişinin başına gelmeden kimse bu caresizliği anlayamaz inanın o an ne yapacağımı bilemedğim için arama gereği duydum cünkü bunu anlatcak bsşka kimsem yoktu arkasında nasıl bi enkaz bıraktığını görenmesi gerekiyordu.
Iyi yapmissin.. bu saatten sonra ne dusundugunun ne onemi varki o herifin? Bence bundan sonra yoluna bak birak ne hali varsa gorsun

Daha mı iyi oldu, adamın seninle sırf "bekaretini aldı" diye birlikte olması ne demek biliyor musun? Seni 2.el mal gibi görmesi demek. "Tüh, ilk sahibi benim bunun artık hep ben kullanmalıyım" (!)

Böyle bir muameleyi yedirebiliyorsan kendine senin bileceğin iş kardeşim. Kendinizi 2.el bir eşya gibi kullanılmış görüyorsanız bu tamamen sizin kendinize olan saygınızla alakalı, ilişkilerinizde asla saygı görmeyi beklemeyin. Sevgi görmeyi de beklemeyin. Kendini sevmeyen, kendine saygı duymayan insanı başkası niye sevsin, niye saygı duysun? İlişkiler ayna gibidir, ne yansıtırsan onu alırsın.

Hahsjsjs teşekkür ederim, bana da saçma gelmişti bir doktorun bunu söylemesi. Bir kısmı bozulmuş falan nedir ayol, ilişkiye girdiysen bitti işte yani bir de baskı dediği şey sanırım cinsel birlikteliği denemişler ama sonuca erememiş sanırım onu demek istiyor yoksa sürtünmeyle, baskıyla olacak iş değil. Kızlık zarı deyince soğan zarından hallice sanan kızlar var, konu sahibini tenzih edeyim polemik olmasın.
Mesela kızlık zarı esnek olabiliyor, doğumda bile bozulana rastladım. Ama yarısı bozulmuş diyeni ilk defa gördüm. Neyse konu sahibi kalan yarısına dikkat etsin. Her erkeğede güvenmesin. Cinsel birlikte hazzın boyutu büyüyünce bilinç kayboluyor, umarım atlatır bu durumu.

O mutsuz olursa sizin elinize ne geçecek? Ah ben mutsuz oldum pişmanım diyerek size dönmesini mi bekliyorsunuz? Kızlığını bozuldu diye zaten anlasamayip ayrıldığınız adamla devam mı edecektiniz? Aldatmaya hiç girmiyorum. Mutlu olabilirler bir şey diyemem. Hayatta kesinlik yoktur. Onun mutlu olup olmayışı da sizin işinize yaramaz. Hayatınıza devam edin.

Kimne derse desin bu erkek milleti hep mi bole bozuktu? Kactir buraya konu aciliyo bu tarz.. sonuc: adam baskasiyla nisan yapiyo.. bu kizlari kullanip atmak nedir? Ha biz kadinlarda suc yok mu? Cinselligi yasayalim ozgur olalim derken cigeri 5 para etmezlere teslim olup sonrada gerek duygusalliktan gerekse zar mar konularindan agliyoruz. Kadin olarak gozumuzu 2 degil , 4 acmaliyiz.

Gayet de mutlu olurlar. Siz kendinize bakın siz de mutlu olun. Ayrıca muayenede bekaret tam çıksa adam arkasında enkaz bırakmış olmayacaktı bir zarın köşesinden bozulması sizi bir enkaz mı yapıyor. Böyle düşünmeye devam ederseniz siz hiç mutlu olamazsınız. Bir de ben özgür seksten yanayım ama kaldıramayacağınız toplara niye giriyorsunuz yav. Ben böyle konularda erkeklerde suç bulamıyorum istemişsiniz yapmışsınız şimdi neyin hesap sorması bu

Herkese teşekkür ederim bazılarınız destek oldu bazılarınız yargıladı ama amaçım geri dönsün sırf bu durumdan ötürü falan istemiyorum ben yaşadıklarımı biliyorum zaten ben sadece birinin ahını alıp mutlu olur mu demiştim benimde bir gururum var kendime saygım var ama şuan duygusal boşluğun içindeyim

Herkese teşekkür ederim bazılarınız destek oldu bazılarınız yargıladı ama amaçım geri dönsün sırf bu durumdan ötürü falan istemiyorum ben yaşadıklarımı biliyorum zaten ben sadece birinin ahını alıp mutlu olur mu demiştim benimde bir gururum var kendime saygım var ama şuan duygusal boşluğun içindeyim

Anlıyorum ama bu duygusal boşluk değil. Seni sevmeyen, sana saygı duymayan bir insanla senin işin olmamalı. Üzülmen normal ama iletişim kurmaya çalışman normal değil.

Yani bakire olup olmadığın kesin değil fizyolojik olarak. Ama kızlık zarın bozulmamış da olsa bakire değilsin zaten, ne olursa olsun bir ilişki yaşamış oluyorsun. Bunu söylemek ya da söylememek vicdanına kalmış bir şey, bir de ilerideki ilişkinde bulacağın adamın hanzoluk seviyesine bağlı tabi.
Ya zaten bunu söylemeye gerek var mi? Ne sacma.. lütfen kizlar sizi bunlarla yargilayan adamlara yol verin. Ben bakireydim ama kan gelmedi. Kocam ne sevgililik döneminde bakire misin diye sordu, ne de kan gelmeyince hesap sormaya kalkti. Mal degiliz biz, kimseye ait degiliz. Lütfen önce kendinize saygi duyun. Astoria Astoria mesajini alintilayarak yazdim ama mesajim konu sahibine ve o zihniyetteki genc kizlara:KK54:

Ya zaten bunu söylemeye gerek var mi? Ne sacma.. lütfen kizlar sizi bunlarla yargilayan adamlara yol verin. Ben bakireydim ama kan gelmedi. Kocam ne sevgililik döneminde bakire misin diye sordu, ne de kan gelmeyince hesap sormaya kalkti. Mal degiliz biz, kimseye ait degiliz. Lütfen önce kendinize saygi duyun. Astoria Astoria mesajini alintilayarak yazdim ama mesajim konu sahibine ve o zihniyetteki genc kizlara:KK54:
Çok teşekkür ederim

Back
X