Birini mutsuz edip diğeri ile mutlu olmak...

Ya zaten bunu söylemeye gerek var mi? Ne sacma.. lütfen kizlar sizi bunlarla yargilayan adamlara yol verin. Ben bakireydim ama kan gelmedi. Kocam ne sevgililik döneminde bakire misin diye sordu, ne de kan gelmeyince hesap sormaya kalkti. Mal degiliz biz, kimseye ait degiliz. Lütfen önce kendinize saygi duyun. Astoria Astoria mesajini alintilayarak yazdim ama mesajim konu sahibine ve o zihniyetteki genc kizlara:KK54:

Haklısınız. İlişkilerimizde biz karşı taraf için birer aynayız, ne isek onu yansıtırız. Kendine saygı duyan, özgüvenli bir kadın karşıdan da saygı görür. Konu sahibi maalesef karşı tarafı arayarak ona yanlış ve özgüvensizlik içeren bir mesaj vermiş. Kendisini kullanılmış olarak görmesi üzücü, dediğin gibi kızlık zarı karşı tarafa "vermemiz" gereken bir mal değil.

Herkese teşekkür ederim bazılarınız destek oldu bazılarınız yargıladı ama amaçım geri dönsün sırf bu durumdan ötürü falan istemiyorum ben yaşadıklarımı biliyorum zaten ben sadece birinin ahını alıp mutlu olur mu demiştim benimde bir gururum var kendime saygım var ama şuan duygusal boşluğun içindeyim
Bak canım seni yargıladığımız felan yok. Ama kendine bunu yapma diye farkında olmanı sağlamaya çalışıyoruz. İkinizde istemişsiniz ve olmuş, bu durumdan dolayı eski sevgilini suçlayamazsın. Ama seninle birlikteyken başka bi kızlarda görüştü üstüne bide nişanlandıysa elbetteki ilahi adalet tecelli eder. Üzülme umursama yoksay hatta. Seni sen olduğun için kabul edicek birini bul.

Bak canım seni yargıladığımız felan yok. Ama kendine bunu yapma diye farkında olmanı sağlamaya çalışıyoruz. İkinizde istemişsiniz ve olmuş, bu durumdan dolayı eski sevgilini suçlayamazsın. Ama seninle birlikteyken başka bi kızlarda görüştü üstüne bide nişanlandıysa elbetteki ilahi adalet tecelli eder. Üzülme umursama yoksay hatta. Seni sen olduğun için kabul edicek birini bul.
Bence birazda aldatilmanin etkisiyle vicdan azabi yasatmak istemis.

O sırada karşı koymadıysanız olanlardan onu suçlu tutmanız mantıklı değil.
Aldatıldığınız kısmına üzülmekte haklısınız ama birlikteliği isteyerek yaşadınız.
Mutlu olmazlar diyelim gönlünüz olsun, siz de kendi hayatınıza bakın bundan sonra.

Bence birazda aldatilmanin etkisiyle vicdan azabi yasatmak istemis.
Olabilir evet. Ama kendi üzülüyor. Ya ben gerçekten çok üzülüyorum, insan kendini neden, kendisini hiç haketmeyecek bi insana açar. Evlilik öncesi hiç cinsel birliktelik yaşamadım, öpüşme de dahil. Ama kesinlikle karşı değilim bu duruma. Ben sadece benim ruhumla birlikte bedenimde hakedecek birisini bulamamıştım. İlk eşim oldu, umarım son olur. Lütfe dikkat edin. Yaşı da küçüktür eminim.

Olabilir evet. Ama kendi üzülüyor. Ya ben gerçekten çok üzülüyorum, insan kendini neden, kendisini hiç haketmeyecek bi insana açar. Evlilik öncesi hiç cinsel birliktelik yaşamadım, öpüşme de dahil. Ama kesinlikle karşı değilim bu duruma. Ben sadece benim ruhumla birlikte bedenimde hakedecek birisini bulamamıştım. İlk eşim oldu, umarım son olur. Lütfe dikkat edin. Yaşı da küçüktür eminim.
Iste bunu bi cok kisiye anlatamiyosun:) bakirelik kutsal mi bla bla laf uzar gider. Sorun o degil.. bak sen ne guzel temkinli davranmissin.. esinle evlenmedende beraber olmus olabilirdin. Ama bir cok iliskide artik ben kadinlarin kullanildigini dusunuyorum. O kadar cok konu varki burda.. ha baska bir kadin belki bu kadar dramatize etmezdi.. tecrube deyip gecerdi.. ama bu adamin pislik oldugu gercegini degistirmezdi genede. Kimi cok etkilenir kimi etkilenmez yani...

İlahi adalet nihayet tecelli eder merak etmeyin ancak anlamadığım bir şey var. Size demiyorum lütfen yanlış anlamayın. Kırmak, yargılamak kimseye düşmez. Sadece kadınlar kulübünde sürekli "cinselliği istediğiniz gibi yaşayın" diye insanları doğru yoldan eğri yola yönelten, karanlığa itenlere söylüyorum: "zinaya sakın yaklaşmayın" ilahi emrine dilinin tüm kuvvetiyle muhalif olup sonra ilahi adalet isteyenler... Çelişik değil mi? Konu sahibinin durumunu yaşayan birçok insanda kötüye teşvik edilmenin etkisi yok mu?
Yine de şu bir gerçek ki İlahi adalet öyle merhametli ve adil ki emrine muhalif davranana bile adil muamele ediyor, zulüm etmiyor, kendini düzeltmesi için bir ömür mühlet veriyor.

Ortak verdiginiz bir karar icin biraz zor isler o adalet. Ordan bir kere umudu kesin .
Ayrıca mutlu olamaz mesajlarina da insallah falan yazmayın ya, madem inanclisiniz bilirsiniz ki beddua soylene döner.
Mutlu olurlar; umarım mutlu olurlar. Bir başka kadinin hayati siz istiyorsunuz diye kararmasın.
Ayrıca siz de mutlu olursunuz; rahat olun. Kotu niyetli kotu yurekli olmayın.
Biriyle birsey yasamaya karar verirken de biraz çok düşünün, normalden daha çok yani. Ne bilim, ilk sevismenizi sizi aldatan biriyle yapmis olmaniz bence çok yürek burkucu. Ama sizin yureginiz pek burkulmamis. Siz isin gonullu yaptiginiz ancak sonuclarina katlanamadiginiz tarafındasiniz.
Yapmayın. Kendinizin kiymetini bilin.

Sen ona güvendigin icin, onun da seni sevdigine inandıgın icin onunla bir seyler yasamıssın. Bu gayet normal. Ama o seninle birlikteyken baskası da varmıs ve sen doktora gittikten sonra olusan durumu hic önemsememis. Bakın deger veren biri en azından acıklama yapar, böyle böyle olmus ama artık benim hayatımda baskası var nisanlanıcam der. Sen canını sıkma seni oldugun gibi kabul edecek biri mutlaka karsına cıkacaktır ama o kisi elbet bir gün üzülecektir kimsenin ahı kimsede kalmaz canım

Valla gayet mutlu olurlar.Sizi zorlamamış,kendi isteğinizle birşeyler yaşamışsınız ayrıca evleniriz diye bir garantide vermemiş anladığım kadarıyla.Abartmayın sizde önünüze bakın illa mutlu olacağınız biri çıkacaktır karşınıza,onların mutsuz olabilme ihtimallerini kovalamaktan vazgeçin

Sirf kizlik zariniz zedelendi diye mi aradiniz eski sevgilinizi? Daha neler duyacagim bu platformda ya. Ne yapmasini bekliyordunuz ki tamam birakamam seni deyip geri mi donsun istediniz. Iki tarafinda ozgur iradesiyle isteyerek yasanmis bir iliskide kimse kimseden sorumlu olmaz. Burada tek sorun aldatmis olmasi. Ama malesef mutlu oluyorlar. Sizde kendi hayatiniza bakin artik.

Şu zihniyet var ya 2yüzük taktık tabi ailenin haberi yok biz nişanlıyız o zaman alın bi defter imzalayın evlisiniz

Mesela beden benim bişey yaşıyosam kwndi isteğimle yaşarım ve pişman da olsam keşke demem bunu ben istedim o an öyle olmasını istedim derim yani şimdi eyvah tüh demenin bi alemi yok giden geri gelmez
Kızlar bekaret şu bu demicem ama 5dakikalık zevkle de ileri gitmeyin yani öpüşürken falan bi anlık zevkle tamam ya istiyorum bunu diye düşünüyosunuz ki öyle oluyo zaten evliliktede öyle ya ama düşünün o anın özel olması gerekmez mi ve ilk deneyiminizi pişmanlıkla hatırlamak ne acı olur
Şu bakireyim sürtüşelim ama girmesin olayına da kızıyorum ya hep ya hiç bence
Konu sahibi üzerine alınma sözüm sana değil ama öyle düşünenlere
Analdan tut orala sürtünmesini geç herşeyi yaşıyo kızlık zarı duruyo diye el değmemiş bakire oluyo ben çok namusluydum kızken hiç böyle şeyler yaşamadım diyo kocasıda ohh inanıp gururlanıyo tertemiz evlendim diye

Sen şimdi neye üzgünsün? Ben onu anlamadım.

Kızlık zarın bozulduğuna mı? Eski sevgilini bu konuda arayıp engel yediğine mi? Hayatında başka birisi olduğuna mı?

Bazı şeyler yaşanmış bitmiş..

Hayatına bak.

İyi geceler herkese öyle bir cıkmasın içinde kaldım ki eski sevgilimle aramda ufak şeyler yaşandı cinsellik anlamında ileri gitmeden ayrıldıktan sonra bir rahatsızlığım için kadın doğuma gitmem gerekti ve orada malesef baskıdan dolayı kızlık zarımın yarısının bozulduğunu öğrendim geçmişte kan gelmesini falan zedelenmeye bağlamıştım konduramamıştım ve o gün aradığımda bana inanmadı falan filan direk beni engelledi sırf ona ulaşmayim diye meğer hayatında biri varmış benle beraberken bile varmış hayatında biri dün nişanlandı bu kişi ve inanın tüm akşam boyunca ağlamaktan helak oldum sizce bu kişi onla mutlu olabilir mi beni böyle caresiz bırakıp gittikten aldattıktan sonra lütfen ben hatalarımın farkındayım yargılamayın sadece ilahi adalet varmıdır mutlu olurlar mı bu durumda :KK43::KK43:

İstemiş yaşamışsın bunu şimdi dert etmenin anlamı ne? O kişiden beklentin ne? Aaa o zaman madem barışalım mı? Boşuna dert ediyorsun. ayrılmış yolunuza bakmışsınız zaten

Biliyor musun birkaç gün öncesine kadar, belki de dune kadar bende seninki gibi bir durumun icerisindeydim.
Aslında hiç bir önemi yok. Bırak mutsuz mu oluyor mutlu mu oluyor ne yaparsa yapsın.
Sen kendi hayatına bak. Onu güzelleştirmeye çalış, kendini mutlu etmeye çalış
Şu an sagliklisin. Muhtemelen annen baban hayatta. Yarın ne olabileceğini kim bilebilir? Sonra asıl güzel zamanlarımı değmeyecek bir adam uğruna yiyip bitirmişim dersin.

Iste bunu bi cok kisiye anlatamiyosun:) bakirelik kutsal mi bla bla laf uzar gider. Sorun o degil.. bak sen ne guzel temkinli davranmissin.. esinle evlenmedende beraber olmus olabilirdin. Ama bir cok iliskide artik ben kadinlarin kullanildigini dusunuyorum. O kadar cok konu varki burda.. ha baska bir kadin belki bu kadar dramatize etmezdi.. tecrube deyip gecerdi.. ama bu adamin pislik oldugu gercegini degistirmezdi genede. Kimi cok etkilenir kimi etkilenmez yani...
Bence daha önce kimseyle deneme yaşamadan kendini evleneceğin insana saklamak evet kutsal bişey. Ama tırnak içinde hiçbişey yaşamadan, sürtünmeden, anal, oral seks yapmadan. Çünkü seviştim ama bakireyim kızlık zarım duruyor diyen kişi bana göre fiziksel olarak bakire olabilir, ama öyle değil işde. Ayrıca evet kadınları kullanan ve kullanmak isteyen erkekler var ama kıstasa bakarsak arada zorlama, tecavüz yoksa iki tarafta zevk almışsa bana göre kullanılan bi durum yok. Benim zarımı deldi kesin evlenir diye bi mantık güdülerek yapılıyorsa yapmasınlar, kocana güvenemiyorsun. Bi anda bi bakıveriyorsun hop ayrılmışsın. Yine kızlık zarın yok, yine oratadasın. Örnmli olan deneyimlemek istediğin cinselliği doğru kişiyle yaşaman. Ayrılsanda böyle adice bitmeden, içinde yara bırakmadan, seni ortada bıraktığını, kullanıldığı düşünmeden ayrılmak. Yani doğru adam, doğru yer. Bitsede ilişki pişmanlık duymamak yaşadığın şeyden dolayı.

Bence daha önce kimseyle deneme yaşamadan kendini evleneceğin insana saklamak evet kutsal bişey. Ama tırnak içinde hiçbişey yaşamadan, sürtünmeden, anal, oral seks yapmadan. Çünkü seviştim ama bakireyim kızlık zarım duruyor diyen kişi bana göre fiziksel olarak bakire olabilir, ama öyle değil işde. Ayrıca evet kadınları kullanan ve kullanmak isteyen erkekler var ama kıstasa bakarsak arada zorlama, tecavüz yoksa iki tarafta zevk almışsa bana göre kullanılan bi durum yok. Benim zarımı deldi kesin evlenir diye bi mantık güdülerek yapılıyorsa yapmasınlar, kocana güvenemiyorsun. Bi anda bi bakıveriyorsun hop ayrılmışsın. Yine kızlık zarın yok, yine oratadasın. Örnmli olan deneyimlemek istediğin cinselliği doğru kişiyle yaşaman. Ayrılsanda böyle adice bitmeden, içinde yara bırakmadan, seni ortada bıraktığını, kullanıldığı düşünmeden ayrılmak. Yani doğru adam, doğru yer. Bitsede ilişki pişmanlık duymamak yaşadığın şeyden dolayı.
Cok guzel yazmissin:))

Seviş seviş adam gitsin sonra ah zarım vah zarım .Yapmayın arkadaşım o zaman arkasında duramayacaginiz ,uzuleceginiz şeyleri yapmayın yaşamayın.

İyi geceler herkese öyle bir cıkmasın içinde kaldım ki eski sevgilimle aramda ufak şeyler yaşandı cinsellik anlamında ileri gitmeden ayrıldıktan sonra bir rahatsızlığım için kadın doğuma gitmem gerekti ve orada malesef baskıdan dolayı kızlık zarımın yarısının bozulduğunu öğrendim geçmişte kan gelmesini falan zedelenmeye bağlamıştım konduramamıştım ve o gün aradığımda bana inanmadı falan filan direk beni engelledi sırf ona ulaşmayim diye meğer hayatında biri varmış benle beraberken bile varmış hayatında biri dün nişanlandı bu kişi ve inanın tüm akşam boyunca ağlamaktan helak oldum sizce bu kişi onla mutlu olabilir mi beni böyle caresiz bırakıp gittikten aldattıktan sonra lütfen ben hatalarımın farkındayım yargılamayın sadece ilahi adalet varmıdır mutlu olurlar mı bu durumda :KK43::KK43:
Mutlu olur olmaz onu bilemem ama kimsenin ettiği yanına kar kalmaz. Bugün yarın ya da çooook sonra. Elbet bedel neyse ödenir. Hatamı biliyorum dediğiniz için size değinmedim..

Back
X