Birini nasıl unuturuz ?

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
Hepinizin unutmak istediği birileri olmuştur eski erkek arkadaşımı unutamıyorum bi türlü sizce birini unutmanın yolu nedir ne yapmam gerekiyo saçma bi soru olabilir ama sizinde fikrinizi sormak istedim ne yapıcağımı şaşırdım onunla ilgili herşeyden kurtuldum ama aklımdan kalbimden nasıl çıkartıcam ?

Ben de dün sevgilimden ayrıldım şu an çook kötüyüm... :14: Ne yapıcam edicem bilmiyorum off off

Unutmak yanlış kelime.
Hiçbir şey unutulamaz ki.
Acı hafifler ve takmaz hale gelirsin sadece.
Sevgili meselesinde bu böyle.
Yoksa yaşadıkların zihninin bir köşesinde her zaman saklı kalacak.
Fakat zaman geçtikçe bakış açın değişecek ve sakin sakin hayatına devam edeceksin.
Tabii bunu istemek de önemli bir şey.
Kimisi dramatik yaşamayı, kendine acı çektirmeyi sevdiği için 10 yıl da geçse geçmişe sünger çekmeyi başaramıyor.
Saplantılı bir şekilde takılı kalıyor eskilere...
Bu da onların sorunu.
Zaman gerekli sadece ve kişisel çaba sonuç olarak. :ssz:

Hepinizin unutmak istediği birileri olmuştur eski erkek arkadaşımı unutamıyorum bi türlü sizce birini unutmanın yolu nedir ne yapmam gerekiyo saçma bi soru olabilir ama sizinde fikrinizi sormak istedim ne yapıcağımı şaşırdım onunla ilgili herşeyden kurtuldum ama aklımdan kalbimden nasıl çıkartıcam ?

Aklına o geldiği zaman demen gereken şey:
"Amaaan, O kaybetti. Ben daha iyi birisini hak ediyorum(kıymetimi bilen) Ve o kisiyi bulucam.sadece biraz zaman gerekli."
ben eski sevgilimle sürekli ayrılıp barısıyorduk.en sonunda yeter dedim..aklıma geldikce bunu soyledim.2yıl sonra nişanlımla tanıstım ve şimdi 7gün sonra ewleniyorum:123:
sen de dogru kişiyi bulcaksın eminim sadece bi süre :113:

Son düzenleme:
Aklına o geldiği zaman demen gereken şey:
"Amaaan, O kaybetti. Ben daha iyi birisini hak ediyorum(kıymetimi bilen) Ve o kisiyi bulucam.sadece biraz zaman gerekli."
ben eski sevgilimle sürekli ayrılıp barısıyorduk.en sonunda yeter dedim..aklıma geldikce bunu soyledim.2yıl sonra nişanlımla tanıstım ve şimdi 7gün sonra ewleniyorum:123:
sen de dogru kişiyi bulcaksın eminim sadece bi süre :113:

bu bana çok moral verdi gerçekten teşekkür ederim kendimi çok kötü hissediyodum güçlü olmalıyım :)

Unutmak yanlış kelime.
Hiçbir şey unutulamaz ki.
Acı hafifler ve takmaz hale gelirsin sadece.
Sevgili meselesinde bu böyle.
Yoksa yaşadıkların zihninin bir köşesinde her zaman saklı kalacak.
Fakat zaman geçtikçe bakış açın değişecek ve sakin sakin hayatına devam edeceksin.
Tabii bunu istemek de önemli bir şey.
Kimisi dramatik yaşamayı, kendine acı çektirmeyi sevdiği için 10 yıl da geçse geçmişe sünger çekmeyi başaramıyor.
Saplantılı bir şekilde takılı kalıyor eskilere...
Bu da onların sorunu.
Zaman gerekli sadece ve kişisel çaba sonuç olarak. :ssz:

evet malesef sadece zaman gerekli :(

Ağlayalım valla gündüz annemlerin yanında belli etmiyorum gece başlıyorum zırlamaya annem bugün anladı tabi ağlamışsın sen diye :2:

bende gecelerce ağladım gözlerim şişti sabah annmlerin yanına gidemedim okadar yani ama benim biraz zaman geçti ve şimdi daha iyiyim inanıyorum sende iyi olucaksın

İnşallah canım herkes öyle diyor zaman geçsin diyor..Bakalım :2:

Arkadaşlar bana yardım edin lütfen yardıma çok ihtiyacım var geçen hafta ben de sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm . yok mu kimse bana moral verecek işin en kötü tarafı da hala seviyorum ya .

Yardım edin:50::25:

Arkadaşlar bana yardım edin lütfen yardıma çok ihtiyacım var geçen hafta ben de sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm . yok mu kimse bana moral verecek işin en kötü tarafı da hala seviyorum ya .

Yardım edin:50::25:

daha çok yeni.. acını yaşayacaksın ve sonra yoluna devam edeceksin..

Canım herkeste aynı yöntem işe yarar mı bilmiyorum ama ben de yakın zamanda çok sevdiğim birinden ayrıldım bana da zaman geçmez unutamıycam gibi geliyordu ama şimdi acım hafifledi. Kendine güven, hiçkimse vazeçilmez değildir, bunu unutma. Ben neler yaptığımı söyleyeyim sana.. Ben onun bulunduğu yerlerde bulunmadım, bi de arkadaşlarıma vakit geçirmeye kafa dağıtmaya çalıştım. Onun dışında eğlenceli müzikler dinledim. Zaten şimdi yaz, imkanın varsa tatile falan gidebilirsin. Bi de diğer arkadaşların da dediği gibi bunları biraz atlattıktan sonra yeni birini bulabilirsin. Hem tatilde bi yaz aşkı bulmak daha kolay olur :52: ama sana tavsiyem bu yeni bulduğun kişiye de hemen umutla bağlanmaman, sonra bi kere daha üzülmeni istemem :45:

Gündüzleri kendini oyalıyacak şeyler buluyosunda gece o yastığa başını koyduğunda tüm anılar canlanıyo kaç yıl geçerse geçsin unutamıyo insan başkasınıda yerine koyamıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acı gerçek..Ne yaparsan yap unutulmuyor!Kalıyor içinde biryerlerde.Yara gibi.Olur olmadık zamanda aklına gelerek seni mahvediyor keşke böyle olmasaydı dedirtiyor..Hele ki çok sevdiysen...Unutmuyorsun, alışıyorsun.Hayatına birini alıyorsun onu unutmak için ama gelen gideni daha da çok aratıyor.O olsaydı bunu yapardı bunu derdi falan..Unutmayı değil de onsuz yaşamayı öğrenmeye calısmak en iyisi hayat devam ediyor...

Unutulur bence
ben deli gibi aşıktım gülüşü bakışı zihnime kazınmıştı her şeyiyle şimdi ne oldu zoraki hatırlıyorum yahu yüzü gözümün önüne gelmiyor
geldiğindeyse hissettiğim o duygular yok eser yok hatta
gerçiyor merak etmeyin hele bir de yeniden aşık oldunuz mu daha aklınızın ucuna gelmez gelse de umrunuzda olmaz :52::52:

Back
X