Ne ahlaksiz ne ayarsiz bir cocuktu bu.
Neler yapti size, neler soyledi, hakkinda kac konu actiniz.
Kac kez sevmedigini ispat ettigi halde ona geri dondunuz.
Son konunuzda 'umarim o sizi terk eder cunku sizde onu terk edecek guc ve oz saygi yok' demistim.
Hala ayni seyi dusunuyorum ve umarim bir kez daha ozur dilemez.
Cunku siz affetmeyeceginizi soyleseniz de yelkenleri suya indirir...
Cocugun edepsizlik arsivine yenilerini eklemesine izin verirsiniz.
Cunku her seferinde bitti diyorsunuz ama bitmiyor.
O nedenle is cocukta bitiyor, umarim geri donmez.
Şu güne kadar ne yaptıysa salak gibi döndüm affettim .aslında benim peşimden koşan ilk oydu ama sonra aptal oldum ben haklısınız ama bu sefer bitti benim için hep belki belki derdim ama yok içimde ki her şeyi bitirdi beni en çokta o kızı düşünüp üzülmesi yıkti sevmiyor biliyorum sevemez çünkü ben elimden geleni yaptım o donse de ben artık eski ben değilim her şeyi götürdü benden .İlerisi zaten yoktu ben nasıl bitiricem derken o yaptı bunu iyiki yaptı ben bitirmezdim ama dahası olmazNe ahlaksiz ne ayarsiz bir cocuktu bu.
Neler yapti size, neler soyledi, hakkinda kac konu actiniz.
Kac kez sevmedigini ispat ettigi halde ona geri dondunuz.
Son konunuzda 'umarim o sizi terk eder cunku sizde onu terk edecek guc ve oz saygi yok' demistim.
Hala ayni seyi dusunuyorum ve umarim bir kez daha ozur dilemez.
Cunku siz affetmeyeceginizi soyleseniz de yelkenleri suya indirir...
Cocugun edepsizlik arsivine yenilerini eklemesine izin verirsiniz.
Cunku her seferinde bitti diyorsunuz ama bitmiyor.
O nedenle is cocukta bitiyor, umarim geri donmez.
Eski sevgilisini değil beni aldattığı kızı anlattı canım benim biliyorum evet ne diyim nasıl bir insanı sevdimBak işte herkes nasıl bir kişiliği olduğunu biliyormuş.Seni sevseydi bu adam sana iğrenç teklifi yapmazdı bide eski sevgililerini söylemezdi sen kırılırsın üzülürsün diye bence sen ilk değilsin zaten sonda degilsin kimbilir senle birlikteyken kaç kızı idare ediyordur
bazıları ıcın basıt maalesefKendi arkadaşları bile en son bana olmuyor vazgeç artık onun istekleri başka sen daha iyisini hakkediyorsun dedi ama anlamıyorum sevgi aşk bu mu ? Bu kadar basit mi
Aşk sevgi değil onun istediği çünkübazıları ıcın basıt maalesef
Canım sizinle birlikteyken sizi aladatıyor geri gelip sizemi söylüyor bu kadarınada pesssEski sevgilisini değil beni aldattığı kızı anlattı canım benim biliyorum evet ne diyim nasıl bir insanı sevdim
Canım bundan 6 7 ay önce aldatti ben yakaladım öğrendim 4 ay ayrıydik sonra affetim şimdi o kızla senin ahını aldım ondan kaza geçirdim falan diyince ağrıma gitti olan bana olmuştu O kız diyince oyle işteCanım sizinle birlikteyken sizi aladatıyor geri gelip sizemi söylüyor bu kadarınada pesss
Allah hayırlı insanları çıkarsın karşımızaCanim boyle birinden kurtuldun diye dua et derslerin daha onemli takma kafana
Sil gitsin kafandan ondan birşey olmaz.1yılnsonra kurtulmuşum diye göbek atacaksın.gerçek aşkı yaşadığım için söylüyorum.gerçek aşkdan bunların lafı bile yok canım.şimdi üzülürsün tabi ama geceecek kkkkkkkkBana defalarca yalan söyleyen beni aldatan bitti dediğimde aylarca peşimden koşan yalvaran sözler veren erkek .Adam demek istemiyorum adam sıfatını ona yakistiramiyorum .Bana kapan namaza başla diye nasihatte bulunurdu. Yanlış anlasilmasin lütfen durumu anlayin diye söylüyorum annesi kara carsafli ve kadın beni her gördüğünde bir saat nasihat verir .Erkek arkadaşım bundan 2 ay önce motor kazası geçirdi ve iki aydır evde yatıyor .Üniversite sınavına hazırlanıyorum haftada 2 3 defa gormeye gidiyorum ama ne zaman gitmesem benimle kavga ediyordu .Dün aradı çık gel yanıma diye dershanem var gelemem dedim ardından ben ilişkiye girmek istiyorum tarzı bi cümle kurdu Bu ne demek dedim gayet açık işte dedi .Barismadan önce sana söyledim yine aynı mevzuyu gündeme getirip aynı şekilde beni üzme ben öyle bir şey istemiyorum dedim .Ben seninle o aldattigim kızın ahını aldimda böyle oldum dedi .O kadar ağrıma gitti ki o kızı uzdum dedi ya ben dedim 3 sene geçiren aldatilan bendim dedim suratına kapattım .Beni aradı Özür dilemesini beklerken ben devam etmek istemiyorum her şey tamamen bitti dedi neden dedim ben kendime guvenmiyorum bir daha ahini alamam kimsenin dedi .ciddi ilişki bana göre değil dedi ya 3 senemiz dedim kusura bakma sevgilim bana yetmiyor dedi ve bir daha beni arama artık istemiyorum diyip gitti .Her kavgada gidip orda burda kızları ekleyen numarasini ınstagrama facebooka yazan oydu .Madem yine aynı şekilde gidecekti neden 4 ay boyunca ben değiştim gel seni bunun için kaybedemem dedi ? Beni ne diye sildi vazgeçti ? Şimdi başkasını sevebilir mi ki ? Vazgeçtim kafamda tamamen bitirdim artık
Amın canin insallahAllah hayırlı insanları çıkarsın karşımıza
Bende hep öyle der öyle düşünürdüm ama defalarca bunu Dile getirip ayrıldı sen benimle birlikte olmuyorsun diyip aldatti en sonunda pişmanım diyip aylarca yalvardi sözler verdi ve tekrar bana yetmiyorsun kusura bakma diyip gittiSil gitsin kafandan ondan birşey olmaz.1yılnsonra kurtulmuşum diye göbek atacaksın.gerçek aşkı yaşadığım için söylüyorum.gerçek aşkdan bunların lafı bile yok canım.şimdi üzülürsün tabi ama geceecek kkkkkkkk
Icimde ki o belkiler değişirmiler gitsin diye affettim barıştim ama kimse degismiyormus bunu gördüm her türlü fedakarlığı yaptım sadece bu yönden benim isteklerimi yapmiyorsun diyip yine gitti bir şey demiyorum diğer kıza gelince tüm mahalle beni bilirken o da burda onun yaşadığı 2 haftalik konuşma ben ise her şeyimi paylaştım beni aldatti ben ihanete uğradım o kızdan önce beni düşünmesi gerekirdi çünkü ben hayatindayken ona gittiSeni defalarca aldatan kişinin totosuna tekmeyi basmak yerine birde ayrılmak istediğinde neden diye mi soruyorsun? Defol git demek yerine. Ben sana söyleyeyim neden ilişkiye girmek istediğini seni kölesi yapmak istiyor aklinca kendine bağlamak mecbur bırakmak istiyor. Sana günah evet ama diğer kızada günah. Onuda kandırdı belki. Bir erkek için kapanma. İçinden geldiği için kapan. Bırak defolsun gitsin. 3 yıl dediğin nedir sanki evlendin çoluk çocuk mu yaptın. Burada evli barklı kadınlar bile aldatılınca boşanıyor. Sen sınavına gir okulunu kazan. Oda yalanlar la dolu dünyasında kalsın.
Tanıdığı günden beri öyle bir şey olmicagini biliyor ve bunca zaman niye uğraştı ki o zaman pişmanım diyip yalvardiadam seni kullanmaya kalkmış kullanamayacağını anlayınca da ayrılmış işte basit.
Ailesi fazla tutucu kadın benim yüzüme karşı söyledi seni böyle kabul etmeyiz diye ama oğlunun ne bok yediğini bilmiyorSevmek kavramini bilmiyor ki baska birini sevsin bu sifatsiz.
İyikide bitmis bu ne ya dindar olucak sozde. Yere batsin onun dindarligi
Ne bilim insan tabiki sevdiği insanla birseyler yaşamak ister ama ona yaşadığımız şeyler yetmiyor demekki ya onun aşktan falan beklentisi belliymis .insan sevdiğiyle yaşamak ister onun için farketmiyor demek ki kiminle yaşadığıValla ceza almamak için yazıp yazıp sildim. Ne karakter yoksunu ne haysiyetsiz biriymiş bu!!Bence 100 km yakınına yaklaştırma. Ahlak yoksunu. Güzel kardeşim sen de hiç fikir yok mu? Hadi aşktan aklını kaybettin de. Herifin niyeti belli. İstediğini alıp bırakacak belkide.Sen hala bu adamı seviyorum diyorsan pes!! diyeceğim bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?