birini severken,araya biraz mesafe girdiğinde kolaylıkla başkasına aşık olunur mu?

merve_3535

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
286
162
18
yani gerçekten seviyorken(öyle biliyorum), ondan soğuyup da başkasına pat diye aşık olabilir mi insan?

erkek ve kadınına gore degısır. cogu erkek yanında ıstıyor sevdigini.. ama kadın daha sabırlıdır her zaman

bence evet olunur. goz gormeyince golun pek de umrunda olmuyor.

yani gerçekten seviyorken(öyle biliyorum), ondan soğuyup da başkasına pat diye aşık olabilir mi insan?

Erkek arkadaşınız için soruyorsanız yanlış biliyorsunuz, önceki konunuza denk geldim, sizi aldatmış, sevmiyor, bu durumda başkasına aşık olmasında bir anormallik yok.

Kendiniz için soruyorsanız başkasına aşık olsanız iyi bile olur en azından yeni ilişkinizde mutlu olma ve sadık birini bulma ihtimaliniz var.

Genel anlamda soruyorsanız da hayatındaki insana aşık değil de bağlı, bağımlı ya da sadece ona saygı duyan biri görür görmez vurulabilir bir başkasına.

Neticede aşk bir noktada kimyasal bir hadise, hayatınız dolu olsa da kalbiniz boşsa aşk kapıyı çalabilir.

Erkek arkadaşınız için soruyorsanız yanlış biliyorsunuz, önceki konunuza denk geldim, sizi aldatmış, sevmiyor, bu durumda başkasına aşık olmasında bir anormallik yok.

Kendiniz için soruyorsanız başkasına aşık olsanız iyi bile olur en azından yeni ilişkinizde mutlu olma ve sadık birini bulma ihtimaliniz var.

Genel anlamda soruyorsanız da hayatındaki insana aşık değil de bağlı, bağımlı ya da sadece ona saygı duyan biri görür görmez vurulabilir bir başkasına.

Neticede aşk bir noktada kimyasal bir hadise, hayatınız dolu olsa da kalbiniz boşsa aşk kapıyı çalabilir.

Kız dark, bu ablanı dinle yeter artık :) anket yapıp durma:KK16:

Şunu bilir şunu söylerim; doğa boşluk kabul etmez. Bu boşluğu kim nasıl doldurur orası ayrı. Mesafe derken kilometrelerin olması değil, boşluk derken yanyana olmak değil. Mesafelere rağmen yanyanaymışçasına bağlı kalmak mümkün. Birine körkütük aşıkken o dediğiniz mümkün değil. Ama kafalar uzaklaşmıştır kalp uzaklaşmıştır aşık olunur öyle

Kalben uzaklaşınca olunur. Mesafeden kasıt km uzaklığı falansa ve gerçekten aşıksan işlemeyebilir. Başkasını görmez gözün tabi cidden aşıksan.

Olunur ama o zaman diger aşk zaten bitmiş demektir. Ama cidden seven insan baskasina bakmaz. En yakin arkadasimin sevgilisi italyan ama masallahlari var. Bu kişiye göre değişir yani.

Olunur.Bir aşk bitmisse 2.Aşkda gercek ask olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla seven insan için mesafelerin hiçbir önemi yoktur bana göre .
Eğer bir kişi mesafeler önemlidir diyorsa gerçekten sevmemiştir.Net.
Birazcık mesafe,zorluk girdiğinde hemen başkasına aşık oluyorsa bir zahmet gitsin zaten

Olamaz
Seviyorum dediği kişiyi özler hasret ceker
Gözü baskasını görmez

Back
X