- 1 Kasım 2015
- 5
- 0
- 36
- 25
- Konu Sahibi Jellyboom15
-
Burası alo diyanet hattı mi ?? Sen burayı hiç takip etmiyorsun galibaMerhaba hanımlarBelki de çoğunuz benden yaşça daha büyük ve tecrübelisiniz size bir sorum olacak. 2 yıldır benden etkilenen biri var ancak ben işin günah boyutunu çok düşündüğüm için kabul etmedim. Son dönemlerde bende ona karşı boş olmadığımı fark ettim. Şuan sevgililik vs. bir durum yok aramızda ikimizde sadece birbirimizi sevip beklemeyi düşünüyoruz. Bu günah olur mu?
Geberme emi:)))Olur bence kesin cehenneme gidersiniz
Evlenseniz bile yine de ne olur ne olmaz birbirinize çok yaklaşmayın derim
Üniversite bitince aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz ve sevgililik vb şeyleri uygun bulmuyorumKim asik olup kimseye soylemeden vefat ederse sehittir:)
Niye bekliyorsunuzki?
Yavrum bizim tanidigimiz heriflerin 1500 tane bilmedigimiz huyu cikiyor, hic taninadan nasil olacak bu devirde?Üniversite bitince aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz ve sevgililik vb şeyleri uygun bulmuyorum
Yani sadece benden daha büyük ve tecrübeli insanların olduğunu düşünerek yazdım. Birine yardımcı olmak bu kadar zor mu?Burası alo diyanet hattı mi ?? Sen burayı hiç takip etmiyorsun galiba
Uzuncaaa bir cevap yazdim sonra dedimki yaavv gelmis en az 20 yasina. E bu yasa kadar calismayan saksıyi zorlamim kısa devre yapmasın.Olur bence kesin cehenneme gidersiniz
Olur bence kesin cehenneme gidersiniz
Çünkü maksat reyting. Cevabını bildiğin sorular soruyorsunYani sadece benden daha büyük ve tecrübeli insanların olduğunu düşünerek yazdım. Birine yardımcı olmak bu kadar zor mu?
Yavrum yapma ya. Yapmayin bu eziyeti kendinize yapmayin. Yasiyorsunuz dimi siz ? Gerceksiniz yani ?Yani sadece benden daha büyük ve tecrübeli insanların olduğunu düşünerek yazdım. Birine yardımcı olmak bu kadar zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?