Birini sevip beklemek günah mıdır?

Jellyboom15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
5
0
36
25
Merhaba hanımlar Belki de çoğunuz benden yaşça daha büyük ve tecrübelisiniz size bir sorum olacak. 2 yıldır benden etkilenen biri var ancak ben işin günah boyutunu çok düşündüğüm için kabul etmedim. Son dönemlerde bende ona karşı boş olmadığımı fark ettim. Şuan sevgililik vs. bir durum yok aramızda ikimizde sadece birbirimizi sevip beklemeyi düşünüyoruz. Bu günah olur mu?

Burası alo diyanet hattı mi ?? Sen burayı hiç takip etmiyorsun galiba

Hic sevgili olmadan tanimadan birde ustune aileleri tanistirip evleneceksiniz millet kac sene cikiyo oyle evleniyo evlenincede bir suru bilmedigi huyu cikiyo beklemek degil bence sana gunah yazik olur

Yani sadece benden daha büyük ve tecrübeli insanların olduğunu düşünerek yazdım. Birine yardımcı olmak bu kadar zor mu?
Yavrum yapma ya. Yapmayin bu eziyeti kendinize yapmayin. Yasiyorsunuz dimi siz ? Gerceksiniz yani ?
Okuyun guzrl kardesim. Evreni okuyun. Belgeseli izleyin. Sandalyeye otur bekle. Neden günah olsun yavrum. Neyin günahı ha canim ?

1- Birbirinizi tanimadan nasil seviyorsunuz?
2- e hadi sevdiniz, aranizda bir cekim var mi bir elektrik var mi nasil bileceksiniz?
3- evlendiniz, birbirinizden zamanla sogudunuz (cunku birbirinizi tam tanimadiginizdan, sevmediginiz yonlerinizi daha zor tolere edeceksiniz) ve kavgalar kiyametler basladiiiii, o zaman cocuklariniza gunah olmayacak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…