• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ahını almak

mavi_ruya57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
112
50
48
35
Arkadaşlar merhaba,

Hiç ahınızı alan birinin mutlu olamadığına, size yaşattığını yaşadığına ve pişman olup sizden helallik istediğine şahit oldunuz mu?

Arkadaşlar merhaba,

Hiç ahınızı alan birinin mutlu olamadığına, size yaşattığını yaşadığına ve pişman olup sizden helallik istediğine şahit oldunuz mu?
Helallik isteme durumunu bilemem ama haklı edilmiş beddua yerini buluyor bunu biliyorum. Allah a havale edin. Öbür dünya ya kalmıyor sürünmesi.

Helallik isteme durumunu bilemem ama haklı edilmiş beddua yerini buluyor bunu biliyorum. Allah a havale edin. Öbür dünya ya kalmıyor sürünmesi.
Ben de öyle yaptım. İnşallah günün birinde bana yaşattığını yaşadığında ben de bir zamanlar ona aynısını yaptım diye düşünüp beni hatırlar.

Bana yaşattığının aynısını yaşıyor da aklına geliyo mudur gelmiyodur kesin..

Birine çok pis ah ettim. 2 yıl sonra ahım tuttu beni de aradı helallik istedi. Ama neye yarar. Ben üzüldüm ağladım mı? Evet.
Aylarım zehir zıkkım oldu. Yani üzülen ben olduktan sonra haklı olmanın ne önemi var. O yüzden ah etme konusuna çok takılma. Biri seni üzdüyse sen daha da mutlu olmaya çalış ki o da aynı anda üzülsün. Sonradan üzülmesi bir şey ifade etmiyor çünkü sen acını çoktan unutmuş oluyorsun. Çok özel değilse hangi konuda ah etmek istiyorsun 😁 haksızlığa uğradıysan hepimiz burdan ah edelim nu kadar insanın bedduasıyla gece başına demir yağar :confused:

Back
X