- 2 Eylül 2024
- 15
- 0
- 1
Merhabalarr, kafam çok karışık.. uzun zamandır direksiyon dersi alıyorum(İstanbul gibi büyük şehirde araba sürme fobim yüzünden hahaha)dosyam yandı bende başka kursa kayıt oldum belli bi süre sonra . Burada bi hocam var derslerimiz çok güzel ilerliyor sorun bende değilmiş diğer kurstaymış. Bana anormal gelen bazı şeyler oldu sizin de düşüncenizi merak ettim. Kendisi bana özel hayatından bahsetti yani zamanında birisi ona bi kötülük yapmış. Takıntılı olan kadınlar varmış çok zorlandığından bahsetti zamanında. Birkaç biyoeneji seansı almış kötü hissettiğini oradada zorlandığından bahsetti geçmişinde zor şeyler yaşamış vs vs. Yani bi anda bu kadar özelini anlatması bana normal gelmedi ben insanların enerjilerini çok kolaylıkla hissedebiliyorum ve hocadan güvenli bir enerji almıyorum yani bahsettiğim şey fiziksel güvensizlik değil yani ruhsal olarak iyi olmadığını hani öyle bir enerji aldım. Göz teması kurmuyorum kendisi benimle kuruyor ama çok yüzüne bakmadigim için analiz etme şansım olmadı ablama biraz bahsettim ilgi duymuş olabilir kişiliğide öyle olabilir dedi.
Ben kendisinin davranışlarına anlam veremedim ders verirken siz diye hitap ediyor ama ders bittiğinde sen diyor. Ayrıca ilk dersin birinde araba sürerken içerisi aşırı soguktu bütün klima koluma ve ellerime vurdu çok mu soğuk oldu böyle diye sorup elime küçük dokunup çekmişti elini daha sonrası da hani klimayı falan ayarladı. Kızlar farkındayım hani şu an çoğunuz diyeceksiniz ki evet ilgisi var nasıl görmüyorsun sadece konduramıyorum kendisini profesyonel olarak kodlamışım kafamda .Asla kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama bana anormal geldi siz ne düşünürdünüz
bu arada kendisi genç çok yaş farkımız yok.
Ben kendisinin davranışlarına anlam veremedim ders verirken siz diye hitap ediyor ama ders bittiğinde sen diyor. Ayrıca ilk dersin birinde araba sürerken içerisi aşırı soguktu bütün klima koluma ve ellerime vurdu çok mu soğuk oldu böyle diye sorup elime küçük dokunup çekmişti elini daha sonrası da hani klimayı falan ayarladı. Kızlar farkındayım hani şu an çoğunuz diyeceksiniz ki evet ilgisi var nasıl görmüyorsun sadece konduramıyorum kendisini profesyonel olarak kodlamışım kafamda .Asla kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama bana anormal geldi siz ne düşünürdünüz