• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin benden hoşlandıgını nerden anlarım??

NAzLI_S

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
124
10
18
35
Ankara
selam arkadaşlar bu konuyu yakın bı arkadasım actı yenı uye konu acamadıgından benden yazıyoruz...

Ben o kişiden cok hoşlanıyorum ortak arkadasım yakın arkadasımla öncedende goruyordum begenıyordum ama hıc bı ortamımız olmadı son zamanlarda sureklı arkadasımı cagırıyor benıde son gunlerde hep bırlıkteyız gozlerıme hıc bakamıyor konusurken cekınıyor gıbı geldı bana yanı nasıl anlarım benden hoslandıgını sızce ?

Morelin bozukmuş taklidi yap ,dikkatini çekerse ilgileniyordur :1:
İlk erkek arkadaşımda işe yaramıştı.Hasta takliti falan yapmıştım inandı kışın ortasında tshirtle dersten çıkıp eczaneden ilaç bulmaya gitmişti salağım :) 1 hafta sonra da bende hoşlandığını söylemişti.
Geçen hoşlandığım çocukda denedim fark edicek mi acaba diye . Hayırdır morelin mi bozuk havan yok gibi bugün dedi . Ama ilgilendiğinden mi arkadaş olarak mı böyle düşünceli davrandı daha net değil bu sefer :52::52:

Güzel taktikmiş :) canım seninle vakit gecirmek istiyor olabilir eğer öyleyse senden hoşlanma olasılığı yüksektir zaten :)
kızlar bana yardım edin bende çok karışık bi duygu içindeyim. hoşlandıgım cocuk var en yakın arkadasım sayesınde tanıstık sürekli benle ilgileniyo her gün konusuyoruz günaydın mesajı atmadıgım zaman mesajda atmıyosun artık diyodu sürekli beni koruma derdinde laf söyletmiyo bana canım yandıgı zaman kıyamam sana ben diyo yagmur yagarken polarını bana vermişti ıslanmıyım diye ama yinede hasta olmayı becermiştim :) ne biliyim arkadas ortamına girdigimzde lan falan diyo bazen acaba diyorum bende o da hoslanıyomudur kı

Back
X