- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Çok canınızı yakmış demek kiAlakası olduğunu sanmıyorum yani insallah değil-dir .
Birine geber insallah dedim
2 hafta sonra öldü
Yani ben canımın acısından söyledim
Denk geldi demek ki
Yani kimsenin yaşamak istemeyeceği şeyler diyelim eskiden böyle konularda insanlara çok kızardım ama şimdi başıma geldiSize ölsünde kurtalayim dedirtecek kadar ne yaşatti diye sorayım o zaman
Çok canınızı yakmış demek ki
Allah yardımcımız olsun o zamanOlmaz mı? Ben hem de kendi babamın ölmesini istedim. Çünkü ondan kurtulmanın tek çözümü ölmesiydi. Tabiki ölmedi hala başımızda hala sabrımızın denencesi olarak yaşamaya devam ediyor ki zaten böyle ölmesi istenen insanlar da kolay kolay ölmez insanlara sınav olsun dye gönderildiklerini düşünüyorum.
Ayy iyiki gebermiş darısı diğer pisliklerin başına çok kızıyorum böyle kişilerekötülüğü sırf sana dokunduysa eğer hakkını helal etme.ölmesini dilemek ne bileyim..
hayatımda bir kere yaptım bunu. küçüktüm ve beni taciz ediyordu akrabamız. Allahım nolur ölsün de bi daha bize gelmesin dedim çocuk aklımla. 1ay sonra vefat etti. beddua mı tuttu denk mi geldi.ama korkmaya başladım beddua etmekten.Ölmesi kurtuluş sen allaha havale et ettiğini bulması daha adil.
Ağlamamak için yazmıyorum ama madem sordunuz çocuklarımın gözü önünde dövdü beniNe yaptı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?