Birinin ölümünü dilemek

Haketmis. Yaslı mıydı

kimse için dilemedim böyle birşeyi. aklıma bile gelmemiştir bile... sizde dilemeyin her ne yapmış olursa olsun hayatınızdan çıkarın gitsin. kan bağınız var görme zorunluluğunuz varsada. insan isterse hiçbirşeyi görmez görme duyma yokmuş gibi yaşa. ben rahatsız olduğum insanlara öyle yapıyorum hem sinirim bozulmuyor hem keyfime bakıyorum. kimse için kin yada kötülük beslemeyin içinizde ben çekim yasasına inanlardanım iyi düşün iyi olsun. ölmesini istemek yerine şöyle düşün iyi bir insan olsun bana hep iyilik yapsın kendini affetirsin ve hayatına her zaman iyiliklerle devam etsin etrafına huzur saçsın diyin. iyi dilekleriniz olsun kimse için kötü dilekler beslemeyin içinizde size zarar verecek bu gerek yok.

Ölmesini dilemedim ama ölemesin o son nefesini benden bir yudum su içmeden veremesin dediğim biri var.. Evet şu an beklemedeyim.. Uzun bir zamana ihtiyaç var.. Kötü bir insan falan da değilim...

Kimse yaptiginin cezasini cekmeden ölmüyor
Sen beddua etme hayat senin intikamini en guzel sekilde alir
Cocuklarinin az hasar almasi filan hikaye bunlar
Sen cesaretini toplarsan dik durursan cocuklarina hicbirsey olmaz
Mutsuz evliliklerin cocuklari daha cok problem yasiyor emin ol
Allah hayirlar versin

Hayır. Kotu bi insan oldugunuzu gostermez.
Hatta ben bile diyrum bazen şöyle insanlar gebersinde kurtulayım dıye

maalesef çok kızgınlıkla ağzımızdan çıkıyor böyle şeyler..bir tek kötü olan insana değil sevdiklerimize bile bunu yapabiliyoruz..doğru olan iyi veya kötü kimseye beddua etmemek..Rabbimin adaleti zaten herşeyi çözer..

Kv dem sürekli . Arabyal takla atın deyip duruyor.

Tabi kide çok kötü .

Benım inancım . Beddualar dönüp dolaşıp kendı başına gelırmış .

Sana ne yaparsa yapsın beddua etme .
Allah'a havale et..
He şuda gerçek

' hayvana , kadına , çocuğa eziye edenlern ölmesını stıyorum o aynı

Ben "Zalime merhamet mazluma zulümdür." felsefesine sahibim.
Kötünün kötülüğünü istemiyorsunuz ki, kurtulmak ve diğer insanları da ondan kurtarmak istiyorsunuz. Miyopum ama bu işte bir terslik göremiyorum, sizin kötü biri olduğunuzu düşünmezdim şahsen. i

Kv 'deniz araba ile takla atın mı diyor

Reactions: H E
Kv 'deniz araba ile takla atın mı diyor
Evet .
Bir sürü beddua ediyor :))
5 yıldır Allah'a şükür bır motor kazamız dışında bır kazamız olmadı . Rabbme emanetız.
İçim rahat açıkcası .
1,5 yıldr. Ne sesını ne soluğunu duydum . Hala konuşuyormuş arkamdan ama kım konusunu açsa konuyu değiştiiriyorum .
Allah'a havale ettım .
Rabbım neylerseeee güzel eylerrrrr

Eşinizin durumu nedir bu konuda.
Rabbim muhafaza etsin inşallah bu arada üzüldüm gerçekten.
Bir anne evladına ne olursa olsun böyle demez ...

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…