• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız ?

Geceninsesii16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
2
0
1
33
Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun ama zaman ayırıp okuyun lütfen. Geçenlerde arkadaşımla bulunduğum yerde sağlıklı yaşam merkezine gittik. Hem diyetisyen hemde spor salonu için. Gittiğimizde önce danışman doktorla görüşmemiz gerektiğini söylediler. Koridorda oturduk sıra bekliyorduk. Bir ara başımı çevirdim beyaz önlüklü bir adam geliyor göz göze geldik adam bir odanın kapısını açarken uzun uzun baktı bana ben başımı eğdim o an elim ayağım titremeye başladi. Sonra kafamı tekrar kaldırdım yine baktigini gördüm ve odaya girdi. Sonra 2 dk bile geçmeden tekrar çıktı diş için muayene olmak isteyen varsa gelsin dedi bana bakarak. Bu arada orda 6-7 kişi varız. Neyse biz danışman doktorla görüşüp üst kata çıktık. Orda diğer doktorlarla vs.de görüştük sonra asagi indik. Arkadasimin birkaç işi daha vardı orda oturup onu bekledim. O sırada arkadaşım geldi ben dişlerimi göstercem tel takılması için , sende göstersene yirmilik diş problemin var dedi bende tamam sen gir çık bende girerim dedim. Neyse arkadaşım içeri girdi çıkarken doktorun eldivenleri elinden çıkardığını gördüm. Ben girdim. Diş koltuğuna oturun dedi ne şikayetin var dedi anlattım. Adam aletlerimi getirmediler bir arayayım dedi yanlışlıkla başka numarayı aramış. Sonra kapatıp neyse dedi. Eldiven filan takmadan egildi bakayım dişine dedi eliyle yanağımı kenara doğru ittirdi. O sekilde yaklaşık 5-6 dakika baktı göremiyorum filan dedi. Sonra sustu. Baktim hic konusmuyor. Bende gözlerimi kapatmistim. Sonra gözümü bi açtım adam gözlerime bakıp gülümsüyordu. Ben gözümü açınca hemen elini çekti geçti yerine oturdu. Kağıdı aldı önüne bişey yazacak kalemi tutamadı doktor çok beyaz tenliydi bir anda kıpkırmızı oldu. Neyse diş filmi istedi bana getirir misin dedi bende getirebilecegimi haftanın 2 günü burda olacağımı söyledim. Nasıl yani burda mi çalışıyorsun dedi ben de hayır spor için geleceğim dedim tamam geldiğin zaman getirirsin gorusurz dedi tamam dedim kapıya kadar eşlik etti görüşürüz dedi gülümsedi. Çıktım. Acaba hareketlerini yanlış mı yorumladım? Normal mi?

Walla bu kadardan hic birsey soyleyemem. Benim doktorum cigerlerimi ve kalbimi dinleyecek diye butun gogus bolgemde geziyor. Ona ne anlam yukleyim? :)))

Disinizden sikayet etmissiniz. Adamda agzinizi acmak icin yanaginizi tutmus cekmis. Bu normal. Anormal olan size bakip gulumsemesi kizarmasi falan.

Arkadas olsaniz takipte kalin diyecegimde bir doktoru anca ziyarette gorunce birsey yapamazsiniz.

Bu durumda anca telefon numaranizi isteyip, kisisel mesajlar atarsa veya sizi disarda bulusmaya davet ederse anca hoslanmis diyebiliriz

Bu anlattıklarınızda bi gözünüzü actıgınızda göz göze gelip gülümsemesi işaret o kadar
Eldivensiz yanagınıza dokunması cok sorun değil
Bi süre takip edin hareketlerini

Walla bu kadardan hic birsey soyleyemem. Benim doktorum cigerlerimi ve kalbimi dinleyecek diye butun gogus bolgemde geziyor. Ona ne anlam yukleyim? :)))

Disinizden sikayet etmissiniz. Adamda agzinizi acmak icin yanaginizi tutmus cekmis. Bu normal. Anormal olan size bakip gulumsemesi kizarmasi falan.

Arkadas olsaniz takipte kalin diyecegimde bir doktoru anca ziyarette gorunce birsey yapamazsiniz.

Bu durumda anca telefon numaranizi isteyip, kisisel mesajlar atarsa veya sizi disarda bulusmaya davet ederse anca hoslanmis diyebiliriz
Haftada 2 gün aynı ortamda olacağız artık.

Back
X