Bebek Beslenmesi birir bana yardım etsin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
43
İzmir
lütfen çok yoruluyorum artık bebeğim kolikti şimdi 10aylık ama geceleri sık kalkıyo ve her seferinde emmek istiyo süten kesmeyi bile düşünüyuorum bana fikri olan varsa yazsın çok yoruluyorum artık...kilomuz iştahımızda bi sorun yok şükürki...

bebek en az bir yaşına kadar emsin canım arada takfiye ver çorba falan meyve ezmesi anne sütü iyi gelir kesme lütfen

kalkıp baya karnını doyuruyormu yoksa iki çekip bırakıyormu
ben uzman tvde izlemiştim bazı çocuklar ilk 3 sene
acıktıkları için değil anneyi görmek için kokusu
kendilerini güvende hissetmek için sık sık uyabilirlermiş

Sık derken kaÇ kere uyanıyor gecelerı.
Benım oĞlum mama yıyor ama en az 3 defa uyanır.
Bır kaÇkerede su ıÇmek ıÇın uyanır.
SÜtÜn varsa Çocukta emıyorsa kesme bence.

çocukların 2 yaşına kadar emmesinin ne kadar önemli olduğunu hem tıbben hemde dinen biliyoruz canım.sakın çocuğunu memeden kesme.zamanla uykunun tadını aldıkça kalkmicak zaten sabret biraz anne olmak bu kadar zor işte

bigece öncesi 7kes kalktı dün gecede 5kes kalktı yoruluyorum 2 3 emip uyuyo yada memeden ayırp yatırdım diye ağlıyo gece meme verip ayağımda sallıyorum işkence gibi teşekkürler fikirlerinis için yapmam gerekn bişey yokmu yaa: :(((((

bigece öncesi 7kes kalktı dün gecede 5kes kalktı yoruluyorum 2 3 emip uyuyo yada memeden ayırp yatırdım diye ağlıyo gece meme verip ayağımda sallıyorum işkence gibi teşekkürler fikirlerinis için yapmam gerekn bişey yokmu yaa: :(((((

valla sanki beni tarif ediyosun ama gözüm de korktu.1,5 aylık kolik bebek sahibi bir anneyim.ben 3-4 aya kadar geçmesini umutediyordum ki yazınızı okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
benimki de 24 saat mem versem emmem demiyor.dizimde uyumuyor.kokumu aldığı an ben onun için emmek dışında bişey ifade etmiyorum.
başka bebekler annelerinin kucağında uyur,kollarında rahat rahat mıkırdanmadan dolaşır ama biz de ne gezeeeer....babamızın yada anneannemizin dizlerinde uyur,yalancı memeyi hayatta almaz beni de 24 saat boyunca yalancı meme gibi kullanır.
her sabah bu işkence yinelenir.
bunlar yüzünden bebişimin en güzel anlarının tadını çıkaramıyorum ve psikolojimde gittikçe bozulmaya başladı...
umarım siz de derdinize bir çare bulabilirsiniz...

valla sanki beni tarif ediyosun ama gözüm de korktu.1,5 aylık kolik bebek sahibi bir anneyim.ben 3-4 aya kadar geçmesini umutediyordum ki yazınızı okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
benimki de 24 saat mem versem emmem demiyor.dizimde uyumuyor.kokumu aldığı an ben onun için emmek dışında bişey ifade etmiyorum.
başka bebekler annelerinin kucağında uyur,kollarında rahat rahat mıkırdanmadan dolaşır ama biz de ne gezeeeer....babamızın yada anneannemizin dizlerinde uyur,yalancı memeyi hayatta almaz beni de 24 saat boyunca yalancı meme gibi kullanır.
her sabah bu işkence yinelenir.
bunlar yüzünden bebişimin en güzel anlarının tadını çıkaramıyorum ve psikolojimde gittikçe bozulmaya başladı...
umarım siz de derdinize bir çare bulabilirsiniz...

ah be canım aynı şeyler hep benim oğlumda şuan 5 aylık o kolik zamanlarını unutamıorumkafamçokkarıştı allah yardımcın olsun üzülme kolik kalmıo ama malesef gece uykusuzlukları devam edio ama en azından emip uyuyolar kaç kere kalkarsa kalksın(gerçi bizimki biraz fazla kalkıo ama)hoş bazen uykun kaçabilio ama en azından emip uyuo kolik zamanında bi uyanıodu 3-4 saat uyutamıoduk,ağlıodu 1,1,5 saat sonra bi daa zombi gibiydimlaelaelaelaelae ama alışıoun uykusuzluğa allah sağlık varsin gerisi hallolur bizimkide emzik almadı anne varken ne gerek vardıki,2 tane emziği vardı zaten gıg dese anne verio tabi nie alsınki:roflol: umarım sizde koliği biran önce atlatırsınız,sizde bebeğinizde birazdaha rahatlarsınız

oğlum 19 aylık ve halen geceleri 4-5 kere emmek için uyanıyo
yani canım bebeğin anladığım kadarıyla benimkinden daha küçük
bence memeden ayırma inan bebeğin için çok önemli bu
hepimiz bu devreleri yaşadık yaşıyoruz
bende senin gibi burda dert yanmıştım
çok yoruluyo, hızla kilo veriyodum . çok zor seni çok iy anlıyorum
ama sabret annelik kolaymı? emeksiz olurmu?
alışırsın zamanla vucüt buna alışıyo
sonrada tamamen düzene giricek ve hiç uyanmamaya başlıcak

yemektense benim baska bir önerim var oyun oynatsan ve gec saatte yorulup uyumasını denesen belki daha az kalkar?kolay gelsin

Back
X