birisi bana söylesin bu kadın neyin kafasını yaşıyor. .

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Iki gündür gözyaşlarım istemsiz akıyor .. kimbilir orada o insan dahi diyemeyecegim yaratigın niyetini anlayınca nasıl korktu yavrum. . Daha 20 yaşında o daha çocuk. .
Annesi babasi aklına gelmistir muhakkak .. onlara son bir kez haber veremedi.. canı çok yandı mi.. hele babaSi.. Allahım düşündükçe kötü oluyorum..
Benim canımı sıkan şu yazı. .
Özgecan bu kendine cahide sultan diyen şahıs tarafından " açık giyinmek , erkeklerin nefsini kaldirmak, tek başına dolmuşa binmek " gibi şeylerle suclanmis..... bir kadın la bir erkek yalnız kalırsa ikisinin De aklına seks gelirmiş. .
ne yani şimdi özge nin suçu açık giyinmek mi.. başörtülü olmayan kadın tecavüz u hak mi ediyor! bu kadının başka bir yazısında da çalışan kadınların kötü kadın , giyiNIP suslenip ise giden kadınların erkeklerin nefsini kaldirmak icin ugrastiklari olduğu falan yazıyorDu..
onu da eklerim.. ama beni esas üzen kendi hem cinsimizin bu sek ilde böyle bir konuda biraz da özge ye suç araması. .
Kaldı ki bazen bende açık giyiniyorum evliyim. Eşim de görüyor şimdi eşim beni et atar gibi sokağa mi atmış oluyor bu kadının zihniyetine göre ???????
Bu arandigim anlamına mi geliyor ??
yazıyı aynen kopyaliyorum

Cahide Sultan kendi zaman tüneline 12 Şubat, 00:40 tarihli bir gönderi ekledi.
12 saat · Düzenlendi ·

Özgecan'ın öldürülmesinden çıkarılması gereken çok dersler var.
Nereden bakarsanız bakın, bütün kapılar İslam'a çıkıyor.

Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:

"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."(Tirmizî )

Kızlarımıza ve oğullarımıza kendilerine haram olan kişilerle aynı ortamda yalnız bulunmamaları gerektiğini öğretelim. Amca, hala çocukları gibi yakın akraba bile olsa!
Evlatlarımıza İslami hassasiyetleri aşılayalım.

Tüm bu vahşi olaylara rağmen, hâlâ inadına mini etek ve dekolte diyen, kadınları ve kızları aç köpeklerin önüne et atar gibi atmaya çalışan, inadına kızlı-erkekli deyip aynı evde kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmasını teşvik eden, edep ve şeref yoksunu alçakların da şerrinden Allah'a sığınalım."

Son düzenleme:
Beyni calismayan insan soylemi.elime gecsede bi agiz goz dalsam.nerdeyse oh iyi olmus diyecek Allahsiz.
Yani benim anlamadigim aynı şey kendi kızının başına gelmiş olsa , kendi kızı için;
" 2 erkekle minibüste neden yalnız kaldın , etek neden giydin kızım sende tecavüz etmeleri icin zemin hazirlamissin" mi diyecek ?
bende mini etek giydim yeri gelince de giyiyor um evliyim ama vallahi.bana tecavüz etsinler diye giymiyorum yani..
Peki 9 yaşındaki. Mert e de tecavüz edildi.bu ülkede 70.yaşındaki fatma teyze ye de.. Bunların suçu ne cahide hanim a göre ? Merak ediyorum. Açık mi giyinmisler gunahkarlar? ??
peki 18 aylık kiz bebegine tecavüz edildi canavarlar tarafından belki hatirlarsiniz...
o 18 aylık meleğin suçu neydi ??? Belki de bacakları görünüyordu belkide altındaki bezi görünüyordu tahrik etti demi erkekleri!......

Namus sadece kadınlara yok dinimizde sadece kadınlara yönelik birşey var mı? Her ayetin başı ey insanlar diye başlar. Kadın namusunu zaten düşünür ben başörtülüyüm en yakın arkadaşlarım açıktır. Kimse kimseden öğrenmiyor namusu.Bunu hep söylüyorum namus sadece kadınlara olsaydı Hz. Yusuf'un koruduğu ne idi?Böyle bir acının üstüne oh olsun kendi etmiş kendi bulmuş gibi düşünen zihniyetleri Allah ıslah etsin

bir de kendi sapkınlığına islam demeleri yok mu. sanki islam bir tek kadın için var. o kız gelip kucağına otursa yine yapmaması lazım. hele burdaki olayda kız sadece evine gitmek istiyor sadece. böyle hastalıklı beyinlerin yazılarını okudukça üzülüyorum ve ilerde çocuğum olursa çok korkacağım. bu kadının yetiştirdiği çocukla aynı ortamlarda olurlarsa diye endişeleniyorum.

Hayır bazen diyorum ki insan nasıl bu kadar özürlü olabilir? Nasıl bu kadar zeka yoksunu olabilir diye. Ama yok yani bazen saatlerce düşünüyorum. Cevabı hala bulamadım. Zeka yoksunu olana ödül falan mı veriliyor da bunlar salağa yatıyorlar.

Islamiyeti o kucucuk beyninle n calidiyor gerizekali zahide. O kiz eger o cocugun sevgilisi falan olsaydi oda oyle tiplere bulasmasaymis kendi hatasida var derdim ama bu kiz okadar masum o kadar gunahsiz ki aslinda butun kadinlarin igne ipligiyle yasadigini gosterdi herkesr

Bizim dinimize gore o cahidede gunah isliyor ?!? Arap erkeklerinin kendi egosunu tatmin etmek icin kafadan uydurdugu korkutmaya yonelik baskilarin gunumuze katmerlenerek geldigini dusunuyorum. O devirde hayat baskaydi simdi baska. Biraz gelistirmek lazim bazi seyleride. Bizim dinimiz peygamber efendimizin yasadigi donemdeki o hosgoru,saygi-sevgi diniydi ve bende uygulamada bozulduguna inanlardanim. Acip kitabi okuyup adam gibi anlamaktansa, sagda solda sohbetlerde kulak dolma bilgileri birilerinin kendini bir halt sanarak yalan yanlis anlatmasiyla ve dahada kotusu yine cahil cahil kendince yorumlamasiyla ogreniyor bu kadin gibiler. Birde ortuyu taktilarmi Alllaaaaah onlardan iffetlisi edeplisi yok. Geciceksiniz bu isleri cahide sultan. Kendine soracaksin kucucuk kizin, olunun, bir melegin arkasindan bu sekilde saygisizca giybet ederken nerede senin muslumanligin?

bu cahide sultan ve onunla aynı fikre sahip İMANSIZLARın beyni her zaman sekse çalışır
kendilerinin her zaman bu konuda bir gedikleri vardir,akillarini namusa takmislardir
çünkü iç dünyalarinda en ahlaksız fantaziler vardir
kısacası bunun gibiler verecek kapi arar ama alan bulamaz
sonra da namustan ahkam keser serefsizler
Allah hepsini de kendi canlariyla terbiye etsin

Şu kadını gereğinden çok ciddiye alıyorsunuz. Sıradan biri işte, amacı da sizi-bizi tahrik etmek.

bu cahide sultan ve onunla aynı fikre sahip İMANSIZLARın beyni her zaman sekse çalışır
kendilerinin her zaman bu konuda bir gedikleri vardir,akillarini namusa takmislardir
çünkü iç dünyalarinda en ahlaksız fantaziler vardir
kısacası bunun gibiler verecek kapi arar ama alan bulamaz
sonra da namustan ahkam keser serefsizler
Allah hepsini de kendi canlariyla terbiye etsin

İslamiyeti her defasında niye bu işlerin içine karıştırırlar bilmem, madem islamiyet ille de islamiyetse, tecavüz eden de bir müslüman niye bu gözardı ediliyor, niçin yüklenilen taraf o değil de masum bir yavru.

Ama tayt giymiş diyen bir beyin yoksunu vardı yorumların birinde, tayt da giyer, etek de giyer sanane, uçkuruna hakim olamayan, ağızlarından salya akarak dolaşan bir sürü adam olamamış insan var bu ülkede, ister çarşaf giy ister entari ister çatalın gözüksün ister gözükmesin, niyeti kötü olan bunlara aldırış etmiyor anlasın artık bunu, bu zihniyet!!!

En son sahit oldugum.cinsel istismar dosyasinda sanik ogretmen di, ailesi de kendisi de cok dindardi, kucucukte bir kizi vardi ama 10 tane ogrencisini taciz etmişti...

Bunun dinle alakasi yok,,, Bir insan surekli karsi cins hakkinda haram haram diye yasiyorsa, bir takim duygularını bastiriyorsa kacinilmaz son bu olaylar.. Insanlari sevmeyi ogrenin sağlıkli iliskiler kurun... Ayrica buyuk de konusmayin... Oz babasının,abisinin,amcasının tacizine tecavüzüne ugrayan bir suru insan var... Kadinlara suc bulmayi da size erkek egemen düşünce aşılıyor farkinda degilsiniz...

Beyinleri yozlaşmış böyle insanların.Gündeme gelmek içinde başka konuları bulsunlar 20 yaşındaki masum bir kızı değil.Ne yani kapalı kadınlar tacize ğramıyor mu bu kadın başka bir ruh aleminde yaşıyor bence.

X