- 20 Mart 2008
- 5.961
- 8.517
- 723
- Konu Sahibi derdimvarrr
1 ay sonra mı7 ay sonra ben evlendim ama o ayrıldıktan 1 ay sonra nişanlandı ve 2 ay içerisinde de evlendi benim bütün umudumu hayatımı hayallerimi aldı gitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sonra mı7 ay sonra ben evlendim ama o ayrıldıktan 1 ay sonra nişanlandı ve 2 ay içerisinde de evlendi benim bütün umudumu hayatımı hayallerimi aldı gitti![]()
1 yıl boyunca sevgiliydik ama varya çok seviyordum ben ailemden gizli onunla konuşuyordm onunla sevgili oldum ailemin haberi olmadan ailem öğrendi bir süre sonra bana kızdı bir sürü şey yaşadım benimle ilk konuştuğu günden beri hep ben seni isteyecem isteyecem diyordu birgün annem haber gönderdi gelin dedi geldiler ama ben nasıl mutluyum nasıl gülüyorum tamam dedik ertesi günü söz kesecektik abime mesaj atıp ben kardeşini istemiyorum demiş o gün dünya başıma yıkıldı ömrümden ömür gitti çok sevdiğim birinin bana böyle yapması çok koydu sonrasında kendimi iyileştirmeye başladım ta ki onun nişan fotoğrafınızı görene kadar bir kere daha öldüm 2 ay sonrasında da evlendiğini duydum artık tamamen ümidimi kestim kendime bakmaya gayret ettim bende 2 ay önce evlendim 2 aydır evliyim eşim beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklımda o var malesef1 ay sonra mıya bu gece aşırı hassasım başka bir konuda eski ilişkimden bahsettim her şey gözümün önüne geldi zaten. Çok mu uzun süre cikmistiniz bir de neden ayrıldınız o mu bitirdi? Kadınları üzen bütün erkekler beter olsun ya
Slm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Slm arkadaşlar, merak ettiğim veya böyle bişey yaşayan biri varsa bi fikir almak istedim. Kısacası mecburen anlaştığım halde boşanıyorum, tabi en sonda anlaşamamazlık oldu ama orası uzun. Neyse birisini gerçekten unutabiliyor mu insan. Yani gün gelicek aklıma bile gelmicek mi? Onlar bana o kadar eziyet ettiler ki mutlu olabilecek lerini düşündükce kafayı yiyiyorum. Ne yapmalıyım unutmak için
Oha yok artik bu nasil bir insan. Onun ailesi buna uzun verikkeri için utanmaları lazım. Zaten ailesi bişey demiştir kesin. Geçmiş oldun canım1 yıl boyunca sevgiliydik ama varya çok seviyordum ben ailemden gizli onunla konuşuyordm onunla sevgili oldum ailemin haberi olmadan ailem öğrendi bir süre sonra bana kızdı bir sürü şey yaşadım benimle ilk konuştuğu günden beri hep ben seni isteyecem isteyecem diyordu birgün annem haber gönderdi gelin dedi geldiler ama ben nasıl mutluyum nasıl gülüyorum tamam dedik ertesi günü söz kesecektik abime mesaj atıp ben kardeşini istemiyorum demiş o gün dünya başıma yıkıldı ömrümden ömür gitti çok sevdiğim birinin bana böyle yapması çok koydu sonrasında kendimi iyileştirmeye başladım ta ki onun nişan fotoğrafınızı görene kadar bir kere daha öldüm 2 ay sonrasında da evlendiğini duydum artık tamamen ümidimi kestim kendime bakmaya gayret ettim bende 2 ay önce evlendim 2 aydır evliyim eşim beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklımda o var malesef![]()
Ailesi hicbisey dememiş güle oynaya da kızı isteyip düğün yapmışlarOha yok artik bu nasil bir insan. Onun ailesi buna uzun verikkeri için utanmaları lazım. Zaten ailesi bişey demiştir kesin. Geçmiş oldun canım ☺![]()
Allahim ne insanlar var zanettmem mutlu olamazlar, yani birisinin gururunla oynayip, kandirip, ahını aldıktan sonra zorAilesi hicbisey dememiş güle oynaya da kızı isteyip düğün yapmışlar![]()
Öyle de mutlu ki öyle de Güzel yaşıyor kiAllahim ne insanlar var zanettmem mutlu olamazlar, yani birisinin gururunla oynayip, kandirip, ahını aldıktan sonra zor