birisi size laf soksa yada kalbinizi kirsa nasil davranırsiniz

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
mesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz

Cevabini verirseniz takmazsiniz. Bir kaç gun once eşimin akrabalarindan biri durduk yere bana laf soktu mesela direkt soylemek istedigimi soyledim. İçim sogudu, lafi yiyince de geldi bir sey olmamis gibi sevecen davranmaya calisti o kişi. Küsseydi de umurumda olmazdi. Miyminti miyminti "ben saygimi bozmim" yapip her şeye susarsiniz milletin stress topu olursunuz. Kimse "ayy X cok saygili kirmayayim" demiyor malesef

cok cok haklisiniz

Konuşamazlar.

Eskiden olsa cevap verir hatta pisman ederdim. Ama diyor ya kotü söz isittinmi cevap verme cunku o kotu sözün sahibinde daha nice asagilik sözler vardir diye ondan sebep bıraktim.Sizde bosuna yormayin kendinizi kafaya takicaksaniz ve cevap verme gucunuz varsa verin yoksa eger bosverin hani kaale almiyorum tarzinda hareket edin.En temizide bu bk. muamelesi yapmak

Bir daha o insanla muhattap dahi olmuyorum. Selam vermiyorum selamını almıyorum sosyal medyamda varsa siliyorum eğer ortak mecburi görüşmemiz gereken biriyse selam deyip geçiyorum hiçbir muhabbete girişmiyorum zaten anlıyorlar bir daha yapma cesaretini gösteremiyorlar ciddi duvarlar örerim

Eltimi vampir gibi ısırırdım. Bazen hak ediyorlar.

Malalsef umursuyorum hatta daha dün kayınvalidenin dediği düşünüyor sinir oluyorum keşke şunu deseydim o an ay o niye karşıtı deyip duruyorum . Ne zaman aşarım bilmiyorum bu saçmalığı

o anki duruma bagli . anlamissam anladiktan sonra is isten gecmise soguk davranirim yada gorusmem

ama şu an mesela atiyorum bayramda veya bir yerde bana laf soktu ..birak bende laf sokmayi en pis cirkeflige baglarim

benim asamalarim vardir karsilik vermede basit seyleri takmam umursamam .

zaman gecer ayni seyler yasanirsa ayak cekerim

baktim vazgecmiyor oyle bi bozarim ki pisman olur karsidaki

ama cok sabirli bir insanimdir genelde

Aynı şekilde anne babamın da eşime saygısızlık yapmasına müsaade etmem. Kaynana, görümce sevmese de saygı duymak zorundalar. Öyle laf sokmaymış, ergen tavırlar sergilemekmiş... pişman ederim gerçekten.

Ben de eskiden olsa bu cevabı verirdim( sağlam mesafe ve sinir koyarım) ama hayat öyle civa gibi tiplerle karşılaştım ki. Bazı tiplerde tek çözüm görmemek.

Cevap vermeyince ezik zannediyorlar
Bazen fazla ince düşünmek aman saygımı bozmayayım halleri, sizi sessiz kalan kendini savunamayan insan gibi gösteriyor.
Eğer laf sokulacak biriyse elbette altta kalmayın ima yada nasıl olursa cevabını verin
Eğer laftan anlamayan biriyse direkt irtibat kesmek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…