birisi size laf soksa yada kalbinizi kirsa nasil davranırsiniz

Zaten hep biz yanlış anlıyoruz hemen tepkiyi yiyince böyle diyorlar
Aynen öyle. Görümcem daha yeni gecenlerde eşimin yaptığı mesailerin cetelesini tutmuş bana laf sokuyor sende hiç bişey anlatmıyorsun ya ne kadar alacak maaş falan dedi hadi yaaa yemedin icmedin onumu hesapladin senin kocan ne kadar alacak maaş geçen bize yalan söylemişsiniz gazeteye çıktı fabrikaniz işçilerin maaşlarını aciklamislar bizden çok agliyordun valla ne cakalsiniz dedim suratı pancar gibi oldu önceden olsa bu bizim maasimizi neden merak edip didkliyo bide laf sokuyor diye dert edinirdim smdi lafı yapıştırıp geçiyorum

Kişiye ve konuya göre tepki gösteririm, kavgada edebilirim, karsımdakini umursamaya da bilirim.

Ben cevap vermem ve takmam böyle şeyleri. Gerçi kümse bana laf söylemeye de cesaret edemedi bugüne kadar o da ayrı mesele

Bı noktadan sonra umursamam. Bende takintiliyim o yüzden mesafeli davranıyorum. Canımı sıkan bı durum olursa gözlemliyorum kısa ve öz bişey söyleyip kenara çekiliyorum onlar düşünsün nasıl yaklasacaklarini.. kavga da edilebilir ama bu gerginlikler kendi ev huzurunu bozacağı için riskli yani. Sonuçta eşinin yakın akrabaları ne kadar küs kalınabilir ki..

Elti görümce VS. Laf sokuyorsa seni ellerinin altına almaya istedikleri gibi yönetmek istedikleri için yapıyorlar. Kendinize göre yeterince ilgi gösteriyorsaniz içiniz rahat olsun.yasamis biri olarak şöyle yaptım.
Laf sokan insanlarla yıllarca sadece nasılsın iyi msn takildim. Asla ortada komik bisey yoksa iyi olarak irtibat kurayım diye gülmedim.sadec selamlaşma. Çünkü saygı gerekiyor Laf sokan insan seni basit görür ondan sokar.
Ama bu mesafe nin yanında kayinvalid3mle ilgilendim iyi geçindim. İsteklerini haber vermesini istedim insanın bazen haberi olmuyor Laf sokmaya gerek yok. Görümce elti uzak olsun

Laf sokulduğunda vermem gereken cevap aklıma gelirse cevap veririm. Ama genelde gelmez Evde off ben neden bunu demedim diye düşünürüm. Biraz takar sonra umursamam

Genelde agzima her geleni soyledigim icin insanlar pek ugrasmak istemez. Laf sokanla da sonuna kadar ugrasirim altta kalmam

Önceleri susardim sonra onlar laf sokunca bende cevap vermeye başladım, şimdi onlardan önce ben lafı sokuyorum onlar agzini açamıyor. Saygıdan edepten susunca onlar daha fazlasını yapıyor çünkü. Ben düşünüp uzulecegime biraz da onlar düşünsün

Ay ağzına sağlık ben rahatladım

Çok takıntılısin kendinde söylüyorsun...ya şunlar için hayati kendine zindan etmeye gerek varmı... surda yaşayacağımız kaç gün aman salla gitsin he he der arkamı döner otururum

Hayatımda o kadar çok ki böyle insan en sevdiğim bile olsa canımı acıtan alır cevabını oturur yerine haddini bilir gereksiz konuşmam hiç bir zaman....

Cevabını verip susturun bir kac sefer. eğer devam ederse bu onun arsızlığını gösterir, ne yanlarına gidin ne muhatap olun

NERDE NASIL VE NE SÖYLEDİĞİNE GÖRE DEĞİŞİR, TAVRIM :)

Ben de ona en alâsından laf sokarım sonra tatlı tatlı çayımı kahvemi içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…