Aynen öyle. Görümcem daha yeni gecenlerde eşimin yaptığı mesailerin cetelesini tutmuş bana laf sokuyor sende hiç bişey anlatmıyorsun ya ne kadar alacak maaş falan dedi hadi yaaa yemedin icmedin onumu hesapladin senin kocan ne kadar alacak maaş geçen bize yalan söylemişsiniz gazeteye çıktı fabrikaniz işçilerin maaşlarını aciklamislar bizden çok agliyordun valla ne cakalsiniz dedim suratı pancar gibi olduZaten hep biz yanlış anlıyoruzhemen tepkiyi yiyince böyle diyorlar
Kişiye ve konuya göre tepki gösteririm, kavgada edebilirim, karsımdakini umursamaya da bilirim.mesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
Bı noktadan sonra umursamam. Bende takintiliyim o yüzden mesafeli davranıyorum. Canımı sıkan bı durum olursa gözlemliyorum kısa ve öz bişey söyleyip kenara çekiliyorum onlar düşünsün nasıl yaklasacaklarini.. kavga da edilebilir ama bu gerginlikler kendi ev huzurunu bozacağı için riskli yani. Sonuçta eşinin yakın akrabaları ne kadar küs kalınabilir ki..mesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
Genelde agzima her geleni soyledigim icin insanlar pek ugrasmak istemez. Laf sokanla da sonuna kadar ugrasirim altta kalmammesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
Önceleri susardim sonra onlar laf sokunca bende cevap vermeye başladım, şimdi onlardan önce ben lafı sokuyorum onlar agzini açamıyor. Saygıdan edepten susunca onlar daha fazlasını yapıyor çünkü. Ben düşünüp uzulecegime biraz da onlar düşünsünmesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
Ay ağzına sağlık ben rahatladımAynen öyle. Görümcem daha yeni gecenlerde eşimin yaptığı mesailerin cetelesini tutmuş bana laf sokuyor sende hiç bişey anlatmıyorsun ya ne kadar alacak maaş falan dedi hadi yaaa yemedin icmedin onumu hesapladin senin kocan ne kadar alacak maaş geçen bize yalan söylemişsiniz gazeteye çıktı fabrikaniz işçilerin maaşlarını aciklamislar bizden çok agliyordun valla ne cakalsiniz dedim suratı pancar gibi olduönceden olsa bu bizim maasimizi neden merak edip didkliyo bide laf sokuyor diye dert edinirdim smdi lafı yapıştırıp geçiyorum
Çok takıntılısin kendinde söylüyorsun...ya şunlar için hayati kendine zindan etmeye gerek varmı... surda yaşayacağımız kaç gün aman salla gitsin he he der arkamı döner otururummesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
Cevabını verip susturun bir kac sefer. eğer devam ederse bu onun arsızlığını gösterir, ne yanlarına gidin ne muhatap olunmesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
Estağfurullah arkadaşım deme öyle.Eskiden ağlardım şimdi ben ağlatacak seviyeye getiriyorum eskidendi o salak günlerim
NERDE NASIL VE NE SÖYLEDİĞİNE GÖRE DEĞİŞİR, TAVRIM :)mesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
aynen haklisin canim ama yapımı degistirebilsem bi ahÇok takıntılısin kendinde söylüyorsun...ya şunlar için hayati kendine zindan etmeye gerek varmı... surda yaşayacağımız kaç gün aman salla gitsin he he der arkamı döner otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?