- 22 Mayıs 2022
- 491
- 1.175
- 33
2-3 yaş var aramızda malesefYaşı küçük dediğiniz 1 yaş. Akrabasının yanında rahatlıkla alkol içiyor utanmıyor sizinle konuşmaktan mı utanıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 yaş var aramızda malesefYaşı küçük dediğiniz 1 yaş. Akrabasının yanında rahatlıkla alkol içiyor utanmıyor sizinle konuşmaktan mı utanıcak
Düzeltmek istiyorum, erkek çıkmayan üye ve hesabını doğrulatmış bir üye.Dadaloğlu geçenlerde konusunda sonradan erkek çıkan üye değil mi![]()
Ya eski konusu da erkek bulamıyorum tinderda yok siz nerden buluyorsunuz.
Bu Dadaloğlu kendine kız bulacak mecra arıyor ve kendini çok yakışıklı sanıyor sanırım![]()
Yüzdür yazıyorum konu sahibesi troll bir erkek, abuk subuk hikayeler atıyor ortaya. Alk*l nedir yahu![]()
Dadaloğlu geçenlerde konusunda sonradan erkek çıkan üye değil mi![]()
Chris yanında halt etmiş öyle diyim. Hem de daha gizemli, sessiz ve delici bakışlı olanından...Thor mu hehe yok Hulk. Chris Hemsworth olmak o kadar kolay mı ya?![]()
Chris yanında halt etmiş öyle diyim. Hem de daha gizemli, sessiz ve delici bakışlı olanından...
Hah iyi o zaman geçen bi konuda yaptığım yoruma beğen koymuştu acaba dedimHayır. Yönetim teyit edip özür dilemişti üyeden. İlgili mesajlar Erkek bulamıyorum sayfasında yer alıyor.
Aslında çok ortak noktamız da var, beğenilerimiz vs ama kalabalıkta çok ayrıntılı tanıma fırsatım olmadı.Birinden hoşlandınız ama tipi dışında tek bir tane övebileceğiniz bir nokta yok. Bence biraz akışına bakılın çok takılmayın
Mahelle baskısı mi uyguladım??? Konu güncellemesinden haberim yok aklımda kalan en son durumu sordum. Aman aman kanıniz kaynasın taşmasın nazarr koydumDüzeltmek istiyorum, erkek çıkmayan üye ve hesabını doğrulatmış bir üye.
Evet hayat enerjim yüksek olabilir ama kanım kaynıyo diye bana mahalle baskısı uygulamayalım lütfen.![]()
Sinsidir kız o ondan öyle bakıyodur.
Benden hoşlanmamasını bile kabul ederim ama fişşşek gibi olduğunu reddemem. Biraz şeytan tüyü olsa tv'de izlerdiniz öyle bi şey yani.Ya bi de yakışıklı ve çekingen ikisilini ben hiç görmedim. Yakışıklı erkekler otomatik özgüvenli olurlar hiç öyle çekingen olmazlar.
İki ihtimal var ya adam abartı yakışıklı değil yada sizden hoşlanmadı. Sizden hoşlanmamıştır siz çekinme olarak anlamışsınızdır yada adam ortalama tip siz yakışıklı sandınız. Her sarışın da Kıvanç olmuyor yani mesela fıs fıs İsmail de sarışın renkli gözlü![]()
Erkek arıyorum konundan sonra bu yazdıklarını okuyunca, düz duvara tırmanıyor hissi uyandırdın.Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
hiç sevmem kenafir gözlüleri...Chris yanında halt etmiş öyle diyim. Hem de daha gizemli, sessiz ve delici bakışlı olanından...
Bunu buraya ciddiyetle mi yazdınızGöz rengimin doğal olup olmadığıyla ilgili ve minyon çıtı pıtı olmamla ilgili bi şaka yaptı. Bence gözlerimin ne kadar etkileyici olduğunu kastetmiş ve o dev cüssesiyle, seninle çok uyumlu olabiliriz mesajı vermek istemiş olabilir.
Düzeltmek istiyorum, erkek çıkmayan üye ve hesabını doğrulatmış bir üye.
Evet hayat enerjim yüksek olabilir ama kanım kaynıyo diye bana mahalle baskısı uygulamayalım lütfen.![]()
Sakin ol şampiyon:))Yani şöyle anlatayım behlülmüş, thormuş falan yanında halt etmiş, adeta keşfedilmemiş bi cevher, adeta bi ilah sanki, tok sesi, vücudu, sırıtışı, saçlarını omuzlarına salıp sonra o bodyci kollarıyla at kuyruğu yapması falan... şiir yazmak falan istiyorum
Sözde Kazen onayladı. Bence onu da kandırdı.Yüzdür yazıyorum konu sahibesi troll bir erkek, abuk subuk hikayeler atıyor ortaya. Alk*l nedir yahu![]()
Ya süper yürüme şekli gidip florte yazmalı ahahaFakeligi mi kalmış..
Erkek timsahla karşılaşsa neredeyse şiir yazacak konu sahibi..
"Ne güzel dislerin var ,ah beni bir isirsan"
Şeklinde![]()
Arada onun akrabası benim arkadaşım olmasa, rezil olma ihtimali olmasa ben bu işi çözmüştüm ama elim kolum bağlandı. Bi de ortamda benden hoşlandığından şüphe ettiğim başka bi şahıs daha vardı. O araya taş koyar diye çekindim.Valla oracıkta gözlerinle yemişsin bu Thor misali çocuğu bence durma mesaj at ye gitsin dshdgdfgdg
Bi üye konuma, sarhoşken yaptıklarımız da gerçek hislerimizin bi yansıması yazmıştı. Bence de aslında superego engeline takılmış da olabilirim.Bunu buraya ciddiyetle mi yazdınızsiz kafaya koymuşsunuz bence. Adam hic pas vermezken roman yazdınız. Demek sosyal medyadan eklese gelinlik giyip kapısına dayanırsınız.
Etkilenseydi size ulaşırdı. Erkekler basit varlıklardır . sizin gibi a noktasından z noktasına anlamsız yollar kullanarak ulaşamazlar. Beğenirseler belli ederler.