bırısıne cok kızdım............

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
kendısının yokluğundan haber alamadığım ıcın genelde watsaptan ıletısım kurduğum bırı bırden baktım hesabımda grounmuyor ne oldu dıye sordum msj attım cvp vermedı sonra sabah cvp ver lütfen dedım en sonunda cvp verdı nette sorun varmış watsapı kaldırmış acaba benı engelledımı dedım başka arkadasın listeden baktım yok o dırek hesap sılmıs kaldırsa watsapta oluyor.

aksam oldumu dedım gene cvp vermedi bugun yazdım benden skldınmı cvp vermıyosun dedım... ben neyle uğraşırken senın derdın ne dedı bana oysa cvp vermek cokmu zor hakketten sıkıldım dedı... bende kusura bakma dedım bıdahada bıse yazmadım .

sen bu insanla dışarıda görüşüyor musun? yani sanal bir ilişki var gibi geldi bana. ama başka arkadaşında da varsa numarası reel hayattan biri olsa gerek. ama tek yazarak konuşuyorsanız eğer devam ettirmek istemiyor gibi geldi bana. bu insan evli mi bekar mı? bunları biliyor musun?

hayır reeldede gorustugum bırı eskı sevgılım bır gun onceseınde beraber tiyatroya gıtmıstık pzt ınternetınde sorun cıktı ben benı svsakladıgını düşünüyorum

Neden boyle konularda bu kadar israrci olunuyor anlamiyorum.
Adam belli ki sizinle iletisim kurmak istemiyor.
Her halinden belli.
Sizinle kontakt halinde olmak isteyen adam zaten siz sormadan size soyle soyle bir sorun var diye yazar.
İlla kendinize saygisizlik yapilana kadar zorlamayin bence

hayır reeldede gorustugum bırı eskı sevgılım bır gun onceseınde beraber tiyatroya gıtmıstık pzt ınternetınde sorun cıktı ben benı svsakladıgını düşünüyorum

açıkcası argo dahi olsa ben de öyle düşünüyorum. zamana bırak bakalım neler olacak.
çok mu önemli bu insan senin için? neden ayrıldınız? ne kadar geçti üstüne ayrılığın? yeniden şans verme çalışmaları mı yapıyordunuz?

Eski sevgilini bile bu kadar boguyorsun yani. Kusura bakma da arkadasim niye bu kadar usteledin adam basindan savmaya calismis iste hayatindaki yeri cok mu onemli? Bu kadar merak edip mesaj atip bir de baska arkadaslarindn arastrma yapmışsın. Sen bu adami geri istiyorsun ya da surekli ilgi bekliyorsun herhalde?

Çok çocukça..
Ve bir kere cevap vermiyosa, bi daha niye üsteliyosun ki
Ha bi mesaj eksik ha bi fazla
Onun mesajı olmazsa yaşayamaz mısın

Sonra da sevgilim niye şımardı diyolar

Çok çocukça..
Ve bir kere cevap vermiyosa, bi daha niye üsteliyosun ki
Ha bi mesaj eksik ha bi fazla
Onun mesajı olmazsa yaşayamaz mısın

Sonra da sevgilim niye şımardı diyolar

açıkcası argo dahi olsa ben de öyle düşünüyorum. zamana bırak bakalım neler olacak.
çok mu önemli bu insan senin için? neden ayrıldınız? ne kadar geçti üstüne ayrılığın? yeniden şans verme çalışmaları mı yapıyordunuz?

genelde ben ıstıyordum o gerı cekılıyordu zama bırakalım ben yanlızlıga alışmış bırıyım senı üzmek ıstemıyorum vs vs bu davranıslarınıda ona bağlıyorum zaten benı ıstemıyor zamana bırakacak sabrım yok bunu kazanmalıyım başka ısle bıle ugrassam aklımdan çıkmıyor hırsımı almak duusncemı yazmak ıstıyorum

evet kendıme cok kızıyorum napıyorum ben dıyorum tamam dıyorum bıdaha yazmıyacagım o benı sıtese zaten ulaşır dıyorum aklıma bısey gelıo meraktan çatlıyorum sabırsızlığım benı mahfedıyor.. kuculuyorum bılıyorum ve en vahımı bılıpte yapmak

bir erkeğin ağzından bunlar çıkıyorsa çok üzgünüm ama o erkekten hayır gelmez. bunlar düpedüz uydurmasyon ve karşındakine kibarca uzatmayalım demek. sendeki de belki aşk değil kaybetmeyi/ rededilmeyi kabullenmeme duygusu.
bunları diyen bir erkek için zaman harcayacağına belki seni daha çok mutlu edecek birini göremiyorsun. ilişki tek taraflı zorlamayla olmaz..önüne bakmanı tavsiye ederim.

kabullenmeyı bı basarabılsem kendımı bı yazmaktan alıkoyabilsem hep aklımda hep nıye yazmyor nıye dıye sankı kımse karsıma çıkmayacak gıbı geliyor

kabullenmeyı bı basarabılsem kendımı bı yazmaktan alıkoyabilsem hep aklımda hep nıye yazmyor nıye dıye sankı kımse karsıma çıkmayacak gıbı geliyor
aslında korkuyorsun yalnız kalmaktan. ama bu insandan fayda yok sana ve yaş olarak da bence bu tür bekleme için gereksiz zaman kaybı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…