• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bırısıne cok kızdım............

35 tehlikeli bir yaş erkeklerde. 35 e kadar evlendi evlendi sonrasında zorlaşıyor çok seçici oluyorlar. hatta çekilmez bile oluyorlar desem abartmam

kendısının basından bır evlılık gecmıs zaten............

bırısı bana ne yapmam gerektıgını kafama vura vura yazabılırmı?????

Erkeklerin üstüne bu kadar düşmeyin.
Mesaj attın baktın cevap gelmiyor neden hala üsteliyorsun ki?
Sonra bir tarafları kalkıyor bu erkeklerin, oturup ağlayan kızlar oluyor.
Kaçan kovalanır demişler bu çok doğru kovalamayı bırakıp acızıkta koşmayı denesen?

seni elinin altında görüyo belli her haltı yemiş artık hiçbişeye heycanı isteği kalmamış evlense neolcak öyleleri için bi saatlik işini gören biri olsun yeter kusura bakmayın birazkaba oldu ama

Sil gitsin
Varmış yokmuş çok mu önemli

Birşey derse de
Sıkılmıştın madem benden, görüşmemize gerek yok dersin

35 yaşında adam mı bi de böyle davranan
Ben maksimum 20 sanmıştım
İstemiyosa da açıkça der insan
Ondan ne köy olur ne kasaba
Boşa kürek çekme, önüne bak bence

Başından bir evlilik geçmiş olması da yormuş olabilir onu. Bütün şartlar nötr bile olsa geçiştirici cümleler kuruyor, bu durumda uzaklaşman lazım. Zaten daha çok sen üsteliyormuşsun, zorla olmaz ya da hadi belki olursa diye çıkılmaz yola. Bir de neden bekleyesin ki onun paşa keyfini. Arama sorma, istiyorsa o arar zaten seni. Eşinden ayrılalı çok olmadıysa zaten gel git sendromlarını yoğun yaşadığı bir dönemdir.

Sil gitsin
Varmış yokmuş çok mu önemli

Birşey derse de
Sıkılmıştın madem benden, görüşmemize gerek yok dersin

35 yaşında adam mı bi de böyle davranan
Ben maksimum 20 sanmıştım
İstemiyosa da açıkça der insan
Ondan ne köy olur ne kasaba
Boşa kürek çekme, önüne bak bence[/QUOTE

benı arıyacagını sanmıyorum benı ayrılısımızdada sessız sedadasız bısey demden terketmıstı kızacaksınz bu adamdan daha ne bekliyorsun dıye acaba dedım acaba bıdaha yapmazmı

Başından bir evlilik geçmiş olması da yormuş olabilir onu. Bütün şartlar nötr bile olsa geçiştirici cümleler kuruyor, bu durumda uzaklaşman lazım. Zaten daha çok sen üsteliyormuşsun, zorla olmaz ya da hadi belki olursa diye çıkılmaz yola. Bir de neden bekleyesin ki onun paşa keyfini. Arama sorma, istiyorsa o arar zaten seni. Eşinden ayrılalı çok olmadıysa zaten gel git sendromlarını yoğun yaşadığı bir dönemdir.

o pek aramaz zatende ben bu durumdan nasıl kurtulcam bılmıyorum onun umrunda degılım

benı arıyacagını sanmıyorum benı ayrılısımızdada sessız sedadasız bısey demden terketmıstı kızacaksınz bu adamdan daha ne bekliyorsun dıye acaba dedım acaba bıdaha yapmazmı

Demek ki hala aynı tas aynı hamam
Bunu da gördüğüne göre
Başka acaban kalmadı

Kendine temiz bi sayfa aç
Dönse de dönmese de umursama onu
Dünyadaki tek erkek değil, vurdum duymaz seviyosan da öylesi de bol zaten

cevap atmayan adama ısrar etmek biz bayanları sadece küçük düşürür. üsteleme konu sahibi. ne gurursuzmuş yapıştı yakama demesin. hem ne demişler "ilk mesaja cevap gelmezse ikinciyi atmayın":51:

kendısının yokluğundan haber alamadığım ıcın genelde watsaptan ıletısım kurduğum bırı bırden baktım hesabımda grounmuyor ne oldu dıye sordum msj attım cvp vermedı sonra sabah cvp ver lütfen dedım en sonunda cvp verdı nette sorun varmış watsapı kaldırmış acaba benı engelledımı dedım başka arkadasın listeden baktım yok o dırek hesap sılmıs kaldırsa watsapta oluyor.

aksam oldumu dedım gene cvp vermedi bugun yazdım benden skldınmı cvp vermıyosun dedım... ben neyle uğraşırken senın derdın ne dedı bana oysa cvp vermek cokmu zor hakketten sıkıldım dedı... bende kusura bakma dedım bıdahada bıse yazmadım .

gereksiz yere bir erkeğin bi tarafını bu kadar kaldırma.. Cevap yazmıyorsa neden üzerine gidip kendini küçültüyorsun ki? Buna değer mi?

gereksiz yere bir erkeğin bi tarafını bu kadar kaldırma.. Cevap yazmıyorsa neden üzerine gidip kendini küçültüyorsun ki? Buna değer mi?

değmez haklısınız yasayınca zor geliyor ıste cok zor yoksa bılıyorum ıdrakındayım ama kendımı tutamıyorum benımde sevgıım esım olsun ıstıyorum

Back
X