Birisine yardımcı olmak istiyorum ama nasıl ?

by2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
260
113
53
33
Türkiye
Hanımlar iyi akşamlar,

2 yıldır hayalini kurduğum mesleği çok şükür kazandım. Şu an güvenlik soruşturmam devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa inşallah 1-2 aya başlayacağım.

Bu benim hayallerimdeki meslekti. O yüzden birine yardımcı olmak istiyorum. Böyle şeylerin usulü nasıldır pek bilmiyorum. Bugün güvenilir bir arkadaşımla konuştuk. Okulundan birisinin annesine kanser teşhisi konduğu için maddi sıkıntıdaymış ve okul harcını ödeyemiyormuş. İmkanın varsa yardımcı olur musun dedi tabi dedim. Sizce öğrenciye yardımcı olsam olur mu? En azından yardımım birine katkı sağlayacak onu biliyorum. Bir de ne kadar bir miktar destek olmak lazım bi yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim.

Çevrenizde şehir dışında okuyan öğrenciler var mı?
En büyük yardımı onlara yaparsınız.
Ya da çocuk esirgeme kurumlarına kıyafet,kitap vesaire alıp bağışlayabilirsiniz.

mesela 100 lira göndersem az mı olur çok mu olur? Yani bir işe yarasın istiyorum madem yardımcı olmak niyetindeyim o yüzden sordum.
Herkes içinden geldiği kadar yardımcı olur bunun bir standarti olmaz ki. Ama kanser hastası birine 100 lira çok az gibi. Bildiğim kadarıyla bu hastaların ilaçları çok pahalı.

lösev olur bir öğrenci olur ne olursa olsun para iyi bir sebebe hizmet etsin miktarı size kalmış
hayır adı altında toplanan paralar çoğu zaman amacına ulaşmıyor bana kalırsa
elinizden bildiğiniz güvendiğiniz birine yardım edin

Herkes içinden geldiği kadar yardımcı olur bunun bir standarti olmaz ki. Ama kanser hastası birine 100 lira çok az gibi. Bildiğim kadarıyla bu hastaların ilaçları çok pahalı.
hayır ben tedaviye yardımcı olmayacağım. Annenin rahatsızlığından dolayı genç aileden maddi destek alamıyor, ben onun üniversite harcına destek olacağım.

Loseve bagis yapabilirsiniz. Tabi ki o ogrenci de zor durumda ama ben hasta cocuklarla onu terazinin iki kefesine koysam, cocuklar agir basar. Sonucta sagligi yerinde, gidip calisabilir diye dusunurum. Bagis diyince aklima hep ilk losev gelir.

mesela 100 lira göndersem az mı olur çok mu olur? Yani bir işe yarasın istiyorum madem yardımcı olmak niyetindeyim o yüzden sordum.
1 yıl boyunca ayda 100 tl gönderebilirseniz makbule geçer .ben de 8 yaşında bir çocuğa destek oluyorum ayda 50 tl .sizinki unıversitedeymiş 100 tl uygundur başkaları da yardım eder kıza .biz de 10 kişi var destek veren

Çevrenizde şehir dışında okuyan öğrenciler var mı?
En büyük yardımı onlara yaparsınız.
Ya da çocuk esirgeme kurumlarına kıyafet,kitap vesaire alıp bağışlayabilirsiniz.
o yerlerde kıyafet kitap giyim o kadar çok ki.onlara ders çalıştıracak ablalık annelik yapacak aklı başında eğitimli kişiler lazım.akıl verecek hayata hazırlayacak vs.

o yerlerde kıyafet kitap giyim o kadar çok ki.onlara ders çalıştıracak ablalık annelik yapacak aklı başında eğitimli kişiler lazım.akıl verecek hayata hazırlayacak vs.
Her yerde kitap giyim gibi şeyler mevcut değil. Alışveriş yapıp doğudaki illere kargolayabilir,tutup İstanbul'un göbeğine yardımda bulunsun demiyorum.

Her yerde kitap giyim gibi şeyler mevcut değil. Alışveriş yapıp doğudaki illere kargolayabilir,tutup İstanbul'un göbeğine yardımda bulunsun demiyorum.
çocuk esirgeme yani şimdiki adlarıyla sevgi evlerinden bahsettim ben 6 ay önceye dek sık sık giderdim onların giyim kitap yiyecek türü maddi şeylere hiç ihtiyaçları yok.normal insanlardan fazla hatta bazen.ayrıca zengin değil konu sahibi .o yüzden her zaman temasta olacağı takip edebileceği eğitimini sadece 1 çocuğa katkıda bulunsun daha mantıklı

Back
X