- 26 Haziran 2021
- 39
- 55
- 38
- 41
- Konu Sahibi laraenve11
Kızlar merhaba. Ben çalışıyorum ve çalıştığım yerde yeni bir arkadaş başladı çalışmaya. Ve işimiz gereği sürekli birlikte olmamız gerekiyor. Sadece ikimizin kaldığı da oluyor. Bu hanım bana çok fazla samimiyet gösteriyor ama ben kendisinden hiç hoşlanmadım. Sürekli beni yemeğe çağırıyor, sürekli gel dışarı çıkarım diyor. İnsanlar bizi samimi arkadaş olarak görmeye başladı bile. Ama sürekli bana başkalarının dedikodusunu yapıyor. Ve bence çıkarlarına uygun davranan biri. Ben ona bir konuda yardım ediyorum, o ise her seferinde bahane ediyor birşeyler, benim işime elini sürmüyor. Çok sorumsuz. İşe sürekli geç geliyor ve benim kendi işine başlamamı istiyor. Arıyor yardım eder misin diye, sonra kendisi yarım saat sonra geliyor. Ben cidden kendisini hiç sevemedim. Bana yük oluyor sürekli, beni yoruyor. Ben bu kızla arkadaş olmak istemiyorum ve yemeğe çağırdığında gitmek istemiyorum. Ama küsüyor, bozuluyor, trip atıyor. Yani istediğim ilişki şekli şu. Küs olmayalım (çünkü sürekli yüz yüze bakıyoruz, çoğu zaman birlikte çalışıyoruz) ama samimi de olmayım. Bunu nasıl başarabilirim bilmiyorum.