- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Arkadaşım ayrılık sebeplerini bütün eşyaları oğlanın yapmasını istedikleri için bitti dedi. Eee öyleyse bunlar baya ciddiydi diyorum. İnsan eşya meselesini evleneceğinde konuşur heralde.2 ay önce biten ilişkisi uzun süreli bir ilişkiyse endişelerinizde çok haklısınız. Sizi tanıştırmak isteyen arkadaşınızdan detayları öğrenseniz iyi olur. Size tavsiyem hemen kestirip atmayın, tanımaya çalışın
Evet ciddi bir ilişkiymiş. Yine de yorum yapmak için daha fazla detaya ihtiyacınız var. Bence tanışın, eğer hoşunuza giderse görüşmeye devam edersiniz. Zamanla tanır, ona göre bir ilişkiye başlar veya başlamazsınızArkadaşım ayrılık sebeplerini bütün eşyaları oğlanın yapmasını istedikleri için bitti dedi. Eee öyleyse bunlar baya ciddiydi diyorum. İnsan eşya meselesini evleneceğinde konuşur heralde.
Neden ayrıldınız diye bilmiyor gibi sormalı mıyım sizce? Ordan da konu konuyu açıyor gibi yapıp iki ay bir ayrılık için kısa gibi konuşsamEvet ciddi bir ilişkiymiş. Yine de yorum yapmak için daha fazla detaya ihtiyacınız var. Bence tanışın, eğer hoşunuza giderse görüşmeye devam edersiniz. Zamanla tanır, ona göre bir ilişkiye başlar veya başlamazsınız
Birkaç görüşmeden sonra sorulabilir bence. Son ilişkin ne zaman bitti diye sorarsınız gerisi gelir. Çoğu kişinin tanışma sürecinde konuştuğu konular bunlar, bence çekinmeyinNeden ayrıldınız diye bilmiyor gibi sormalı mıyım sizce? Ordan da konu konuyu açıyor gibi yapıp iki ay bir ayrılık için kısa gibi konuşsam
Eskiyi açarım ben olsam duramamO zaman hiç eskiyi falan açmadan gidişata göre kendimin karar vermesi en iyisi. Evet dediğiniz ihtimallerde olabilir
Benim korkum evlenmek için evlenmiş olmak istiyor birine denk gelmiş olmak sanırım birazda. O olmadı diğeri olur gibi bir mantıktaysa diye kuruyorum içimden. Görüşmeden hepsi muamma kalacak en iyisi görüşmek dediğiniz gibiBirkaç görüşmeden sonra sorulabilir bence. Son ilişkin ne zaman bitti diye sorarsınız gerisi gelir. Çoğu kişinin tanışma sürecinde konuştuğu konular bunlar, bence çekinmeyin
Eskiyi mutlaka açarım ama başta mı yoksa sonrasında mı olsuna karar veremedimEskiyi açarım ben olsam duramamyeri zamanı gelince tabi.
Evlenmek için evlenmek isteyen kendini çok belli eder. Anlarsın yani...Benim korkum evlenmek için evlenmiş olmak istiyor birine denk gelmiş olmak sanırım birazda. O olmadı diğeri olur gibi bir mantıktaysa diye kuruyorum içimden. Görüşmeden hepsi muamma kalacak en iyisi görüşmek dediğiniz gibi
Başta yüzeysel açılır. Hani ilişkiye hazır hissetmiyor olabilirsin gibisinden. O belli eder zaten.Eskiyi mutlaka açarım ama başta mı yoksa sonrasında mı olsuna karar veremedim
Benim bildiğim evlilikte aceleci olurlar sizin bildiğiniz başka ipucu var mıEvlenmek için evlenmek isteyen kendini çok belli eder. Anlarsın yani...
Buluşmakta aceleci olur, görmeden buluşmak da isteyebilir. İlk buluşmada daha çeyizin var mı diye de sorabilir. Olağan akış vardır bir tanışmada. Olağanları atlayıp düğün istiyor musun derse işgillenirsin meselaBenim bildiğim evlilikte aceleci olurlar sizin bildiğiniz başka ipucu var mı
Yorumunuzu okurken tebessüm ettim. Aklımda bulunacak bunlarda teşekkür ederimBuluşmakta aceleci olur, görmeden buluşmak da isteyebilir. İlk buluşmada daha çeyizin var mı diye de sorabilir. Olağan akış vardır bir tanışmada. Olağanları atlayıp düğün istiyor musun derse işgillenirsin mesela
Hiç eskiyi açmayın mı diyorsunuz yaniBiten bitmistir. Takilmayin buna ve o sorulari da sormayin.
Akisin birakin.
Hiç eskiyi açmayın mı diyorsunuz yani
Evet sormak dediğiniz gibi hesap sorar gibi olacak gözlemleyip öyle karara varmak en iyisi2 ay önce biten ilişkisi de sizinkisi gibi tanıştırma usulü bir ilişkidir belki. Bu tür durumlarda çocuk evlenmeye karar veriyor ve aradığını bulana kadar birileriyle tanıştırıyorlar genelde çünkü.
Siz temkinli gidin sadece tanışma amaçlı. Zaten ilk buluşmada 2 ay önce ilişkin bitmiş nasıl benle tanışmak istersin diye sorulmaz duygu yok ki ortada. Hesap sormayın.
Dışarıdan bir gözün bunu söylemesi beni ikna etti. Gerçekten kötü görüneceğime kanaat getirdim teşekkür ederim.Kotu bir izlenim verirseniz. Yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?