- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Önyargılı mı davranıyorum dedim kendi kendimeO zaman görüşme daha şimdiden bu kadar sorular varken kafan da
İyi yada kötü de de olsa bir ilişkiden çıkmış insan boşlukta hisseder2 ay kısa sure evet ama on yargılı olmadan önce bilmek gerek..Belki de gönül bağı coktan bitmis olan bir iliskinin noktalanma zamanidir 2 ay öncesi bilemeyiz.
Bunu sizin sormaniz olmaz o sizin tanismaniz icin vesile olan dostun ögrenmesi ve size bilgi vermesi en sagliklisidir.Sonrasinda bir gorusme planlanır siz de hissedersiniz az cok zaten..
Önyargılı mı davranıyorum dedim kendi kendime
Kötü bir iliskiden cıkmıssa neden boslukta hissetsin yav..İyi yada kötü de de olsa bir ilişkiden çıkmış insan boşlukta hisseder
Uzun bir ilişki değil tahminimce ama emin değilim. İşte aklımda bunlara dair soru işareti var. Uzun bir ilişki miydi neden bittiİki ay önce uzun bir ilişkiden mi çıkmış, yoksa biriyle görüşüp anlaşamamış mı? Bu sitede internetten yazışıp yüZünü görmediği adamdan sevgilim diye bahsedenleri okudukça ikilemde kalır oldum
Tanıştıracak kişiye neden sormadınız? Yani eğer en son iki ay önce biriyle görüştü de anlaşamadı anlamına geliyorsa bu durum, gayet normalUzun bir ilişki değil tahminimce ama emin değilim. İşte aklımda bunlara dair soru işareti var. Uzun bir ilişki miydi neden bitti
O zaman hiç eskiyi falan açmadan gidişata göre kendimin karar vermesi en iyisi. Evet dediğiniz ihtimallerde olabilirBence görüşmekte bir beis yok. Neden bitti bilmeden zor. Belki uzak mesafe ilişkisiydi. Belki 2 aydan önce bitti. Belki adam aldatıldı ve tamamen dönüşsüz bitti. Belki enerjiniz çok tutar.
İki ay öncesinde tanışıyor ne kadar sürüyor bilmiyorum ve en son iki ay önce bitiyor bana söylenene göreTanıştıracak kişiye neden sormadınız? Yani eğer en son iki ay önce biriyle görüştü de anlaşamadı anlamına geliyorsa bu durum, gayet normal
biraz kuruntulu davrandığımı anladım yorumları okuyuncaKötü bir iliskiden cıkmıssa neden boslukta hissetsin yav..
Gorusmeden yorumlamak guc..gorus gitsin amann
Biten ilişkinin bitme sebebi sorulabilirBir dost vesilesiyle biriyle tanıştırılmak istendim ve bende tamam dedim. Ama aklımı karıştıran şu. Bu kişinin 2 ay önce bitmiş ilişkisi. İnsan iki ayda unutur mu ya daha ayrılalı iki ay olmuşken benimle görüşmek istemesi sağlıklı mı. İlk görüşmede neden 2 ay gibi sürede böyle bir karara yeltendiğini sorsam darlamış mı olurum. Mantıklı bir nedeni olabilir mi ? Biten ilişkisiyle ilgili sorular sormak doğru mu. Aslında beni ilgilendirmez biliyorum ama yara bandı yada gönül tesellisi niyetiyle mi benimle görüşecek düşüncesi aklımda dolanıp duruyor
Hangi insan söyler ki doğru söylüyorsunuz. Bunu ancak zaman geçirdikçe ve hal hareketlerinden anlayabilirim. Kimse içinden geçeni diline dökecek kadar açık sözlü olmazBelki biteli çok olmuştur sürüncemede bir ilişkidir de fiilen biteli 2 ay olmuştur. Belki de değildir unutamamistir. Her ne olursa olsun sorsanız bile aa evet seni yara bandı yapacağım demez. Ağzından doğruyu duyma olasılığınız az. Yine de bir götürüp gidişata bakın je olacak ki oturup bir kahve içmekle yani
Bütün eşyaları oğlan tarafının yapması istenmiş. Böyle olduğuna göre bunlar baya ciddiydi diyorum. Tanıştıran kişi söyledi bunu bana. İnsan eşya muhabbettine evleneceğinde girer ancaBiten ilişkinin bitme sebebi sorulabilir
Bu yanıtla o kişi hakkında fikir sahibi olunur. Tarz tavır cümleler bakışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?