Biriyle görüşeceğim ama aklım çok karışık. Düşüncelerimde haklı mıyım fikirlerinize ihtiyacım var

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Bir dost vesilesiyle biriyle tanıştırılmak istendim ve bende tamam dedim. Ama aklımı karıştıran şu. Bu kişinin 2 ay önce bitmiş ilişkisi. İnsan iki ayda unutur mu ya daha ayrılalı iki ay olmuşken benimle görüşmek istemesi sağlıklı mı. İlk görüşmede neden 2 ay gibi sürede böyle bir karara yeltendiğini sorsam darlamış mı olurum. Mantıklı bir nedeni olabilir mi ? Biten ilişkisiyle ilgili sorular sormak doğru mu. Aslında beni ilgilendirmez biliyorum ama yara bandı yada gönül tesellisi niyetiyle mi benimle görüşecek düşüncesi aklımda dolanıp duruyor
Kızlar ben şunu mu desem bunu mu desem derken görüşeceğim kişiden hiç ses çıkmadı. Sanırım gelgitleri var burdan bir kaç kişinin de dediği gibi. Bir sınavım vardı sınavdan sonra görüşelim demiştik sınavım geçti. Ne nasıl geçti diye sordu ne de ne zaman görüşürüz dedi. Böylesi daha iyi oldu sanıırm benim de çok içime sinmemişti. Belki ilerki günlerde mesaj atar bu sefer de ben görüşmeyeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler haberdar edeyim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay kısa sure evet ama on yargılı olmadan önce bilmek gerek..Belki de gönül bağı coktan bitmis olan bir iliskinin noktalanma zamanidir 2 ay öncesi bilemeyiz.

Bunu sizin sormaniz olmaz o sizin tanismaniz icin vesile olan dostun ögrenmesi ve size bilgi vermesi en sagliklisidir.Sonrasinda bir gorusme planlanır siz de hissedersiniz az cok zaten..

O zaman görüşme daha şimdiden kafan 'da bu kadar sorular varken

ön yargılı olmayın bence görüşmekten bir zarar gelmez duruma göre görüşüp görüşmemeye karar verirsiniz ve bence daha ilk görüşmede o tür sorular sormayın

İyi yada kötü de de olsa bir ilişkiden çıkmış insan boşlukta hisseder

Belki biteli çok olmuştur sürüncemede bir ilişkidir de fiilen biteli 2 ay olmuştur. Belki de değildir unutamamistir. Her ne olursa olsun sorsanız bile aa evet seni yara bandı yapacağım demez. Ağzından doğruyu duyma olasılığınız az. Yine de bir götürüp gidişata bakın je olacak ki oturup bir kahve içmekle yani

Uzun bir ilişki değil tahminimce ama emin değilim. İşte aklımda bunlara dair soru işareti var. Uzun bir ilişki miydi neden bitti

Uzun bir ilişki değil tahminimce ama emin değilim. İşte aklımda bunlara dair soru işareti var. Uzun bir ilişki miydi neden bitti
Tanıştıracak kişiye neden sormadınız? Yani eğer en son iki ay önce biriyle görüştü de anlaşamadı anlamına geliyorsa bu durum, gayet normal

Bence görüşmekte bir beis yok. Neden bitti bilmeden zor. Belki uzak mesafe ilişkisiydi. Belki 2 aydan önce bitti. Belki adam aldatıldı ve tamamen dönüşsüz bitti. Belki enerjiniz çok tutar.

Bence görüşmekte bir beis yok. Neden bitti bilmeden zor. Belki uzak mesafe ilişkisiydi. Belki 2 aydan önce bitti. Belki adam aldatıldı ve tamamen dönüşsüz bitti. Belki enerjiniz çok tutar.
O zaman hiç eskiyi falan açmadan gidişata göre kendimin karar vermesi en iyisi. Evet dediğiniz ihtimallerde olabilir

Tanıştıracak kişiye neden sormadınız? Yani eğer en son iki ay önce biriyle görüştü de anlaşamadı anlamına geliyorsa bu durum, gayet normal
İki ay öncesinde tanışıyor ne kadar sürüyor bilmiyorum ve en son iki ay önce bitiyor bana söylenene göre

Biten ilişkinin bitme sebebi sorulabilir
Bu yanıtla o kişi hakkında fikir sahibi olunur. Tarz tavır cümleler bakışlar...

Hangi insan söyler ki doğru söylüyorsunuz. Bunu ancak zaman geçirdikçe ve hal hareketlerinden anlayabilirim. Kimse içinden geçeni diline dökecek kadar açık sözlü olmaz

2 ay önce biten ilişkisi uzun süreli bir ilişkiyse endişelerinizde çok haklısınız. Sizi tanıştırmak isteyen arkadaşınızdan detayları öğrenseniz iyi olur. Size tavsiyem hemen kestirip atmayın, tanımaya çalışın

Biten ilişkinin bitme sebebi sorulabilir
Bu yanıtla o kişi hakkında fikir sahibi olunur. Tarz tavır cümleler bakışlar...
Bütün eşyaları oğlan tarafının yapması istenmiş. Böyle olduğuna göre bunlar baya ciddiydi diyorum. Tanıştıran kişi söyledi bunu bana. İnsan eşya muhabbettine evleneceğinde girer anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…