Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yani ne yapacaksanız, çocuk olmayacaksa evlenmenin mantığı yok diye vaz mı geçeceksiniz?Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
35 yasinda tanistim, 37 yasinda evlendim, 39'da dogurdum.Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Ne alaka çocuk olmayinca 20 de de olmaz olacaksa 40 kusur yaşında da olur.Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Ikinize de maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen 37 yaşindayim ve hamileyim. Doktorumun bir hastasi 48 yaşinda evlenmis. ve yumurtalık rezervi tükenmek üzereymiş. Doktor isterseniz gemen tüp bebek istersenizde 3 ay kendiniz deneyin demis ve kadin 2.ayında o rezervle kendiliginden hamile kalmiş. Bu isler nasip işi. Rabbim her isteyene nasip etsin
35 le 36 arasında bişey yok ki tanıyın iyice birbirinizi geç değil hiç bişey içinKızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
36 da evlendim 37 de bi dusugum var 38Kızlar bir kaç gün önce arkadaşlarım aracılı ile biriyle görüşmeye başladım. Şimdilik salgından dolayı sadece telefonda görüşüyoruz. Ama aklıma da yatıyor gibi. Yani tabi ki daha aşk filan yok ortada ama mantıklı gelmeye başlıyor bazı şeyler. Daha vakit var tabiki. Ama bu kişi daha önce hiç evlenmemiş ve çocuğu yok. Ben de öyleyim ama yaşım 35. Yani evlenmeye kalksak tanışması, evlenmesi filan en hızlı ihtimal 1 yıl sürse 36 olmuş olurum. Aklıma gelen ilk soru çocuk konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Bu canımı çok sıkıyor. Ne dersiniz kızlar?
Öyle değil tabi ki. Ama bu konu kafama takılıyor ve sizin fikirlerinizi almak istedim.Bana konu biraz garip geldi. Daha önce evlenmemissiniz ne yani burda çocuk için geç denince hiç kimseyle evlenmeyecek misiniz bunu düşünerek.