- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi askrhpozitif
artı sen ona göre çıtırsın senın kıymetini çokkkkkkkkkkkk daha çokkkkkkk bilmesi lazım canım ..o kaybeder seni iyi düşünsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamın yaşıda var baya yavrum ....evli olmasın sonra ? bu yaşına kadar bu adam önemli ve özel günleri ögrenemedıyse vardır başka sorunlar bence ...elbette yaş bazen önemli degıldir ama ..37 yaş baya olgun olmalı ...grçi sen mutluysan sorun yok
artı sen ona göre çıtırsın senın kıymetini çokkkkkkkkkkkk daha çokkkkkkk bilmesi lazım canım ..o kaybeder seni iyi düşünsün
canım ıkımızde aynı sehırdeyız evlı olsaydı kıevlı degıl emınım cunku 7/24 teldeyız yan yana olmadııgımız zamanlarda yas evet var baya dedıgın gıbı onemlıde ama onemlı olan mutluluk be canm o yüzden sorun etmıyorum onu yanımda yaslıda durmuyor yasını gostermıyorda
aynen cnmtsk ederım en yakın zamanda nüfus cüzdanına bakıcam yınede
![]()
ya sonrasında dedıkı cnm o gun olu gıbıydım gozum hıc bısey gormuyordu ama soz telafı edıcem dedı :44:Bende doğum gününde slayt hazırlamıştım ona bir teşekkür bile etmedi.![]()
Ailesiyle kavga etmiş ya belki morali bozuktu diye unuttu?
nufus cüzdanı degılde vukaatlı nufüs kayıt örnegi iste bence sen ....bana saglam gelmedı hiçya nedense senı yanıltmak istemem ama
nebılıyım canım yaşı olunca öle geldı aaklıma hemen erkeklere güvende olmuyorkı ....biri bana evlenme teklıfı ettı 3 kere ailesiyle tanıştım.düşünki adam evlenmiş ayrılmış çıktı sakladılar
yanına yakışıyorsa sorun degıl ama kıymetınıde bılsın benceya bune böle özel günler degerli bizim için
doğru cnm guvenılmıor erkeklerede bayanlrada maalesef amn cnm zaten cok paranoyayım artık huzr bulmk ıstıorum rabbım daha fazla uzuntu vermesınbı senı sevıyorum degısıne ıcım erıyor kızgınlığım gecıor butun tabı ona karsı tavrıma hala devam edıorum
![]()
herşeyın azı yarar çoğu zarar demişler ...fazla paranoyada olmada tedbiride elden bırakma derim canım....senı sevıyorumle eriyorsan eger çokkkkk sevıyorsun demektir .inşallah mutlu olursun canım istedigin gbi olur bu adam
canım bende de bazen şöyle oluyor: mesela 1 temmuz birinin doğum günü. o güne kadar hep aklımdadır ama bazen öyle bir şey olur ki 1 temmuz günü unuturum. ki özel günler konusunda çok güvenirim kendime, hem çok önemserim hem hiç atlamam.
ama sevgilisinin doğum gününde bu şekilde davranmak ilginç tabii ama dediğin gibi sıkıntısı fazla olabilir. benim gözlemlediğim kadarıyla erkekler aynı anda iki şeye odaklanamıyor. yani o an kendi sıkıntılarına o kadar dalmış ki bence, sen biraz geri planda kalmışsın gibi.
bir de aranızdaki yaş farkı bence fazla. düşünsene sen 30 yaşındayken ki bence bir kadının en güzel yaşları,o kırkını atlamış olacak. yaş göstermemesi problem değil de önemli olan adamın nasıl hissettiği. benim kendimden 11 yaş büyük bir erkek arkadaşım vardı o da göstermezdi yaşını. ama çok yorgundu. hem mesleki hem hayat açısından yani. bana hep şöyle derdi ' senin yaşadığın heyecanları benim yaşamamı bekleme. senin kalbin 3 çarpıyorsa benimki 1 çarpıyor.' elbette ki vardır bu durumun istisnaları ama biraz fizikle ve hormonlarla da ilgisi var bana kalırsa.
hakkında hayırlısı olur umarım üzülmeni istemem![]()
Canım ya doğum günü kutlamak o kadar önemli bir sey değil ama insan sevdiği insandan bekliyor mutlaka tabi o sana bahane uydurmus gibi sonucta o gün unutmus olsa sen söylemeden ertesi gün sabah hemen bir mesajla telafi ederdi, sen söyledikten sonra ne anlamı kalıyor ki ama eğer gönlün varsa cocukta bir sans vermelisin cokta abartma :)
Özel gününde özel şeyler beklemen en doğal hakkın.Ama kutlamaması seni sevmediği anlamına gelmez.İnsan hayatı,hiçbirzaaman planlandığı şekilde gitmiyor.Gerçekten bütün gün aklındayken,canı çık sıkılmış,bir tatsızlık yaşamıştır aklından çıkmıştır.Böyle durumlarda agresif davranmak yerine bekleseydin telafisi daha büyük olabilirdi.Yaş farkınızın da etkisi var sanırım.Sen hayata daha cıvıl cıvıl bakarsın,o hayata daha oturaklı bakar.
çileden çıktım dediğin ve sonrasındaki duygularını yazdığın için yorumum.Normal davrandıysan zaten sorun yok demektir.