biriyle tanismak

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
30lara doğru yaklaşıyorum ve şimdiye kadar sevgilim olmadı. Sevdiğim zaman söyledim ve güzel sonuçlar olmadı nedense. Belki de karşı cins adım atınca daha güzel sonuçlar oluyordur bilmiyorum. Beni isteyenlere şans vereyim demiştim ve kabul ettim, biri kuzenine numaramı escuere ver onunla tanışmak istiyorum demişti ama sonra ona ulaşınca öyle bir şey yok dedi. Başka birinin babası, oğlumla ailecek size ziyarete gelip escuerle tanışmak istiyoruz demişti. Fakat nişanlıymış. Bir ara, neden kandırılıyorum ve bunlar oluyor diye sorguluyordum. Fakat şimdi hepsini boşverip yeni insanlarla tanışmak istiyorum. Birinden hoşlanmaya başladım fakat ortak arkadaşımız yok ve karşılaşma ihtimalimiz az. Sosyal medyadan eklersem veya yazarsam tekrar değer görmemekten korkuyorum. Bu kişiyle sağlıklı bir şekilde tanışabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim veya yeni insanlarla nasıl tanışabilirim, iş ve okul dışında? İş yerimde karşı cinsten tanışabileceğim çok fazla insan yok

Spora yazılın, kursa gidin, gezilere katılın, kız arkadaşlarınızla bol bol gezin. İnsanlar böyle yerlerde tanışıyor birbirleriyle.

Aranızda herhangi bir iletişimin olmadığı birine sosyal medyadan yürümeyin. Hatta sizden hoşlandığını belli etmeyen hiç kimseye hiç bir mecrada yürümeyin. Erkekler ilgilerini belli ederler.

Ne varmış yaşınızda? Nedir bu karşı cins ısrarı bu kadar?

Çok teşekkür ederim

İnsanlarla tanışırken direk ilişki olarak bakmayın.
Normal arkadaş olarak tanışın olacağı varsa zaten olur.
Bazen insanlar o kadar ısrarlı biriyle tanışmalıyım diye düşünüyor, hissediyor ki... Devamı nasıl gelecek bilmiyor.
O ısrar da güzel sonuçlar doğuruyor.
Sakin olun, ucunu bırakın.
Yanlış ilişki 25imde beni bulacağına doğru ilişki 40ımda bulsun kafasındayım.

Başka birinin babası, oğlumla ailecek size ziyarete gelip escuerle tanışmak istiyoruz demişti. Fakat nişanlıymış..
Ailecek dolandirici mi bunlar ?
Yahut sen onay verirsen nisan mi atacaklarmis karsi tarafa ? Yani oglumuz bosta kalmasin cabasi mi ?
Ne alakasi var onu cozemedim.
Sana gelirsek ; 30 gayet ideal bir yas..
Bana sorarsan en guzel caglarin henuz gelmemis bile.

Basarisiz bir kac girisim seni yildirmasin,illaki seni de sevip deger verecek birileri cikacaktir.
Yol izlemek -mis gibi yapmaktan farksiz bence..
Ola ki biriyle tanisirsan sadece kendin ol..Olacaksa oyle olsun,olayacaksa da bosuna umitlenmemis olursun.

Evet sanırım arkadaş olarak tanışmak en güzeli. Aslında bu zamana kadar böyle gelişti, kısa sürede olan şeyler değildi biraz kısa tutmak istedim yormamak için. Çok teşekkür ederim Biraz daha zamana bırakmakta fayda var ama keşke karşı taraf ile karşılaşma ihtimalim yüksek olabilse

Biz de anlayamadık aslında niyetlerini. Çok şaşırmıştık. Fakat evli şimdi, o yüzden yoluma bakmak istiyorum. Umarım bana değer verebilecek birini bulabilirim
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Muhalefetin de böylesi Buradaki bazı üyeler nedense böyle.Tuhaf buluyorum
Ben de sevgilisi olmamasını dert eden insana ne var bunda diyenleri tuhaf buluyorum mesela.

Hani insanız ya, sevme, sevilme, karşı cinsi tanıma, duygusal doyum gibi ihtiyaçlarımız var. Yaşıtları 15 senedir karşı cinsle ilişkiler yaşayan bir insan bu doyuma hiç ulaşmadıysa eksikliğini hisseder, kendine dert eder. Çünkü insan...

Bunun gibi bir konuyu dun birisi daha acmisti. Size buradan ancak sosyallesme firsatlari yaratmanizi onerebiliriz. Bunun disinda her kisiye de potansiyel sevgili olarak bakmamak lazim insanlar bazen bu psikolojiye giriyor. Kendinize aktiviteler bulun kendinizi mutlu eden insanin enerjisi degisiyor ve herkesin ilgisini cekiyor.

Çocuk sosyal medyayı aktif kullanıyor mu gittiği cafeler restorantları biliyor musun

Konularınıza göre şu an 27 yaşında olmalısınız. Geçmişte, kuzenleriniz birbiriyle evli olduğu için tanıdığınız bir insanı beğenmişsiniz ; ancak adamın hayatında birisi varmış , nişanlanmış.

Sevdiğiniz zaman söyleyip olumsuz yanıt aldığınızda ise 17 yaşındaymışsınız.

Konularınıza genel bir mutsuzluk havası hakim.

Bu olayların üzerinden uzun yıllar geçmiş.
Bırakın artık geçmiş geçmişte kalsın. Bu hayal kırıklıklarınızın geleceğinizi etkileyip etkilemeyeceğine siz karar vereceksiniz.

Avrupa da yaşıyormuşsunuz. Okulunuz bitmiş , işe de başlamışsınız.

Aynı memleketli olsun , düşüncesinden uzaklaşırsanız yeni insanlarla tanışma olanaklarınız artacaktır.

Benim bir arkadaşım vardı. Sevgilisi olmasını istediğinde ya dans derslerine ya da spora başlardı. Hiç boş kaldığını görmedim. Şimdi evlendi ve aşçılık dersleri almaya başladı

Çok teşekkür ederim

Kurslara gidin, sosyalleşin, yeni çevre edinmeye çalışın. Kendi başıma yapamıyorum diyorsanız da; anneniz sosyal bir kadınsa akraba ziyaretine, komşu vs.ziyaretine sizde ona eşlik edin. Komşu teyzelerin azımsanmayacak ölçü de çöpçatanlık durumu oluyor en fazla kek, kısır yersiniz çay içer kalkarsınız. Belki aradığınızı bulursunuz.

Yaşınızda bir sıkıntı yok takmayın bu kadar yaşınıza en güzel zamanlarının tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…