• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanıştım çok mu erken...

Teşekkür ederim bu bilgi önemliydi. Yalnız söyle bi durum var. Benim es durumundan tayin isteyebilmem için nikah yapmam gerekebilir. O durumda mahkemeye başvuru ruz.
Yani biraksalar hemen nikah yapacaksin?

Daha bosanali 10 gun olmus, ok florte hazirsan flort amacli gorus birileriyle ama evlilik icin niye acele ediyosun? Travmatik sureclerden sonra verilecek radikal kararlar icin en az 2 sene bekleyin diyor uzmanlar

İnternetten tanıştık. Hastanede yatıyorum. Yurt dışında okuyan kardeşimin ders ücretini yatırir misin dedi. Ben saf gibi kendi elimle yatırdım. Safligima grldi.basiretim bağlandı arkadaşlar dikkatli olun
Ahaha ya bu mesaji yeni okudum dolandirici cikmis adam. Ya arkadasim biz dur etme desek dinlemezsin netten evlilik amacli hangi siteden buldun adami nasil guvenip para yatirdin niye yaptin bunu Allah askina? Insaat muhendisiyim zenginim ailem kazada öldü sen yeni bosanmissin ama ben hemen evlenicem seninle diyen netten yeni tanistigi adama niye guvenir insan?

Bu sana ders olsun duygusal boslugunu kullandirma insanlara dur bi sakin ol once bosanma travmasini atlat

Back