• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanıştım, fikir bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar bisey anlaticam fikirlerinizi bekliyorum
biri vardi okuldan, okuldayken bir alt donemimdi, simdi hayal meyal hatirliyorum, o zaman hic konusmamistim bu kisiyle...meslektasiz yani...okul bitti aradan 6-7 sene gecti bu kisiyle tesadufen maillesmeye basladik...okuldan falan konustuk, 1 hafta boyunca hergun maillestik...cesitli konulardan sohbet acildi ve bazi konularda yazdigi seyleri okuyunca birebir benim gibi dusundugunu gordum, cok ilginc yani ben o konu hakkinda biseyler soylemek istesem tipki onun yazdiklarini soylerdim...hosuma gitti bu...bicok konudan konusabildik mailde de olsa...haftasonuna yaklastigimizda bana bulusma teklif etti, benim de haftasonum doluydu, onemli degil haftaici bi aksam yemegi yeriz dedi...aslinda istesem zaman ayirabilirdim ama hemen atlamak istemedim...simdi haftaici de persembe bulusalim diyecegim, persembeye kadar doluyum yine ama dedigim gibi istesem bazi seyleri iptal eder yine daha erken gorusebilirim...

aslinda gorusmesem de biraz daha mailler devam etse, simdi hemen goruselim olur deyince atlamis gibi mi oldum sizce? ne yapmaliyim
gorusmek icin cok sabirsizlandigi belli oluyordu cunku once haftaicine tamam dedi sonra da bugunku isini iptal et dedi guldu

Son düzenleyen: Moderatör:
atlamış gibi olur düşüncesi bence yanlış..sen zaten onuna mailleşerek ve ilerleterek atlıyorsun...
buraya kadar taşıdığına göre ayrıca önemsiyorsun çünkü yazında heyecanlı bir anlatım da var..
kalbinden geçtiği gibi davran...mutluluklar..

atlamış gibi olur düşüncesi bence yanlış..sen zaten onuna mailleşerek ve ilerleterek atlıyorsun...
buraya kadar taşıdığına göre ayrıca önemsiyorsun çünkü yazında heyecanlı bir anlatım da var..
kalbinden geçtiği gibi davran...mutluluklar..

aslinda bunu da dusunmedim degil
o kadar cok maillesmem de belki yanlisti ama baya tanimis oldum, kisiligini az cok cozmeme lazimdi gorusmek icin, abuk subuk bi tipse gorusmeye bile gitmem cunku...

su anda ne yapmam lazim bilemiyorum, ne zaman gorusucez diye soracak ama ben korkuyorum galiba hayal kirikligina ugramaktan...bana eminim cok guzel gecer gorusmemiz cunku sohbetimiz iyi dedi ama ben stres oldum simdi...onu gordum daha once biliyorum ama hic konusmadik dedigim gibi

Canım bence mailleşmeye bir süre daha devam et. Yani o istiyor diye buluşma bence.Sen ne zaman istersen yani ne zaman içine sinerse o zaman buluş derim ben .Yani senin isteğin önemli burada onunki değil. Ne zaman aklında hiçbir soru kalmazsa kesin görüşmek istersen o zaman buluş böylece stres fln da yapmazsın buluşman da iyi geçer.

Canım bence mailleşmeye bir süre daha devam et. Yani o istiyor diye buluşma bence.Sen ne zaman istersen yani ne zaman içine sinerse o zaman buluş derim ben .Yani senin isteğin önemli burada onunki değil. Ne zaman aklında hiçbir soru kalmazsa kesin görüşmek istersen o zaman buluş böylece stres fln da yapmazsın buluşman da iyi geçer.

tesekkurler canım
aslinda gecmisimiz cok benziyor
aynı bolumde okuduk, ayni baska bi okulda master yapmisiz yine birbirimizi gormeden orda da karsilasmamisiz...ama tabi bilemiyorum amaci nedir sirf gonul eglendirmek midir, capkin midir nedir bilemiyorum...iste oyle biriyse saf gibi gorusmeye gitmek istemiyorum. tabi hic bu konular acilmadi, acmam da...oyle tipler var ki mesela evlenmeyi istiyorum gibi yaklasip gonul eglendiriyorlar aslinda

Son düzenleyen: Moderatör:
buluş yaa nolcakki... daha aranızda bişe yok dostane bi yemek olcak ama gecenin sonunda bu neye dönüşür bilemem....
o günün gelmesi için fasla beklemene gerek yok;))

bence bir hafta daha ertele. bu arada mailleşmeye devam et, ama o 3 mail atıyorsa sen 1 at ve hemen cevap yazma. buluşmayı çok fazla da ertelersen çok naz aşık usandırabilir. yerimseniben

bence bir hafta daha ertele. bu arada mailleşmeye devam et, ama o 3 mail atıyorsa sen 1 at ve hemen cevap yazma. buluşmayı çok fazla da ertelersen çok naz aşık usandırabilir. yerimseniben

guzel fikir...zaten maillesirken oyle hemen cevaplar yazmadim, zaten calisiyordum aynı zamanda da
isin kotusu gereginden fazla maillestim galiba, fazla yuz verdim
ben zaten hep oyleyimdir, planli programli olamam :(

guzel fikir...zaten maillesirken oyle hemen cevaplar yazmadim, zaten calisiyordum aynı zamanda da
isin kotusu gereginden fazla maillestim galiba, fazla yuz verdim
ben zaten hep oyleyimdir, planli programli olamam :(

aslında erkekler öyle fazla derin düşünmezler, yüzeyseller. yüz verdik tüh diye düşünme. içten pazarlık olmaktan iyidir. ama şüphelerin varsa bundan sonra dediğim yöntemi uygulayabilirsin yerimseniben

cnm önemli olan senin isteğin sen buluşmak istiyorsan buluş hemen atlamış gibi olmuyorsun sonuçta onun davet ettiği anda işim var demişsin zaten ama yok beklemek istiyorum diyorsanda bir süre daha maılleşmeye devam et onu çokda fazla önemsediğini belli etme sadece arkadaş gibi davran o maıl atmadan sen atma falan gibi

ay ne gerek var ertele atlat.bence bunlar hiç samimi değil fazla naz aşık usandırır.bir yemek yemeniz hemen flört etmeye başlamanız anlamına gelmiyorki hem sonra yazdıklarınızdan biran önce görüşmek istediğiniz duygusu edindim.bence ağırdan almayın.gidin mis gibi yemeğinizi yiyip birbirinizi daha yakından tanıyın.sizi bu konuda heyecansız ve isteksiz bulursa bu sefer o sizi atlatmaya başlar.

ay ne gerek var ertele atlat.bence bunlar hiç samimi değil fazla naz aşık usandırır.bir yemek yemeniz hemen flört etmeye başlamanız anlamına gelmiyorki hem sonra yazdıklarınızdan biran önce görüşmek istediğiniz duygusu edindim.bence ağırdan almayın.gidin mis gibi yemeğinizi yiyip birbirinizi daha yakından tanıyın.sizi bu konuda heyecansız ve isteksiz bulursa bu sefer o sizi atlatmaya başlar.

yok cidden isim vardi ondan gitmedim, onun icin de planlarimi bozmak istemedim...
mesela daha once bi iliskim olmustu uzun sureli, onun baslamasinda ben mesela hic agirdan almamistim, bi vesile ile telefonlar alinip verilmisti ve ilk mesaji ben atmistim ve ben oyle olmasam onun cekinlenliginden dolayi hic baslamazdi...simdi hayatta atmam mesela,zamanla degistim, olcum bicmeden atlamiyorum artik

gönlün varsa hiç erteleme sonunda pişman da oalbilirsin,ama diyosan ki umut vermiyim hiç görüşmenin anlamı yok çünkü bende bişi yok ozaman hiç bulşup ta kafalarınızı karıştırma,unutmayın ki HAYATIN PROVASI YOKTUR :)

bence ilk fırsatta buluşmalısın ya görünce hiç elektrik alamazsan en mantıklısı yüz yüze gelmeniz.

Bencede buluş..Ama o istediği zaman değil,sen istediğin zaman..Çok da fazla yüz verme..Ciddi bir niyeti varsa sana bunu göstermek,seni ikna etmek için çabalasın..
Erkekler kendini çok uğraştıran,gizemli ve zor kadınları baş üstünde tutarlar..:1hug:

Back
X