• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanıştım, nasıl davranmam gerekli?

Namasteee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
131
108
18
29
Merhabalar geçen gün bir mide problemim için hastahaneye gittim, doktorum baya ilgiliydi güler yüzlüydü, karakter olarak o şekilde olduğunu düşünmüştüm ama sanırsam benimle ilgilenmiş, farketmemiştim.

Taa ki beni facemden ekleyene kadar. Ertesi günü istek geldi, çok şaşırdım garipsedim aslında. Nasıl olduğumu, vs sordu biraz mahçuptu bende utandırmamak için neden eklediğini vs sormadım. teşekkür ettim sohbet biraz ilerledi ve çok düzgün efendi konuştu bir falsosunu görmedim. arkadaş listesinde çok fazla kadın yok.
Bana bir kahve ısmarlamak istediğini söyledi müsait zamanımda. 30 yasında kendisi, ben 22'yim.

Aslında olumlu bakıyorum hoş birisi, iyi bir mesleği var. Ama ben kendim 2 yıllık bir bölümden mezunum hatta henüz bitmedi bile, böyle birşey sorun olur mu?
Bana aklınıza gelen tüm tavsiyeleri verebilirsiniz, nasıl davranmam gerektiğiyle alakalı. sevgiler..

Bencede oldugunuz gibi olun. Sizi biraz heycanlanmis gordum belli bu duruma olumlu bakiyorsunuz. Insanlar konusa konusa hemde doktormus ne guzel meslek sahibi. Huyu da guzelse neden olmasin

Akışına bırak aranızda 8 yaş var , sen daha öğrencisin adam mesleğini eline almış işinde gücünde gayet doğal o da bunun farkındadır.Kahve içtikten sonra kendin karar ver bence.

Bencede oldugunuz gibi olun. Sizi biraz heycanlanmis gordum belli bu duruma olumlu bakiyorsunuz. Insanlar konusa konusa hemde doktormus ne guzel meslek sahibi. Huyu da guzelse neden olmasin
Evet biraz heyecanlandım çünkü bu aralar gerçekten evlilik istiyorum, bana sahip çıkabilecek düzgün biriyle..

Kahve içerken konuşursunuz bütün bunları zaten ona uymazsa bi daha konuşmaz yada sorun etmez konuşmaya devam eder . Şu an akışına bırak ama kendini çok kaptırma ağır git hayırlısı olsun hakkında :)

Kahve içerken konuşursunuz bütün bunları zaten ona uymazsa bi daha konuşmaz yada sorun etmez konuşmaya devam eder . Şu an akışına bırak ama kendini çok kaptırma ağır git hayırlısı olsun hakkında :)
Teşekkür ederim, yok kaptırmam zaten de.. yine de elimden geleni yapmak istedim.

O nasıl doktor öyle anlamadım daha bir kere gördüğü hastasını facebookta aratıp ekliyor ve görüşme talep ediyor ne kadar konuştu ki sizinle hemen etkilendi kolay mı öyle kaç kız geliyordur bana saçma geldi yani hem sizin hoşlanmanız hem onun hemen sizi eklemesi de enteresan ben olsam çok güvenmezdim

Sakın ola çok şımartma ayrıca YouTube de Muhammet cumanoğlu var kadın erkek ilişkileri üzerine tavsiyeler veriyor öneririm

ee daha 22 Haziran'da açtığınız konuda NİŞANLIYIM demişsiniz ne ara ayrıldınız da daha bir muayeneye gittiğiniz erkektem hoşlandınız acaba? hadi ayrıldınız 1 ayda nişanlı unutmak bu kadar kolay mı ayrıldım diye bir konuda yok!! zaten ilgili şöyle böyle deyip sonra faceden ekledi demenizde pek inandırıcı değil doğrusu

Adam doktor olduğu icin mi kabul ettiniz görüşme teklifini?
Sözüm ona kargo bırakmaya şubeye gittiniz, size çok kibar davranan bir görevli vardı, sonra sosyal medyadan istek gönderdi, konuşmak/görüşmek isterdi yine evet mi olurdu cevabınız?

Merhabalar geçen gün bir mide problemim için hastahaneye gittim, doktorum baya ilgiliydi güler yüzlüydü, karakter olarak o şekilde olduğunu düşünmüştüm ama sanırsam benimle ilgilenmiş, farketmemiştim.

Taa ki beni facemden ekleyene kadar. Ertesi günü istek geldi, çok şaşırdım garipsedim aslında. Nasıl olduğumu, vs sordu biraz mahçuptu bende utandırmamak için neden eklediğini vs sormadım. teşekkür ettim sohbet biraz ilerledi ve çok düzgün efendi konuştu bir falsosunu görmedim. arkadaş listesinde çok fazla kadın yok.
Bana bir kahve ısmarlamak istediğini söyledi müsait zamanımda. 30 yasında kendisi, ben 22'yim.

Aslında olumlu bakıyorum hoş birisi, iyi bir mesleği var. Ama ben kendim 2 yıllık bir bölümden mezunum hatta henüz bitmedi bile, böyle birşey sorun olur mu?
Bana aklınıza gelen tüm tavsiyeleri verebilirsiniz, nasıl davranmam gerektiğiyle alakalı. sevgiler..
İnşallah gerçekten düzgün biri çıkar ama bu dediğiniz durum o kadar çok başıma geldi ki ilk başta gayet efendi yaklaşım sergileyenler o kahve içme davetini kabul edip görüştükten sonra gerçek niyetlerini ortaya çıkarıyorlar, dikkatli olun. Gündüz muayene olduğum kaç doktor, gayet ciddi bir duruşum olmasına rağmen aynı günün akşamı ya sosyal medyadan ya da cep numaramdan mesaj yoluyla ulaştı (cep numaramı tabi ki ben vermiyorum hastane kayıtlarında mevcut) ama hepsinin de amacı farklıydı...

ee daha 22 Haziran'da açtığınız konuda NİŞANLIYIM demişsiniz ne ara ayrıldınız da daha bir muayeneye gittiğiniz erkektem hoşlandınız acaba? hadi ayrıldınız 1 ayda nişanlı unutmak bu kadar kolay mı ayrıldım diye bir konuda yok!! zaten ilgili şöyle böyle deyip sonra faceden ekledi demenizde pek inandırıcı değil doğrusu

Hayy ağzına sağlık :super:

Ben de durumu tuhaf bulan arkadaşlara katılıyorum. Doktorlar biraz çapkın olur. Sana yapan başka hastalarına da bunu yapıyor olabilir. İlle de görüşmek istiyorsan beğendiysen görüş ama hep temkinli ol. Bana da universitedeyken gittiğim göz doktoru fazla samimi davranmisti çıkarken de zorla cep numarasını elime tutuşturdu goz damlasından sonra mutlaka beni ara dedi. Ben de çok gereksiz bulup aramamistim. Allahtan o zaman facebook yoktu daha :KK70: Bir arkadaşım da karın ağrısıyla kadın doğuma gitmiş ordaki Dr çok ilgilenmiş bikaç kez görüştüler anlaşamayıp ayrıldılar. Arkadaşım üzülmüştü, madem ayrilacaktin neden ilk muayeneye geldigimde benle ilgilendin diye sormuş. Dr ne dese beğenirsin, bakire olman ilgimi çekti demiş :işsiz: Hic unutmam bu olayi. Dr lar değişik bir kafadalar galiba

Back
X