• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanıştım, nasıl davranmam gerekli?

Hayy ağzına sağlık :super:

Bakarsan zaten hep çelişki var. 31 Mayısra konu açmıl birisi var ama o ailesinin istediği biriyle evlenecekmiş istemiyormuş falan ayrılmış mı ayrılmamış mı dengesizmiymiş adam öyle birşeyler. Sonra 22 Haziranda nişanlım gülüşüme laf söyledi demiş 22 günde kimle hemen nişanlandı? ee şimdi de bu konu ne ara o nişanlıdan ayrıldı peki?

kafasında senaryo kuruyor bence yani çok hoştu ilgiliydi deyip sonra görüşmek istedi demesi zaten manidar ne kadar vakit geçirdi ki sanki doktor faceden aratacak falan zaten şikayetle gittiyse tahlil falan yapar nasılsa sonuçlar için gidecek o zaman konuşurdu yani

Bakarsan zaten hep çelişki var. 31 Mayısra konu açmıl birisi var ama o ailesinin istediği biriyle evlenecekmiş istemiyormuş falan ayrılmış mı ayrılmamış mı dengesizmiymiş adam öyle birşeyler. Sonra 22 Haziranda nişanlım gülüşüme laf söyledi demiş 22 günde kimle hemen nişanlandı? ee şimdi de bu konu ne ara o nişanlıdan ayrıldı peki?

kafasında senaryo kuruyor bence yani çok hoştu ilgiliydi deyip sonra görüşmek istedi demesi zaten manidar ne kadar vakit geçirdi ki sanki doktor faceden aratacak falan zaten şikayetle gittiyse tahlil falan yapar nasılsa sonuçlar için gidecek o zaman konuşurdu yani
Sen Müge ANLI mısın yoksam?:olamaz:

Bir arkadaşım da karın ağrısıyla kadın doğuma gitmiş ordaki Dr çok ilgilenmiş bikaç kez görüştüler anlaşamayıp ayrıldılar. Arkadaşım üzülmüştü, madem ayrilacaktin neden ilk muayeneye geldigimde benle ilgilendin diye sormuş. Dr ne dese beğenirsin, bakire olman ilgimi çekti demiş :işsiz: Hic unutmam bu olayi. Dr lar değişik bir kafadalar galiba

Şaka gibi resmen. :KK57: :KK53: Mesleği nedeniyle hastanın özel hayatı hakkında bilgi alıp, sonra da bunu tek kriter belleyip hastaya yürümek. :işsiz: İnsan manyak olunca doktor moktor dinlemiyor demekki. :KK45:

Aynen bende aynı şeylere takıldım...

mayista 36 yaşındaki ilişkisinden bahsetmiş...
Haziranda nişanlısı varmış sözde...

Şimdi bu konu var...

Daldan dala bir durum var...

Ben bu facebooktan bulmaları eklemeleri sevemedim gitti. Bana güven vermiyor bu durum. Gerçekten etkilenmiş ki arayıp bulmuş ama ne bileyim bir şeyler eksik sanki. Siz yine de temkinli olun derim

Adam doktor olduğu icin mi kabul ettiniz görüşme teklifini?
Sözüm ona kargo bırakmaya şubeye gittiniz, size çok kibar davranan bir görevli vardı, sonra sosyal medyadan istek gönderdi, konuşmak/görüşmek isterdi yine evet mi olurdu cevabınız?

Benim kriterim sizi alakadar etmez.

ee daha 22 Haziran'da açtığınız konuda NİŞANLIYIM demişsiniz ne ara ayrıldınız da daha bir muayeneye gittiğiniz erkektem hoşlandınız acaba? hadi ayrıldınız 1 ayda nişanlı unutmak bu kadar kolay mı ayrıldım diye bir konuda yok!! zaten ilgili şöyle böyle deyip sonra faceden ekledi demenizde pek inandırıcı değil doğrusu
Hesabınız yanlış.. neredeyse 2 ay olacak. O konuda nişanlım olarak hitap etmem klavye alışkanlığı.. o sıralar kafamda zaten bitmişti gel gitli bir ilişkiydi, ve bitti. size hesap verecek değilim istersem 3 günde unuturum.

Aynen bende aynı şeylere takıldım...

mayista 36 yaşındaki ilişkisinden bahsetmiş...
Haziranda nişanlısı varmış sözde...

Şimdi bu konu var...

Daldan dala bir durum var...
o konuda nişanlım diye bahsettiğim kişi o 36 yasındaki adamdı hanımefendi. aynı kişi. ya size hesap vermek zorunda değilim çelişkili buluyorsanız yazmayın yeter ya

Matıstaki konudaki adamla diğeri aynı kişi, aynı kişi, aynı kişi. sizi de hiç ilgilendirmez o konu.

.

Back
X