Biriyle tanıştım ve

silersen banlanıyorsun demiş miydim? :KK45:
Silinmiyor kız banlansak yine iyi idare ederiz bi süre ahjskdmd kuyu gibi bir şey burası atıyorsun kalıyor, ben geçen bir konuya denk geldim okuyayım dedim kendi mesajımı gördüm 2020ye ait ahdkföf

O yüzden mi sistematik olarak yazdığım her yoruma beğenmedim ifadesi koyuyorsun :)
Psikolog teşhisime dahi :)

En iyisi bir daha ne yorumlarıma ne de konularıma dahil olma. Hoppa
İstemiyosan göz ardı et, herkes her konuya dahil olabilir benim de bdv bildirimlerim açık her konuda bildirim geliyor, nicke bakmadan atıyorum emojileri, bu kadar büyütmeyin basit bir emojiyi.

O yüzden mi sistematik olarak yazdığım her yoruma beğenmedim ifadesi koyuyorsun :)
Psikolog teşhisime dahi :)

En iyisi bir daha ne yorumlarıma ne de konularıma dahil olma. Hoppa
Ama sizin yorumlarınız da fazla agresyon içeriyor.Konuyu dışarıdan takip eden biri olarak söylüyorum.

İstemiyosan göz ardı et, herkes her konuya dahil olabilir benim de bdv bildirimlerim açık her konuda bildirim geliyor, nicke bakmadan atıyorum emojileri, bu kadar büyütmeyin basit bir emojiyi.
aynen öyle.bazı konulara bir sürü beğenmedim atıyorum bazılarına şaşırma atıyorum bazılarına beğenme bazılarına kızgınlık.hatta arkadaşım olan üyelere bile beğenmedim attığım oluyor.buna kızıp özelden sorguladı üye.hakkı yok sorgulamaya.

İnanın sizi tanımıyorum. Ben de bu üye dışında nick lere asla dikkat etmedim şimdiye dek. Ve gözardı et alternatifini bilmiyordum. Teşekkürler :)

Back
X