• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biriyle tanıştırıldım ve onu çözemiyorum

Ben de böyle biriyle tanistirilmistim farkli sehirlerdeydik arayıp konusmuyordu arada mesaj atiyordu sonra geldi yanima görüştük birbirimizi tanimaya karar verdik gitti hiç aramadi üç dört güne mesaj atti mesajlari da napiyosun nasilsindan öteye gitmedi ben sürüklemeye çalıştım ben konuskan biriyimdir ama bir şekilde onda duruyordu muhabbet sonra mesaj da atmadi ben aradim yok telefonum bozuk yok nenem yoğun bakimda falan sonra ben anladım bundan bir cacik olmaz ben aramadim o da aramafi bir daha

ilk başlarda sürükleyen oydu tıpkı senin gibi,şimdi de üstüne düşen taraf ben olmaya başladım.ilk zamanlar ilgisiz davranmamın sebebi de bırakı gideceğini düşünmem,nasılsa olmayacak gözüyle bakmam.hep o arardı..

Arkadasin biri de yazmis 35 yasina kadar evlenmemis korkarim bu tiplerden diye:-) Sanki suc evlenmemek sanki herkes belli bir yasta evlenmeli tek derdimiz evlilik ya! Sevdigi biri olmamistir, evliligi dusunmemistir, sevdigu kisiyi kaybetmistir, aldatilmistir vs vs..Artik zihniyetimizi degistirelim yargilamak yerine.. Evlenmemis insanlara hhastalıklı muamelesi yapmayalim en sinir oldugum sey!

Konu sahibi arkadasim siz bir naz o bir naz yaparsa bu is biter. Ara seni gormek istiyorum de yüzyüze konuş.. Neyin gururunda nazindasiniz çözemedim:-) hayirlisi olsun

iki tane burnundan kıl aldırmayan ,pimpirikli tip işte..:)

ilk başlarda sürükleyen oydu tıpkı senin gibi,şimdi de üstüne düşen taraf ben olmaya başladım.ilk zamanlar ilgisiz davranmamın sebebi de bırakı gideceğini düşünmem,nasılsa olmayacak gözüyle bakmam.hep o arardı..

Amann zorlama boşver olmasini isteyen erkek bir güzel arıyor üstüne düşüyor ki anlatamam sana şu an senin onu arayıp sorman onun kendini vazgecilmez zannetmesini sağlar arayip sormazsa daha da zaten sen aramayinca inan zaten gönlü yok demek bosverr inşallah hepimizi çok daha iyileri bekliyordur bu kafamizdaki şüpheleri yok edecek

E sen sürekli geri puskurtmussun ama ayni zamanda da hep ilgiyi ondan bekliyosun ne bekliyodun ki. Bence sen kendini anlamamissin anlasilmaz olan sensin

evet, ama o da çok alıngan ,sinema teklifini reddettiğim için küstü koca adam.sonuçta biz çıkmıyoruz ki ne sineması..gerçi böyle biriyle evlenilse de sorun alınıyor herşeye.neden gereği kadar sık dönüş yapmıyorsun diyorum,e hani biz zaten çıkmıyorduk ,sen öyle dememiş miydin diyor..:(((

Baksen 35 e kadar evlenmediyse kesin vebalidir. :KK53:

Konu sahibi akraba modunda takiliyorsunuz. Fazla ilgili olmadigini gorunce o da ilgisini kesmis. Bu kez de sen ilgisizlikten yakiniyorsun. 6 aydir depresyondaydim diyorsun sanirim hala etkileri suruyor. Begeniyorsan bu adami biraz canlan, daha istekli gorun.

35 yaş bir erkek için ideal evlilik yaşı bence, adama hastalıklı muamelesi yapmanın alemi yok. 25 yaşında evlenen de bana tuhaf geliyor mesela.

Problem sizde, biraz uzaklaştırmışsınız kendinizden. Yanında kendinizi rahat hissetmemeişsiniz muhtemelen. O yüzden soğuk davranmışsınız. Kendinize güveniniz de biraz eksik gibi. Hem çok yakışıklı o yüzden olmasını istiyorum gibi bir cümle 30lu yaşlarında bir kadına yakışmamış. Ben de normalde çok konuşkan bir hatun değilimdir, eşim de öyle ama bir aradaysak çenemiz hiç durmaz ilk günden beri. Bu uyumun, paylaşılabilir bir şeyler olduğunun göstergesi bence. Siz uyum sağlayamamışsınız birbirinize. Bir süre daha gözlemleyin, hatta alın karşınıza konuşun. Hala olmuyorsa fazla zorlamadan, kendinizi de üzmeden araya mesafeyi siz koyun.

35 yaş bir erkek için ideal evlilik yaşı bence, adama hastalıklı muamelesi yapmanın alemi yok. 25 yaşında evlenen de bana tuhaf geliyor mesela.

Problem sizde, biraz uzaklaştırmışsınız kendinizden. Yanında kendinizi rahat hissetmemeişsiniz muhtemelen. O yüzden soğuk davranmışsınız. Kendinize güveniniz de biraz eksik gibi. Hem çok yakışıklı o yüzden olmasını istiyorum gibi bir cümle 30lu yaşlarında bir kadına yakışmamış. Ben de normalde çok konuşkan bir hatun değilimdir, eşim de öyle ama bir aradaysak çenemiz hiç durmaz ilk günden beri. Bu uyumun, paylaşılabilir bir şeyler olduğunun göstergesi bence. Siz uyum sağlayamamışsınız birbirinize. Bir süre daha gözlemleyin, hatta alın karşınıza konuşun. Hala olmuyorsa fazla zorlamadan, kendinizi de üzmeden araya mesafeyi siz koyun.
tabii ki sadece yakışıklılığa bakmıyorum...ortak tanıdıklarımızın tamamından efendi ve dürüst olduğuna dair övgüler aldığım için istiyorum esASEN ama insan dış görünüşünü beğenmediği biriyle zaten nasıl olur? ama doğru sanırım uyum yoksa fazla zorlamamak lazım..işte olmayınca olmuyor.

evet, ama o da çok alıngan ,sinema teklifini reddettiğim için küstü koca adam.sonuçta biz çıkmıyoruz ki ne sineması..gerçi böyle biriyle evlenilse de sorun alınıyor herşeye.neden gereği kadar sık dönüş yapmıyorsun diyorum,e hani biz zaten çıkmıyorduk ,sen öyle dememiş miydin diyor..:KK43:((

Ohoooo adam bu lafın üzerine iyi bari az da olsa aramaya devam etmiş.
İlginç hayatlar,ilginç insanlar ne diyem?

evet, ama o da çok alıngan ,sinema teklifini reddettiğim için küstü koca adam.sonuçta biz çıkmıyoruz ki ne sineması..gerçi böyle biriyle evlenilse de sorun alınıyor herşeye.neden gereği kadar sık dönüş yapmıyorsun diyorum,e hani biz zaten çıkmıyorduk ,sen öyle dememiş miydin diyor..:KK43:((

Cikiyor musunuz, cikmiyor musunuz. :KK53: Cikiyorsaniz, sinemaya niye gitmiyorsun? Hani bulacaksan da daha gecerli bir bahane bulsaydin. Cikmiyorsaniz; neden arasin bu adam seni. Ustelik telefonda da ustu kapali ve sikilarak konusuyormussun. Ben de seni cozemedim arkadasim.
:KK12:

Şaka yapıyorsunuz değil mi? Sinemaya gitmem, konuşmam, telefon açmam ee kusura bakmayında ne yapıyorsunuz siz? Adama şans vermiyorsunuz ki nasıl tanıcaksınız birbirinizi, 35 yaşındaki koskoca adam benimle çıkarmısın mı demeliydi? Benim şahsi görüşüm adam çok bile dayanmış, gerçekten çok sıkıcı bir durum.

Bu konuya kk kadınları bir el atmalı bence durum vahim gibi.

Siz bu adamdan etkilendiniz ve aranızda bir şeyler olsun da istiyorsunuz ama ne bir çaba var ne başka bir şey.
Lütfen yani çok naz aşık usandırır
Sizde adım atın yapın bir şeyler
Depresyondan çıkmanın kabuğunuzu kırmanın vakti gelmemiş mi sizcede
Her şeyi karşıdan beklemeyin onlarda bizim gibi insan ultra ilgi gücüyle donatılmış varlıklar değil onlar.
Sinema teklifini reddetmişsiniz
Bence sıra sizde arayıp bir yerlere davet edin
Bence bir şeyler olacak sizin aranızda duvar örmeyin yaaa lütfen ben bile heycanlandım bak şimdi:KK71:

Ne kadar ilgi gösterirsen o kadar ilgi görürsün canım, adamı arayıp sormazsan, o arayınca açmazsan ya da hemen telefonu kapatırsan olmaz. Telefona yapışık değilim demişsin, gerekirse yapışacaksın, bırakmayacaksın elinden. Eğer bu adamdan hoşlandıysan ve bir şeyler olmasını istiyorsan adım atman lazım, madem görüşmek istiyorsun sen söyle, buluşalım mı de, güzel mesajlar at, ilgini göster yani. Maalesef biz Türk kızları olarak prenseslik sendromundan kurtulamıyoruz, istiyoruz ki hep karşı taraf bir şeyler yapsın, o sevsin o belli etsin istediğini. İstiyorsan belli edeceksen, uzak durmak başkalarına fırsat vermektir. Basit kız durumuna düşerim diye de korkma, hemen aşkım, canım diye mesajlar at, elini tut, kokla koklaş demiyorum, mesafeli şekilde ilgini belli et, o da zaten istiyorsa tüm bunlara karşı tepkisiz kalmaz. Bir de güven kendine, beni beğenmediğini düşündüm filan yazmışsın, sen kendini beğen önceki o da seni beğensin. Erkeklerin karşısında biraz öz güvenli durmalısın, ileride erkeğin başını yaslayabileceği omuz olabileceğini göstermen lazım.

Back
X