- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Yok ayrı degiller babam pilot yurtdişında şuan..bilmemki kafama takılanda o genç kız gibi halleri var
Yok ayrı degiller babam pilot yurtdişında şuan..bilmemki kafama takılanda o genç kız gibi halleri var
Anne babalarımızı seçemiyoruz ki...Yanında olmadığı için dertlenmişsin belli ki anne fedakarlığı istiyorsun.Sen Ankarada mı okuyorsun?
bence takip et kafana da o kadar takma dışarı çıkınca bende geleceğim de ne var ki bunda
Evet Ankara'da okuyorum böyle bir annem yoktu ama noldu kadına cinmi çarptı anlamadım
Belki sana anlatamadığı bir sıkıntısı vardır.Belki o da kendini yalnız hissediyordur.Kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır.Konuşmayı denedin mi?
tamam işte ayrı kalıyolar uzun süre
bence bişeyler dönüyo
Bence aldatmıyor olabilir.Bunalımda olabilir.Kendini daralmış tüm sorumluluklar üzerine yıkılmış hissediyor olabilir.Baba hep uzaktaysa yalnızlık ve değersiz hissedip kendini gezmeye tozmaya vermiş olabilir.Ne çok olabilir şık sundum...
Egerki öyleyse babamla bilerek isteyerek ne iş yaptıgını bilerek evlenmiş yani babam onu isteyerek yalnız bırakmıyor bunun bilincinde olması lazım değilmi
İnsanlar bilerek adım atarlar evet.Babanın durumunu biliyordu ama belki zamanla eşinin yanında olmayışı onu sık sık yalnız bırakması anneni çok üzmüş olabilir.Ben hayatında birinin olacağını çok sanmıyorum.Sadece zor bir dönemden geçiyor ve bunu seninle konuşamıyor.Biraz önce babam rahat bir adamdır dedin.Belki de baban çok ilgisiz davranıyor olabilir mi?
büyümüş koskoca bir genç kız olmuşsun, herşeyi ayırt edebilecek yaştasın. artık çocuk değilsinki annen arkanı toplasın, seni kontrol etsin hala . kadın yıllar sonra rahatlamıştır belki. bunun verdiği rahatlıkla hareket ediyor . kardeşin yok sanırım. o yüzden bunalıyosun. hayatında birisi olduğunu falanda düşünme , ne münasebetsiz bir yaklaşım. herşeyden önce o senin annen, böyle bir şeyi gözünle görsen dehi bunu açık etmen hiç hoş değilken sen burda olmayan bir şeyin imalarına kafayı akıyosun. herkes çok karışılmasından şikayet eder sen karışımıyor diye şikayet ediyorsun.
İlaç kullanmanın sebebi bipolar bozukluk mu?
Sanırım Dr bana oyle birşey demedi,mutsuzluk ,sinir sebebi belli olmayan ağlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?